לדעתי, הבנה שעלי לאפשר לעצמי להרגיש את הרגש

DEL7

New member
לדעתי, הבנה שעלי לאפשר לעצמי להרגיש את הרגש

ומתוך הרגשתו לשחרר אותו, עדיין לא יוצרת את ההסכמה לעשת את זה אחרי שמבינים שיש לשחרר את הרגש התקוע-צריך להסכים לעשות זאת זה נראה פשוט הרי ברור שכולנו מעדיפים להרגיש טוב אבל למרות זה, קשה לשחרר את ההרגשה המעיקה. נצמדים אליה כמו לאיזה נעלי בית ישנות ומהוהות. כי כאן אנחנו מרגישים בבית וקשה לנו לזנוח את המוכר. ההסכמה לשנות רגשות היא לא חד פעמית, אלא יומיומית, בכל רגע ועם כל בעיה וסיטואציה שמגיעה לפיתחנו לא מספיק לחשוב חיובי מול דף חשבון מהבנק, צריך לחזור ולהסכים לזה שוב ושוב, בכל פעם שהוא מולי

שינוי הרגלים ישנים

זה ממש לא צחוק...כנמלה הנאחזת בכל כוחה בקליפת אגוז טובעת כך נאחזים גם אנו (חוץ ממאיזה כמובן ) בקליפות ישנות ועתיקות. ביקום אין ריק, ולכן יש ליצור הרגל חדש/אחר ולהחליפו בישן...יש האומרים כי תרגול של הרגל חדש במשך 21 יום יקבע אותו.

maysabel

New member
ומהי עקית נמלת טוקנדיראס עכשיו?

מה רצונך בדיוק ממני היום אה? בלהההההההה חמוד, עזוב עם הרגל חדש במקום הישן גם ההרגל החדש יהפוך לישן ומה אז?

maysabel

New member
והיום נזקרתי בך

היה שביל מלא מלא של נמלים מכיוון צפון-מזרח לכיוון דרום-מערב ממש ממש התרגשתי וחשבתי על השטיח אם היה עומד בחצר עכשיו היה מפריע לשביל הנמלים הללו אז מזל שהוא בפנים :)

maysabel

New member
בעניין השטיח והנמלים..

