לדסקלו ושאר התותחים

לדסקלו ושאר התותחים

חברה, הפורום הזה הוא לא רעיון כל כך רע - הפלטפורמה של תפוז מושכת את העין ואתם - דסקלו ג'רי , cma ואחרים יכולים להפוך הפורום הזה לגדול יותר מהפורום של ה"שיינקינאים" שלעתים אני מעיין בו אבל נמאס לי לקרוא שם על "זרימת הצ'י מהתחת של בודהא". אז קדימה - שימו את האגו בצד ובנו לנו בית - בית לחובבי אומנוית הלחימה הקשות\פרקטיות בית לאנשים שלא מפחדים לחטוף בעיטה בראש מדי פעם !

אנא ממך, לא בפורום זה

פורום זה, בתקווה, ישנה יעודו במהרה. אי לכך, בבקשה ממך אנא כתוב רק בפורום הישן, ואנא דאג שכל המכותבים אליהם פנית ידעו זאת גם. בתודה מראש

garey

New member
דר משה קרוי זה לא אגו , זה פגיעה ,

דר משה קרוי , אין שום קשר לאגו,הדרך שנעשת ,בצורה לא נאותה וראויה, אייך אומרים בבעיטה לאשכים ,פגיעה בכבוד המשפחה , חתכו במשור שכולו חלודה ,את אומני הלחימה הנ"ל , ורוצים לעשות פורום ,בדרכם ולרוחחם של אחרים ,{העים טובים יותר מאיתנו} למה אני נהנה ,מקונג פו ,קראטה ,צי למינהם שאולין ,ומהכלל בכלל, אין בעיה לכתוב פה ,הדרך שעשו וחתכו ,מחר יראו משהוא לא סביר ,או לא לרוחם יסגרו גם את פורום זה ,המפתחות בידהם ,אנו רק הכותבים.

ג'רי - אם יתמנו מנהלים "משלנו"

הם יחליטו מה סביר - אני לא בקיא בפרטים הטכניים אבל לדעתי קיומו של הפורום מותנה ברצון הנהלת "תפוז" ולא ברצון הנהלת הפורום המקביל. תקן אותי אם אני טועה.

dascalu jacob

New member
משה קרוי - נהל בבקשה את הפורום

דאג לאושרנו האובייקטיבי ואם יש לך חברים נוספים הבא אותם גם כן. אני לא יכול לומר לך מה לעשות אבל אם אתה תהיה זה שיוביל לשגשוגו של הפורום אני מוכן להסתקרן ולראות מה תעשה. מה שלא יהיה אני מעדיף שכולנו נכתוב בוואלה. מה דעתך ?

קטונתי... אני לא מנהל- אני חפ"ש

אני חסר את הכישרון והכושר הדידקטי בו אתה ניחן. כמו כן אני חסר את הידע המקצועי - התפקיד מתאים לך כמו כפפה ליד - זהו יעודך ! "לנסות זה הצעד הראשון בדרך לכשלון" (הומר סימפסון)

dascalu jacob

New member
תודה רבה משה קרוי על המסר האישי

אין לי את הזמן לנהל פורום ואינני מתיימר לעסוק במה שנדון לכישלון מפאת קוצר הזמן. ממה שהבנתי אתה בעל עבר מפואר בשרות העם והמדינה,שירות באזורים שאין הדמיון יכול לעלות מה היה בהם. בנוסף עשרות שנים כאומן לחימה בעל חגורה שחורה. אקדמאי ומומחה לפילוסופיה מזרחית. אנשים כמוך אנו צריכים שינהלו פורומים ויכתבו אצלנו. בוא לוואלה ידידי והרם אותנו מהקרשים.

למעלה