לדעתי - ביקורת על התכנית..

franc0

New member
לדעתי - ביקורת על התכנית..

התכנית פשוט לא מצחיקה. זה לא שאני טיפוס שלא צוחק, במהלך היום אני צוחק מהמון דברים.. התכנית והאמנים פשוט לא נראים לי אוטנתים כלל וכלל.. אדיר מילר עם הצחוק המזוייף שלו וכל שלישיית מה קשור שנראת לי שצריכה לעשות הסבה לדרמה. אולי חוץ מציון שיש בו ניצוץ.. די, עד מתי? אני שואל, האנשים הללו מבזים את הפריים טיים. התכנית הזו ניחנה בכותבים ממש טובים, האנשים שמגלמים את התפקידים הם ה"חוליה החלשה" בהפקה הזו. הקטעים על לריסה, המוח.. אלו קטעים פשוט קורעים בפני עצמם.. אלו קטעים שאתה יכול לקרוא מהתסריט ולצחוק, כאן - זה לא "חכמה" להצחיק.. אבל ברגע שהם מגיעים לקטעים היותר חלשים, שדורשים אקט מצחיק של הצוות.. שדורשים מהקומיקאי עצמו את התוספת הזו שאי אפשר לקבל אותה מהתסריט they dont deliver. ואני לא היחידי שחושב כך.. ואני אוסיף ואומר שלדעתי - אנחנו חוזים בשערוריית קמיצ'לי.. כשתוכנית שמקרטעת משתרבבת איכשהו לפריים טיים שלנו.. עוד לא רחוק היום שהם פשוט יעלמו מהמסך ואז לחלוטין. קומיקאים עם "שם", זה מה שקורה בארצינו הקטנטונת.. כל פלוץ עם ותק מקבל תוכנית, במקום לתת הזדמנות למוכשרים יותר הם פשוט ממחזרים אנשים עד שכבר מקיאים אותם, ואז במשך תקופה שבא לך לבעוט במסך, פתאום מגיעה תוכנית אחרת שמאכזבת באיזה שהוא שלב ונעלמת גם כן.. אנשים פה בארץ לא שמעו על המושג שנקרא "לפרוש בשיא", אני לא אומר שנגמרה הקריירה שלהם, אבל הרעיון של ערב אדיר - תכנית אירוח שמשלבת מערכונים, היתה יותר אטרקטיבית ומעניינת, עכשיו - אדיר מילר עם אותם שלושת אורחים בתחפושות שונות.. הם לא מצליחים ליצר את אותו אפקט. בכל אופן - "לדעתי" שזו הכותרת של הבקורת שלי - צריך למצוא את החברה הבאים.. "היכל התרבות" לא מצליחים לחמם את "ארץ נהדרת" צריכים לתת ביטוי גדול יותר לאנשים עם כשרון ולהרחיק את ה"ותיקים" מהטלוויזיה שלנו, לכל הפחות מהפריים טיים. מעדיף כבר לראות פסטיבל מספרי סיפורים עם שאול מופז על רחובות תל אביב בשלהי קום המדינה. ליאור שליין, אסי, גורי, שגיב פרידמן, החברה של "הקרציה".. אלו אנשים שצריכים תוכניות משלהם, ועם גיוון של מספר תוכניות מעניינות במהלך השבוע אולי אפילו יהיה צידוק להערכה היתרה שזוכה לה 2.

תגובה לפראנס

קודם כל אם אתה לא נהנה מהתוכנית אל תצפה בה בנוגע למה שאמרת על לתת במה לסטנדאפיסטים חדשים.ראית פעם את הסטנדאפיסטים החדשים הם פשוט לא מצחיקים ומשעממים שחוזרים על אותם בדיחות 10,000 פעם ואתה רוצה לתת להם תוכנית בערוץ 2 בפריים טיים יהיה להם 2% רייטיניג ו-4% רייטיניג בתוכניות הטובות עדיף שהסטנדאפיסטים האלה ישארו בערוץ ביפ ולתת למי שיותר טוב ויותר ותיק ויותר מצחיק לעשות את העבודה

למעלה