לדני היקר-

DannyMcFly

New member
לדני היקר-

טוב אז זה הוואנשוט (פיקצ'ר) הראשון שלי אז נא לא להיות קשוחות בתגובות אם הוא גרוע לדעתכן
אני לא אספר את הרעיון של הוואנשוט כי מין הסתם הוא קצר ואתן תבינו אותו תוך כדי קריאה
וכמובן תודה רבה לרייבנית שקראה אותו קודם ובכללי עוזרת לי עם הכתיבה שלי
אז רייבן
- אם אתן רוצות אתן יכולות להפעיל את השיר Beyonce - Broken-Hearted Girl הנה קישור למי שאין אותו ורוצה http://www.youtube.com/watch?v=H7CD7ZhA8ZE ובלי עוד חפירות מצידי
תיהנו
5-1-2010 לדני היקר, איך אני אמורה להתחיל את המכתב הזה? בעוד שקר על כמה שאני בסדר? שאני מסתדרת מעולה בלעדייך? שהשיחות טלפון הקצרות או המכתבים הארוכים שבהם אנחנו מדברים רק על מסע ההופעות שלכם או על דאגי שכל הזמן גונב לך את הבוקסרים מספיקות לי? שהימים חולפים לי במהירות מרוב שאני עושה דברים מהנים? כי נמאס לי. נמאס לי לשקר לך, נמאס לי לשקר לעצמי. אני לא בסדר. אני לא מסתדרת בכלל בלעדייך. הימים חולפים לי כל כך לאט ואני לא שמה לב בכלל למה שאני עושה, ובטח שלא זוכרת. אני מתגעגעת לקול שלך, למגע החם שלך, לדרך שבה אתה מנגן את השירים האהובים עליי בגיטרה השחורה שלך, לדרך שבה אתה פורט על המייתרים שגורמת לזה להיראות כל כך קל (למרות שזה ממש לא!). אני מתגעגעת לריח שלך, לריח המשכר חושים הזה שפועל אצלי כמו סם חזק במיוחד שאני יכולה לשאוף כל היום בלי לשים לב לזמן העובר בין אם זה מספר שניות, דקות, או שעות. הסיבות היחידות שאני לא בוכה מגעגועים כל היום או שואפת את הריח שנותר מהבגדים המעטים שהשארת זה מכיוון מה שאני עומדת לספר לך ומכיוון שאני מעסיקה את עצמי במשך כל היום, בין אם זה להסתובב עם הבנות או סתם להיות איתן בבית או לשטוף כלים שלפני שנסעת אכלת מהם או לכבס את הבגדים שלי עוד פעם ועוד פעם. הייתי מכבסת גם את שלך אבל אתה לא פה בכדי ללכלך אותם (לצערי). אני שוטפת את הרצפה שעשינו עליה אהבה פעמים רבות כל כך ולא משנה כמה היא הייתה קרה או שהייתי מתלוננת על כך שאנו לא משתמשים במיטה שלנו לשום דבר חוץ משינה ושאהבה היא חצי מהסיבה שזוגות קונים מיטה או בכלל מכניסים אחת לבית שלהם כשהם עוברים לגור ביחד, תמיד חיממת והרגעת אותי במהירות. תמיד ידעת להגיד בדיוק את הנכון, זה שיגרום לי לחייך ולהיות בשקט, שמחה. אני יודעת שיש רק עוד חודש אבל אני כבר מעל כשבועיים רוצה לספר לך משהו אבל לא יודעת איך. אני לא רוצה שתפסיק את מסע ההופעות שפיללתם אליו כל כך באמצע בגללי ובכל זאת החמישי במספרו; יש אומנים שהיו נותנים את הכול בשביל 5 אלבומים מוצלחים כמו שלכם, אבל בכל מקרה אני אחזור למה שניסיתי לומר לך. ג'יו הציעה לי לטוס אליך, היא אמרה שפנים מול פנים זה הרבה יותר טוב, שההתרגשות אמורה להיות ביחד ולא לחוד כמו במכתב שבו רק צד אחד מתרגש או שבשיחת טלפון שכל המשתתפים בה מתרגשים אבל כולם רחוקים אחד מהשני והשמחה וההתרגשות מפוצלים. פרנקי הציעה לי לספר לך בטלפון, היא חושבת שזה עדיף אבל לא פרטה סיבה כך שהעצה שלה לא עזרה לי כל כך. אייזי הציעה לי לכתוב לך במכתב, כמו שאני כותבת לך עכשיו. היא ראתה כמה שאני פוחדת למרות שהיא לא הבינה למה, זה אתה, אנחנו ביחד כבר שלוש שנים ומספרים הכול מהכול אחד לשני. אבל זה לא אחד מהדברים שאני כל כך פוחדת מהם ולא פחד כזה שתזרוק אותי או נפרד בגלל מה שאני עומדת לספר לך אלא פחד כזה שנובע מהפחד עצמו של ההבנה של מה שקורה לי עכשיו. אני יודעת שאתה אוהב אותי וגם אני אותך אבל זה מאחד הדברים שגורמים לי לחשוש כל כך ואני לא מצליחה לגרום לעצמי להפסיק לחשוש מזה. אני יודעת שזה לא הזמן הכי טוב, כלומר, אתם בדיוק מתחילים להתפרסם מאוד לא שלא הייתם מפורסמים קודם אבל הפעם זה גלובלי, אנשים ממדינות מרוחקות מאוד מכירים אותכם סוף כל סוף ולא רק איזור אירופה כמו בהתחלה.אתה עסוק יותר. אני יודעת שאתה תקבל את זה בשמחה אחרי שתקלוט את זה לאחר כמה דקות שתיקה אבל אני מכירה אותך טוב מידי, אתה תעלם לבנים, תטוס ישירות אליי לא תודיע להם כלום ותישאר איתי וכשאני אשאל אותך אם אמרת להם אתה תהנהן בשקט ותחייך וזה בדיוק מה שאני לא רוצה שיקרה. כלומר, כן, אני רוצה שתבוא לפה כבר כמו שכתבתי לך בתחילה המכתב, אני רוצה שתחזור. אני לא רוצה שתעצור את הכול בגללי, אני רוצה שתישאר שם ותהנה מכל רגע. שתנצור חוויות חדשות ורק אז, רק בסוף החודש המעיק הזה אני רוצה שתחזור אליי כי אני אחכה לך בזרועות פתוחות וכך גם הוא או הוא היא. אני עדיין לא יודעת מה זה. אז אני רוצה שתבטיח לי שלא תעשה שום דבר נמהר ושלא תברח לטום והארי ודאגי כשתקרא את המילים הבאות ושלא תעשה שום דבר ממה שאמרתי לך מקודם. אז עכשיו אחרי שנראה לי שכבר הבנת על מה אני מדברת אני אבהיר לך את זה כדי שלא תמשיך לנחש למקרה שלא הבנת. שתי מילים, אני בהריון. אוהבת עד מאוד. היילי ------------------------------------------------------ נו איך היה? נסבל לפחות? אשמח לתגובות

