לדעתי, הכי נכון לפתוח את זה עכשיו

לדעתי, הכי נכון לפתוח את זה עכשיו../images/Emo26.gif

שרשור אסוציאציות- [מי/מה מזכיר לכם כל שיר?! ככה, משמיעה ראשונית..
אלו שיקנו את הדיסק ביום ראשון, מוזמנים להצטרף לשרשור ביום ראשון
.]
דונט לייק -
אין לך מקום -
ככה אני -
הנה זה בא -
עד שזה יעבור -
Somebody else -
ניו-יורק סיטי -
להיות -
גם כשלא בוכה -
לא יכול אחרת -
Learning -
חופשי -
What about you -
לעולם מצדי -
חולמת -

היי לא יפה הבחורה התאמצה ../images/Emo13.gif

(סורי אין לי כוח להעתיק את השלדים) דונט לייק - את ההופעה במעבדה שהוא פתח,גם אז חיכיתי המון זמן להופעה מלאה,ואחרי כל הציפיות בא לי דונט לייק לפנים,בדיוק כמו שהשמעתי את הדיסק לראשונה
אין לך מקום - את הקליפ המפחיד :) ככה אני - את אורית משתוללת על הבמה בימים הטובים לפני הבטן... הנה זה בא - את הנה אני בא של הדג נחש(נו מה השם) ואחרי זה הוא הזכיר לי מאוד את "תחת אש" מהדיסק החדש של פורטיסחרוף (הלחנים די דומים) עד שזה יעבור - הזכיר לי כמובן את הילדה שהיהודים ביקרו :( Somebody else - ברחובות שלנו של משינה (אתה פתאום מרגיש,כמו מישהו אחר) ניו-יורק סיטי - את הבאלאנס באולטרסאונד ביגור שם שמענו אותו בפעם הראשונה להיות - באוויר (בגלל הפיזמון של המילה האחת שחוזרת על עצמה) גם כשלא בוכה - את הביצוע שלו בבית קשת שכבש אותי ולא הפסקתי לזמזם אותו חודש לא יכול אחרת - את לא קל Learning - את ההופעה בקונגרסים ששמעתי אותו בפעם הראשונה,פתאום עלו פלאשבקים מההופעה ההיא חופשי - כנ"ל חחח What about you - וור דו יו גו,הזכיר לי אותו קצת,הצורה שבה היא שרה את המשפט,והתופים פתאום,יש דימיון :) לעולם מצדי - איים אין לאב,שוב בלדה יפה כזאת בסוף הדיסק,הזכיר לי קצת. חולמת - את אורית שרה את זה בהופעה ואת כולם מתכנסים בתוך עצמם באותו רגע.

אז לקחת קשה?

העיקר שהיא הבינה שצחקתי, ובכלל לא עניתי על השאלון מעצלות. |שמן|. [וכי זה באמת לא מעלה לי הרבה אחרי מס' כל כך מועט של שמיעות.. סורי.
]

greengirl4ever

New member
לא קשור.. אבל לא רציתי לפתוח שרשור..

מרוב שחרשתי על פורטה כל הלילה, חלמתי על תום ואורית!!! אמא!!! היה כזה כיף!!! לא רציתי להתעורר !!! למה כיוונתי שעון לעבודה אני לא מבינה?
שיהי לכם אחלה יום... (אני בטוחה שלי יהיה חחח...
) נשיקות

פורטה בכל הכח../images/Emo3.gif

דונט לייק - נותן בראש בהופעות שלא ישכחו אין לך מקום - רגעים שבהם המח משתלט על ההיגיון ככה אני - מין השלמה מסוימת הנה זה בא - תקופה קשה עד שזה יעבור - על הפעם הראשונה ששמעתי אותו בכיתי כמו ילדה קטנה Somebody else - קליט מידי אבל מקסים. ניו-יורק סיטי - קורע
להיות - מטרה גם כשלא בוכה - אהבה כואבת לא יכול אחרת -צמרמורת הקול של תום בשיר הזה עשה חתיכת צמרמורת... Learning - השיר שחיכיתי לו ולא מאוכזבת חופשי -
What about you - לעולם מצדי - "לקבל את המר כמתוק"- חולמת -ה"תענה לי" של האלבום הזה

למעלה