לדני

flygirl

New member
לינר../images/Emo25.gif

מה המצב מתוקה? אני מעופפת לי בבית לומדת...... (השמעת שיש שביתה) זהו....הסתיימה משמרת...איך היה...מי היה? אוהבת

paradan

New member
לא ככה בפרהסיה

מי מעז להשתלט על הפורום? נטלי האורות נחיתה לא עובדים? תנענעי בכנפיים

paradan

New member
מה היא תרנגולת?!../images/Emo58.gif

קו קו ריקו (נראה לי הסתבכתי...)

ניקי 540

New member
לדני

מצחיק אני משוטט בפורומים של תפוז הרבה (בעיקר בטיסנאות ותעופה) אבל אף פעם לא עלה בדעתי להכנס לפורום צוותי חרום אז תאר לך איך הופתעתי כשלינר סיפרה לי שאתה מנהל את הפורום! בכל מקרה דפדפתי קצת בהודעות והפורום נראה נחמד נראה לי שאשאר קצת להטריד אותך... אגב ראיתי את מומאנטו 3 פעמים (כמו שאמרת) ואני עדיין לא מבין ממה אתה מתרגש (מוכן להסביר?) ד"ש לכל החברה מהתחנה ניקי

flygirl

New member
לדני../images/Emo55.gif

תיקון...אורות הנחיתה תוקנו אתמול....וכרגע אני במצב נחיתה לכל מקרה תהיה במצב היכון:) דר"כ איך היתה המשמרת?

ניקי 540

New member
למה תרנגולת?

כמה זמן אתה מתנדב במד"א (4-5 שנים?) ועוד לא למדת את הדיבור של גדעון? לברבר=לדבר ומה הקטע אם הדגל?!

paradan

New member
טוב נו, אולי>

אולי לא תרנגולת אבל הכוונה לאותו בעל חיים שעושה "בר..ברבר.ברברברב..." הדגל זה סימן לגאווה לאומית (על אף שכמה כאן חשבו שאני ההפך...) וכן אני מכיר את הדיבור של הקפטן לא רע. למעשה אני חושב ש"נוסע סמוי"... בברכה דני

paradan

New member
ברוך הבא ידידי

לגבי ממנטו - כשתגדל תבין...
סתם נו אתה יודע טעם וריח... אתה כמובן מוזמן להישאר ולהטריד (בגבולות) WELCOME ולא ידעתי שאתה מטיס...

ניקי 540

New member
אז תדע...

צביקה סיפר לי שהוא הבן של זיו (נהג המעבדה במשטרה) זה נכון? שנתיים שאני מכיר את זיו (גם הוא מטיס) ולא ידעתי שהוא מתנדב עולם קטן...

paradan

New member
אני ידעתי שזיו מטיס...

והוא לא נהג מעבדה הוא חבלן מומחה אומן אפילו (עם כל האצבעות שלמות). וזה לא מעבדה זה הרכב עם האף (זה שמריח חומרי נפץ) ועם המכשיר שיקוף. וואי וואי עם היית רואה את הדת"ק אצלו בחצר האחורית מה רק אין לו שם...

paradan

New member
כן, למה שישקר לך?!

הוא באמת הבן שלו. דור שני במד"א. דני

למעלה