אהבתייייייייייייייייייייייייייי

גאד ידעתי שהיא תהיה בהריון! אבל את חייבת לפרסם את התגובה שלו! את כותבת מדהיים ריגשת אותיי [[[[[[==================== עודדדדדדדדדדדדדדדדדדד רגע יש לך עוד בהישג יד?

DannyMcFly

New member
תודה../images/Emo9.gif אני שמח שאהבת../images/Emo24.gif

ממ אני אחשוב על התגובה שלו אבל אני לא מבטיחה שהיא תיהיה ארוכה כמו שאת (ואני) מצפות
למה את מתכוונת בעוד בהשג יד?

../images/Emo73.gif יפה D:

זה מאוד יפה ועם השיר זה עוד יותר מרגש D: חחחח מההתחלה ידעתי שהיא בהריון, מבינים את זה מהניסוח שלך :] אני חושבת שאת צריכה לעשות לזה פיק,המשך, או לפחות עוד אחד קצר כזה עם התגובה של דני על זה :) זה היה יפה מאוד D:

DannyMcFly

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

כן, כל הכוונה במכתב הייתה לספר לו שהיא מתגעגעת אליו ושהיא בהריון
אני לא חושבת שמתאים לזה פיק. קטע קטן שלה זה מספיק כמו שכתבתי לתום, אני לא מבטיחה שאם אני אכתוב את התגובה של דני שזה יצא ארוך כמו שאתן מצפות אם אני בכלל אכתוב את התגובה. שמחה שאהבת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifפיקצ'רית שלללללי D:

ME LIKE IT VERY MUCH.
אוקיי אז קודם כל, והכי חשוב... איך זה שרק עכשיו אני קוראת את זה?!
כאילו מה לעזעזל?!
אני הייתי צריכה להיות הראשונה שקוראת את זה.XD אבל נסלחחחח לך D: את יודעת למה? כי זה היה סקסי
והכתיבה , וואו
~רואה? זה בידיוק למה את צריכה כבר לסיים את הפיק שלך.XD~ ועכשיו, הרגת אותי - "אני שוטפת את הרצפה שעשינו עליה אהבה פעמים רבות כל כך" XDDDDDDDDDDDDD דירטי יו
אניוואי, מאוד אהבתי, את הכתיבה , את הרעיון
ואני רק מחכה לפיק שלך
וזה חופר מספיק? כי אם לא תבקשי, אני יכולה להמשיך.XD חיחי