מכל דבר לומדים..מכל דבר הנה לדוגמא: מישו הביא לי שטיח מתנה איזה מלאך הגשים לי חלום,איך?בדיוק על זה אספר.. ממש מצחיק הוא שחלומותיי לרוב מתגשמים-אני חולמת משהו ואח"כ מתברר שזה קורה-אם זה לא תמונה של גלגול אחר שרואה הרבההה הרבהההההההה בחלומות..זה פשוט מתרחש כמו בחלום..מפחיד?ממש לא! וזה ממש ככה עד שלילה אחד כמה ימים לפני הגשמים שהיו פעם אחרונה, חלמתי כי יורד גשם ונכנסים מים מתחת לדלת הכניסה ומרטיבים את הרצפה פרקט (זה ממש לא טוב לפרקט ..) אבל בחלום על הפרקט היה שטיח והשטיח נרטב בחלום התעוררתי וחשבתי לי: כדאי לי לקנות גומיה לשים בתחתית של דלת הכניסה כך שזה אוטם לכל כניסה מבחוץ של רוח,מים וכו.. באמת אצלי יש רווח למטה ונכנסים מים וחום וקור ואפילו המון חלזונות. אבל מיד חשבתי לי-אז מה שהחלומות שלי מתגשמים לרוב, הנה הפעם זה לא קורה כי אין לי שטיח! אז נכנסתי ללימוד מה החלום בא לומר לי ,מים מסמלים רגשות וחיים וכו וכן הלאה וכו וכן הלאה לא עברו יומיים ובשבת אחה"צ קיבלתי שיחת טלפון ממלאך (שאת שמו לא אחשוף כאן כמובן.. :)) המלאך שואל:" מאיזה, יש לי שטיח בשבילך לחוץ -את צריכה/רוצה אותו?אם כן אני מביא אותו לגדרה" אני:(שכבר לא התייחסתי לחלום): "תביא לי כן אבל אני לא בבית..ולא יודעת מתי מגיעה"התעלמתי בעניין הבחוץ ולא הייתי בטוחה ששמעתי נכון-השמיעה..השמיעה.. כשהגעתי הביתה רואה שטיח פרוש יפה בכניסה לבית הכנסתי אותו לסלון לחמם בחורף בלי להתייחס ממש לחלום המדובר לעיל.. מעמידה אותו באלכסון ובאו בדיוק הגשמים.. הגעתי הביתה מהעבודה ורואה בדיוק התמונה שראיתי בחלום-השטיח ספוג מים.. חחחחחחחחח התגלגלתי מצחוק כמובן אז מה אגיד לכם? :) למדתי שני דברים מהבאת השטיח: ששואב האבק שלי חרא-כן כן..כשהלכתי לנקות אותו שמתי לב שראוי שמי במתחיל במצווה יגמור אותה- מסקנה:אל תביאו שטיח מתנה ללא שואב! שתיים-שבעל השטיח התגלגל עליו עם איזו בלודינית ארוכת שיער שחבל"ז- זה בטוח!הרי אין כזה שיער אצלי בבית.. כשראיתי את השיער הזה ביקשתי מהיקום תמונות של מה שקרה-למה לתקשר סתם? :)) שנהנה לפחות לא?נשלב הנאה בעבודה והכל יבוא בכיף אבל מה?התמונות היו חסויות בהחלט מסקנה: מעניין מי בעל השטיח- הוא נמר בטוח,אולי כדאי להכיר אותו? יאלללה שמש ויציאה להנאה בטבע.. שיהיה לכם יום מלא מלא מלא כיף וחיוך ענק ממני

netad169

New member
אח, מאיזה, הרסת אותי עכשיו מצחוק

הגשמת חלום. ונזכרתי במשהו דומה שקרה לי לפני שנה בערך. ניסיתי לברר מי יהיה בן זוגי העתידי. שאלתי והראו לי תמונה שכללה כל מיני פרטים שלא זכרתי מאוחר יותר. זכרתי רק שהוא גבוה ושיש לו תיק בד. עכשיו, אני שואלת את עצמי ואת היקום: יופי גבוה, אבל מי לעזאזל הולך בימנו עם תיקי בד? עברו כמה שבועות והכרתי מישהו גבוה. חמוד ומתאים לי. כשנפגשנו לא חשבתי על הדברים, אבל אחרי איזה זמן פתאום מצאתי את עצמי דופקת לעצמי חזק על הראש: שיט! לבנאדם יש תיק בד :)

גלים מכים אלי חוף

משברים מתנפצים על סלע מבלי שים לב קו חוף עוטה נוף חדש ובדרך כלל רק הלך שחזר מנדוד ראה יראה שינוי. מזל טוב לך מאיזה הרואה נמלים וגם לך נטע הרואה תיק בד תתחדשו בכיף

maysabel

New member
טוב..

