לדני גירל יש לך אייסי או מסנג'ר ?
א אלמור נסיך New member 19/1/06 #4 אני לא מתבייש להודות היא הבחורה הכי חמודה ואחלה של הפורום ואני חולה עליה והייתי רוצה להיות חבר שלה
T Tollan New member 19/1/06 #5 אה, הדברים האלה רק מובילים לצרות זה תמיד מסתיים בבכי. או יותר גרוע, ב'בוא נהיה ידידים'. או שאולי זה רק אני.
אה, הדברים האלה רק מובילים לצרות זה תמיד מסתיים בבכי. או יותר גרוע, ב'בוא נהיה ידידים'. או שאולי זה רק אני.
D danny girl New member 19/1/06 #6 טעות בידייך../images/Emo70.gif אתה מוזמן להכנס לפורום צמחונות וטבעונות, יש שם שניים שהכירו דרך הפורום לפני שנה וחצי. רוצה לדעת איפה הם היום? מאורסים. מתכוונים להתחתן. הו, והם כ"כ חמודים!!
טעות בידייך../images/Emo70.gif אתה מוזמן להכנס לפורום צמחונות וטבעונות, יש שם שניים שהכירו דרך הפורום לפני שנה וחצי. רוצה לדעת איפה הם היום? מאורסים. מתכוונים להתחתן. הו, והם כ"כ חמודים!!
T Tollan New member 21/1/06 #18 המממ... בואי נגיד יום לשכור אולם, ועוד איזה שניים להטיס את הקרובים מחו"ל. מתישהו שבוע הבא אמור לעבוד טוב... אפשר לסכם על היום במסרים
המממ... בואי נגיד יום לשכור אולם, ועוד איזה שניים להטיס את הקרובים מחו"ל. מתישהו שבוע הבא אמור לעבוד טוב... אפשר לסכם על היום במסרים
ה הסערה שאחריי השקט New member 19/1/06 #8 i wanna get dirty! fule fule fulfil me... creature of the night מצטער אם יש לי שגיאות... לא שמעתי את זה כבר שנתיים וחצי
i wanna get dirty! fule fule fulfil me... creature of the night מצטער אם יש לי שגיאות... לא שמעתי את זה כבר שנתיים וחצי
ה הסערה שאחריי השקט New member 20/1/06 #14 no! not u2... מצטער... זה בטח כן הם אמרו את זה אני פשוט נורא אוהב לאמר את המשפט הזה