DannyMcFly

New member
פיקצ'ריתתת שלייייי../images/Emo23.gif

חחחחח דבר ראשון רייבן היא הראשונה שקוראת את זה תמיד אבל תמיד {הריי מישהו צריך לתקן את השגיאות כתיב הנוראות שלי
} ~הפיק שלי ז"ל וישאר ככה לזמן מה אז סוריי הארי no love for you anytime sone
~ הרגת אותי - "אני שוטפת את הרצפה שעשינו עליה אהבה פעמים רבות כל כך" XDDDDDDDDDDDDD דירטי יו
עכשיו קרעת אותיייי|צוחק| LOL סקסי ביטצ' מתה עליךךך
כפרעלינוו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifנמנמ.../images/Emo11.gif

- אויש. התכוונתי אחרי רייבן.XD אז שש.
- SOON * ואת חייבת להמשיך או שחרם.
- גם את סקסי ביטצ'
- יאפיאפ. כפרעלינו

../images/Emo204.gifGOOD ONE

זה ממש טוב לפיקצר ראשון! (ואגב, זה "פיקצר" ולא פיקצ'ר, כי זה שילוב של פיק ו-קצר.
) מעניין יהיה לקרוא את הנקודת מבט של דני.

DannyMcFly

New member
תודההההההההההה רבהההההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מנסה לכתוב את הצד של דני עכשיו אבל זה יצא לי בנתיים רק 479 מילים וזה מאוד קצר לדעתי

../images/Emo204.gifהיי, פיקתגובה לא צריך להיות ארוך מאד

כל עוד הוא מצליח להעביר לנו את הרגשות והתחושות הנכונים, אז זה יכול להיות טוב גם אם זה קצר. קראתי מספיק וואנליינרים (פיקים של שורה אחת!) שהיו פשוט מעולים ונגעו בי מאד.
בהצלחה, אני אשמח לקרוא! ^^

DannyMcFly

New member
כן אבל בכל זאת, אני לא חושבת שאני אעלה משהו

של רק חצי עמוד...זה לא שווה את זה כל כך לדעתי

MadBerry

New member
וואנליין?

וואו, אני אשמח לראות עד כמה זה יכול להיות חזק :)

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאהבתי :)

מאד D: אני בדר"כ אוהבת דברים שמתרכזים בדני . למרות שהפייב שלי הוא דאגי . איך שתמיד מתארים את דני זה פשוט מרגש *~* ולתאר אותו זה עושה טוב כזה XD ממ . הפיקצר ממש יפה!אהבתי . ! במיוחד תקטע עם הריצפה והאהבה שהם עשו עליה|גבות1| זה הסוגי פיקים שאני אוהבת XD שלא מתביישים לכתוב\לספר על דברים טבעיים כמו סקס וכאלה X: כי יש בנות שכותבות פיקים ומשמיטות את הקטעים האלה ועושות ' יום אחריי ' . כי זה ממש אתגר לתאר דברים כאלה בצורה נכונה ולא גסה\בוטה מידי
אז בקיצור ממש אהבתי , ואני מקווה שתכתבי פיק בהמשך , אהבתי את סגנון הכתיבה XD ( ושלא תחשבי שאני אומרת את זה לכל אחד הא? אני דווקא קשה בעניין הזה XDDDDDDDD )

DannyMcFly

New member
תודה רבה רבה רבה../images/Emo24.gif:)

כן גם אני אוהבת יותר קטעים על דני מאשר על דאגי [ביחוד כי דאגי הוא שדון עם ראש גדול וגוף מוזר] בגלל שדני הוא הפייב שלי חיחי
תודה, גם אני שונאת את הקטעים שמצנזרים דברים כאלה כי בתכלס זה קורה וזה אמיתי וכולם עושים את זה בסופו של דבר
אז זה מאוד מעצבן גם אותי
סקס סקס סקס זהו כתבתי ישכםם בעיות?!
חיחי סתם כפרותת

Ms Brightside D

New member
וואו איזה פיק ../images/Emo24.gif

אני כל כך אוהבת לטר-פיק (Letter), זה כזה מרגש, כי צריך להמעיט במילים ובכל זאת מכניסים תיאורים מרגשיפ כאלה ("הרצפה שעשינו עליה אהבה פעמים רבות כל כך") XD אהבתי, מצפה לעוד

DannyMcFly

New member
חחח כולן נצמדו למשפט הזה משומה../images/Emo6.gif

תודה רבה
שמחה שאהבת

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאהבתי!../images/Emo45.gif

לפיק ראשון זה מעולה,וגם בכללי זה ממש טוב!~ אני רוצה לקרוא את הנקודת מבט של דני!!! אהבתי:)

למעלה