לדעתי הבלוגים כאן נכשלו

eransh1

New member
לדעתי הבלוגים כאן נכשלו

בלוג TV הוא רעיון יפה, כאשר כל אדם יכול לשדר את "התוכנית" שהוא חושק בא... מכאן אנשים נאיבים כמוני יחשבו שיש כאן סיכוי לתוכניות איכותיות, למקום בו אנשים יוכלו להשמיע דעות,למקום בו יהיו גם שעשעונים אך אילו יהיו ללא תרמית. מסתבר ולא בהכרח באשמת תפוז שהבלוג TV הוא כישלון,לפחות בעיניי. איכות היא מילה בהחלט גסה.הבלוג TV הם תוכניות נטולות תוכן, ואילו מבינהם שיש בהן תוכן יתחלק לשניים- סקס- בצורות שונות של ביטוי (החלק בו חוגג הרייטינג) ותוכניות "הכרויות" שהן מן תוכניות ריאליטי. סוג נוסף של תוכניות הוא מוסיקת רקע- אבל בשביל לשמוע מוסיקה יש רדיו באינטרנט כמו למשל באתר "וואלה". תוכניות הריאליטי אינן בהכרח מקיימות את הבטחתן- תארו לעצמכם שב"פרדייז הוטל" לא היו מחלקים פרס ומחליטים שהזוכה היא המנחה מהצד. שבפרוייקט Y הייתה זוכה אילנה ברקוביץ' (לא הייתה מועמדת כלל). שלא נפסיק לשיר-כוכב נולד - הייתה מסתיימת ללא כוכב. שאקי אבני וסנדי בר בסופו של דבר יופיעו במיכאלה ולא האדם שייבחר ב "אודישן הגדול" או אפילו מיכל ינאי תזכה... אין מנגנון בבלוג TV שיבטיח שהתחרות תסתיים עם זוכה.ויש תוכניות במקום הזה שכלל לא מתכוונות שיהיה בהן זוכה. אני אישית ניסיתי להוסיף תוכן לבלוגים אך קהל הצופים הסתבר כלא מחפש תכנים מסוג אחר מלבד סקס.אני עדיין מנסה. אני גם מאוד מקווה שיבוא היום והאיכות תגיע לבלוגים. אשמח לכל עזרה בנושא. גם אני מוגבל והטכנולגיה שברשותי לא נותנת לי לעשות את כל רצונותיי.

בלוג TV דוקא

כן מראה תוכניות איכותיות. התכנים למבוגרים משודרים רק בשעות הלילה המאוחרות וזה כמובן גם לבחירת הצופה והתכנית שירצה לצפות בהם. במהלך היום יש תוכניות מקסימות, כמו מוסיקה לבקשת הקהל - גיטריסט מנגן live לבקשת הצופים, או אב שמבשל ארוחה עם בנו ועוד דוגמאות רבות. באשר לתחרות, במהלך הימים הקרובים, נפרסת על תחרות חדשה שתתקיים, אך לא נהרוס את ההפתעה... וכן יהיה זוכה.

למעלה