לדעתי המשותף לכולנו הוא שאנו כולנו אכן בניאדם

A r j u n a

New member
לדעתי המשותף לכולנו הוא שאנו כולנו אכן בניאדם

או לפחות מנסים להיות. למעשה אין כל פילוג ואין כל יריבות או ריב או מלחמה בין בן אדם בסוריה או בירדן או בעיראק או איראן או כווית עם אף אדם אחר - גם לא עם ישראלי גם אם הוא יהודי. הריב והמחלוקת הם בין הממשלות שלהם לממשלה שלנו. ואתם יודעים מה - לממשלות שלהם אכפת מהם עוד פחות ממה שאכפת לממשלה שלנו מאתנו. אבל לכל דבר שהוא לא בסדר - הכי קל זה להאשים את "האוייב" זה "טוב" שיש איזשהו אוייב בסביבה שאפשר להפיל עליו את הסיבה לכל הצרות אבל זו לא האמת האשמה היא בטיפשות של אנשי השלטון עצמם, בשחיתות שלהם, ברעבתנות שלהם לעוד כוח ועוד דולר ואנחנו - כולנו - משלמים את המחיר ולי - כפי שרשמתי קודם - יש רעיון לאיחוד אלא אם כן אתם מעדיפים להמשיך לקרוא ה-1 ל- 2 בשמות "מחבל" ו"נאצי" ועוד כל מיני כאלה כינויים מאד לא יפים ומכוערים

THE WIZARD 55

New member
נושא מאוד מעניין העלית..

בגדול, גם אני חושבת שאם היינו צריכים להתדיין, אני ואתה או כל אדם אחר, היינו יכולים להגיע להסכמה..הרבה יותר מהר מהממשלות, או ח"כ המייצגים אותנו. אתה תארת תמונה דיי סוריאליסטית, לא כולם אנשים אנשים נטולי שנאה יש גם כאלה ששונאים, ומחנכים את ילדיהם לשנאה. יש הרבה דיעות קדומות על ערבים/יהודים..וגם הקנאות לדת לא תורמת לשבירת הקרח. אנחנו כולנו באמת משלמים את המחיר, מחיר השנאה, מחיר הגזענות

NELLY

New member
../images/Emo4.gif

צריך לחשוב...והשכל שלי נסגר להיום זהו..מחר אגיב!!!!!!!!

גידעון1

New member
עוד לא למדת שכל מי שלא יהודי צריך לחשוד

שמהצד השני של המחשב נמצא מישהו מהשב'כ?

למעלה