לדעתי הגזימו עם העניין של בילי ומקנזי

לדעתי הגזימו עם העניין של בילי ומקנזי

לקחו את העניין הזה בהגזמה יתרה' ונו אז מה אם הם בני דודים מדרגה ראשונה. מה זה השטויות האלה... אז מה, הם לא אחים ואין פה מצב של גילוי עריות איזה שטויות בחיי ... ממש לא פייר בעניי אם מאוהבים וחמודים למה להרוס את זה, טמטום ממש כך.

סליחה???!!! ../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת הגזימו?? זה עניין גדול להתחתן עם בן הדוד שלך, ההורים שלהם א ח י ם. לא רק שזה מגעיל, זה גם לא כלכך רצוי מבחינה גנטית. אבל הסצנה של ג'יל מספרת לבילי היתה חזקה ואינטנסיבית. שאפו!

אותי זה לא מגעיל. מגעיל זה...

מה שקרה עם שרון וויקטור. זה מגעיל דוחה ומביך. באשר לזוג המתוק ההוא אין לזה כלל הצדקה.

venustudent

New member
בהחלט כך

זה עניין תרבותי של טאבו. אני מכירה מישהי בארץ בת 40 בערך שהוריה הם בני דודים מדרגה ראשונה (ובניגוד לבילי ומאק, היה להם גם אותו סבא..) והיא ואחיה בסדר גמור. חוץ מזה, זה מנהג רווח בקהילות חרדיות.

עכשיו אני ממש רגועה ../images/Emo4.gif

אם היינו חיים לפי המנהגים של החברה החרדית בטח עוד היינו ממוקמים 500 שנים אחורה.

מימוזה 1

New member
ההורים אחים אבל לא מאותו אבא

לכן זה לא בדיוק בני דודים מדרגה ראשונה. הסבתא משותפת - אבל הסבא לא! בהחלט יש כאן הגזמה לחומרה.

הוקל לי מאוד שאת רגועה...../images/Emo24.gif

סתם לידע כללי . המנהג הזה הגיע מסיבה ברורה ולדעתי מוצדקת. אז כשהתגוררו היהודים בגלות הם חששו מהתבוללות לכן נהגו לשדך בתוך המשפחה. הוריי בני דודים וברוך ה' כל הילדים הנכדים והנינים עד כה כולנו בסדר, בריאים חמכמים ומוצלחים. תודה לאל!

Kalla

New member
זו בהחלט הגזמה.

ברור שהמצב אינו רצוי מלכתחילה, אך אם כבר קרה כך זו לא סיבה לבטל חתונה בהיסטריה. במיוחד בימינו, עם כל הבדיקות הגנטיות, זה ממש לא סוף העולם. אין סיכוי שבמצב כזה הייתי מוותרת על אדם שאני אוהבת.

אני לא מאמינה שאנחנו חיים בישראל של 2008

חסרים אנשים בעולם שאתם חשים צורך להתרבות עם בני משפחותכם??? אני מבינה שיש דורות מסויימים שכך היה נהוג, אבל לא היום ולא עם צעירים משכילים.

Kalla

New member
זה לא מה שנאמר כאן, לא צריך לעוות.

אנחנו ממש לא "חשים צורך להתרבות עם בני משפחתינו". מדובר במצב שבו אנשים מתאהבים מבלי להעלות על הדעת שהם בני משפחה. ברור שאם היו מראש יודעים זאת היו נמנעים מקשר מסוג זה. אבל לא ידעו ומצאו את עצמם מאוהבים ונשואים כשנודע להם. נכון, מאוד לא נעים, אך לא סוף העולם. האם רק בשל קרבה משפחתית שאינה מדרגה ראשונה שווה להרוס את העתיד, את האושר? גם צעירים משיכילים בימינו זכאים לאושר, במיוחד אם הם נאורים מספיק בשביל לא ללכת עם ראש בקיר רק על פי מה שנהוג בזמן זה או אחר, אלא בודקים את ההשלכות לעומק.

