לדני סטר וחברי הפורום

לדני סטר וחברי הפורום

שלום רב. ראשית ברכות (אומנם באיחור) על פורום חשוב זה. ברצוני לבקש מכם בקשה אישית. כידוע לגולשים ותיקים, פורום רפואת עור באתר דוקטורס נקלע לקשיים לאחר שמנהל הפורום, דר` פם, אינו מסוגל להמשיך בעומס שנוצר בפורום וכעת הפורום מתפקד בעצם ללא רופא. המצב הזה לא ימשך לעוד הרבה זמן, היות וישנם מספר רופאים פוטנציאלים לניהול הפורום. עד שהפורום יחזור לתפקוד תקין, רציתי לבקש מכם, החולים הותיקים, לעזור לגולשים שנכנסים לשאול שאלה. אם זה מניסיונכם, ואם זה ע``י הפנייתם לאתרים אחרים בהם יוכלו לקבל מידע (כולל פורום זה). אני גם מבקש מכם להתמקד בעזרה לגולשים ולהמנע ככל האפשר מלעורר ויכוחים ומריבות עם גולשים אחרים - גם אם אתם צודקים, זה לא שרת את מטרתכם. תודה רבה והמשך פעילות מוצלחת של הפורום. יוסי רוסמן מנהל הפורומים באתר דוקטורס. www.doctors.co.il

danistar

New member
יוסי שלום וברוך הבא (-B

שמעתי את בקשתך ואני מבטיח לעזור כמיטב יכולתי . אני רוצה רק להגיד שכל המהומה סביב ההשמצות שנוצרה אצלכם בפורום מקורה בדמות אחת שחבל להכביר עליה מילים. בכל מקרה אני וחברי כאן בפורום תמיד מוכנים לעזור לחולים אחרים - אין לי שום ספק בכך . כולי תקווה שפורום העור שלכם יחזור לקדמותו לטובת כולם . אין לנו שום כוונה לעורר מהומות נהפוכו : אנו רוצים לעזור!!!!! דני (-B

Espresso

New member
ליוסי

אמנם עניתי לך בדוקטורס לפני שראיתי את הודעתך כאן ובכל מקרה עזרתנו נתונה ושיהיה לך בהצלחה במהרה יום טוב גדי

KaZaA

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

למעלה