לא מדויק שאת הרגש צריך לשנות ולשחרר.. הרגש נובע מסיבה מסוימת את הסיבה לרגש עלייך להבין מה מפעיל את הרגש?מה מניע אותך? אח"כ את דפוס הפעולה בעקבות אותו הרגש-כיצד אני מגיב כשחש כך וכך זאת עבודת נמלים ואינסופית.. זה מה שנקרא לצלול לעומק..לחפור..להאיר .. לא יעזור לעבוד מעל פני הקרקע.. בחצר שלי היו הרבה עשבי בר כדי לדלל אותם צריך לעקור אותם-אבל יש לחפור ולהגיע לשורש ושתדעי לך..הם צומחים שוב כי יש רשת מבוססת היטב מתחת לפי הקרקע שמצמיחה שוב שורשי הבר והם מנצנצים להם מאור השמש ומהמים.. והם כה חזקים.. אומנם שתלתי שתילים לבחירתי אבל עשבי הבר ממשיכים וממשיכים.. יש להפוך את האדמה אבל יש שורשים עמוקים והסתעפויות ענקיות ואינסופיות לעשבים הללו כשאני רואה את דף חשבון הבנק שלי אני ממש בא לי לבכות אח"כ צוחקת בלי סוף אח"כ עוזבת..הגעתי לחלק מהאמונות שמחזיקות אותי עם חשבון בצורה שכזאת ויש עוד.. :) אל תנסי לשנות רגשות..פשוט תחווי אותם ממש ממש..תבדקי מאיפה באים ולמה הם גורמים..מה את עושה בעקבותיהם.. תחשפי כל השרשרת..ולא בשביל לייאש אותך-השרשרת ארוכה ארוכה ארוכה ..אז תתרחבי..אחרת תחנקי לשנות גישה הוא שינוי לעומק מבפנים..לא יעזור לשנן מבחוץ שאני אחבק את מנהל הבנק שלי לעולם זה יהיה הקרנה מהבפנוכו אני פטפטנית כי בחופש היום :) חיבוק לך יקירתי מאיזה

אליה ל

New member
../images/Emo23.gif זה מה שנקרא מאיזוש

לעמוד מול עצמי ולהביט במראה "ערום ועריה" - לא להסתיר מאום מעצמי ואז אפשר לבחון את הרגשות שלנו ובמקרה הנוכחי פחד ולמצות ולצמצם אותו ומתוך כך ליצור את הדחף לשינוי.

DEL7

New member
21 יום, או נצח ? תחליטו

חיבוק חזרה לך מאיזה כתבת יפה
אבל
תסכימי איתי ש-21 יום זה הרבה יותר קל

maysabel

New member
לא מסכימה דווקא

מי מסתכל על הזמן?הוא זה השבוי שלו.. ואם להסתכל על יחידות של זמן: 21 שיות זה הרבה יותר קל.. זה שרירותי הרי.. מצידי שאנשים יחיו יחידות של זמן באיפוריה וזמן כפול בדיכאון עם כל זפטה של היקום.. מעטיפה לעטיפה אחרת.. ביחידה הבאה תבחרי עטיפה נוצצת חדה וכך תחיי ברמאות כל הזמן לא קראת את המאמר שהבאתי פעם שתרגמתי על הידיעה הטולטקית של יחידה/יחידות חיים והמוות נכון? תחיי פעם אחת באינטנסיביות מלאה כאילו חיית אלפי גלגולים או שתחיי אלפי גלגולים בפרקי זמן של 21 יום.. עד שלבסוף תיכנסי למים מה יותר "קל" לדעתך? ומי מחפש יותר או פחות..קל או כבד.. רק מי שמחפש לחיות על פני הקרקע להבדיל מהמושג שאוהבים להשתמש ללא הבנה לעומק:"כאן ועכשיו" ב"כאן ועכשיו" באמת באמת מהם יחידות של זמן? אין קיצורי דרך ולמעשה אין באמת דרך לינארית אגיד לך מה הכי קל בעניין חשבון הבנק: להתחתן עם מנהל הבנק או יותר טוב-להיות מאהבת שלו יאלללה יום נפלא שיהיה לך

maysabel

New member
../images/Emo69.gif כי..

כבר הייתי האישה של אחד כזה אז לשם הגיוון וההתנסות והחוויה החדשה :)) נראה לך?? הנה יש אחת כאן לפניך-אני שמעולם לא הייתי מאהבת של.........פשוט ככה גם לא הייתי עם אחרים כשהייתי נשואה ואני רצינית לגמרי..ולפי מה שמספרים לי כולם לא נותר עדיין אחד/אחת שלא..ואני כנראה היחידה מהזן המוזר הזה.. אבל זה נכון גם בתחומים אחרים :))

DEL7

New member
איזה מין שאלה זו, מאחת שלא מחשיבה יחידות זמן?

למעלה