אל תיקחי את זה באופן אישי

גם במשפחתי יש דודים שנשוואים בתוך המשפחה, אך לדעתי אין היום את הצורך לשמור על שלמות היהדות מאחר ויש מדינה יהודית. לא חושבת שגם היום צריך להתחתן בתוך המשפחה בייחוד לאור הסיכונים הקיימים ובכלל אישית זה נראה לי לא הגיוני להתחתן עם בןדוד. נכון שבילי ומקנזי לא ידעו על זה לפני, אבל אחרי שמתוודעים למצב קשה להתנהג כמו בת יענה ולקבור את הראש בחול, ולראיה, ברגע שמקנזי הבינה שזו האמת היא הרגישה לא בנוח וכיסתה את עצמה בפני בילי.

Kalla

New member
לדעתי זו דווקא לא הייתה תהנהגות טבעית.

הם פשוט מחפשים דרך להפריד ביניהם בשביל העלילה. לפי התנהגותם אפשר היה לחשוב שהם גילו שהם אחים ביולוגיים. שוב, את מתחילה להסביר למה זה לא רצוי - אין כל צורך להסביר, ברור שזה לא רצוי וגם אין בזה שום צורך. אבל זה ממש לא סוף העולם, וכשאוהבים עד כדי כך האהבה, לדעתי, חזקה יותר.

livlovit0

New member
גברת מדובר על המאה הקודמת לא ישראל 2008

כנראה שלא הייתה להם ברירה , בטח הם עשו את זה כך בשביל לא להתבולל. מישהי כאן כנראה קשיית הבנה!

guy is me

New member
עשו הכול כדי לסלק אותם מהעלילה!

אם בילי ומקנזי היו דמויות חשובות להתפתחות העלילה, התסריטאים היו עושים הכול כדי שהסיפור לא יהיה דרמטי כול כך ויותר ואפילו היו הולכים עוד יותר רחוק וממציאים מתחת לאדמה סיפור כיסוי כדי כן להשאיר אותם ביחד. הכול תלוי ברייטינג ותקציב בסופו של דבר..

venustudent

New member
רגע, צריך לחזור לפרופורציות...

אנחנו מדברים על "כולה" סדרת טלוויזיה, ועוד סדרה שאף פעם לא ממש משקפת את המציאות...

sharona78

New member
בהחלט יש מצב של הגזמה...

כפי שכבר נאמר, עכשיו כשאני חושבת על זה... גם אני לא הייתי מוותרת על האדם שאני אוהבת וגם נשואה לו סוף סוף, רק בגלל שנודע לי שאנחנו בני דודים מהסבתא.... הייתי בודקת את כל האופציות מהבחינה הגנטית ובודקת טוב טוב את הסיכונים האפשריים ורק אז הייתי חושבת מה לעשות.... וגם במקרה הכי גרוע זה עדיין היה קשה לבטל את הנישואים.... במקרים הכי גרועים יש אנשים שאפילו שוקלים אימוץ.... אין מה לעשות אהבה זאת אהבה ולא מוותרים בכזאת קלות...

Music4Life

New member
אני דווקא חושבת

שאם הם בני דודים מדרגה ראשונה או שנייה, זה לא משנה, אז ממש אי אפשר להנשא, סליחה אבל זה די מגעיל...וגם באמת לא מומלץ מבחינה גנטית. אפילו עם כל האהבה זה מאד צער אבל ...אי אפשר להנשא לבנאדם שהוא קרוב משפחה שלך. אז אולי יהיו כמה אנשים שיעשו מעשה נדיר וימשכו תנישואין כי הם פשוט אוהבים אבל הרוב המוחלט פשוט לא ימשיכו בזה... גמני לא הייתי ממשיכה בזה, יותר מידי פריקי.

למעלה