לדעתי הפינוי צריך להיעשות דרך

לדעתי הפינוי צריך להיעשות דרך

המשטרה, כמו שהיו עושים בכל ארץ נורמלית (מה שישראל כבר לא תחזור להיות). אין סיבה שילדים בני 18 יצטרכו לחוות כאלו מראות עגומים ויצטרכו להתמודד עם אלימות מסוג כזה. למרות שאני לא תומכת בסרבנות, אתה בצה"ל כדי לשרת ולעמוד כל המשימות שאתה עושה

פפו

New member
לדעתי התנגדות לפינוי כמוהה

כדריסת החוק,מעשה פלילי ועל כך הפושעים חייבים לתת את הדין. לא יתכן שאדם יחליט למה הוא מציית ולמה לא. זוהי החלטת ממשלה ניבחרת ועלינו לקבלה כמו שהיא

ערב רב

New member
ואם היא תחליט "לפנות" את תל-אביב?

לא כל מה שחבורת המושחתים הזו שרון, הנגבי, ישראל כץ וחבריהם אומרת הוא קדוש.

פפו

New member
למיטב זיכרוני את השחיתות

הימציאה מפא"י דאז. חרות דאז ישבה באופוזיציה דיי זמן כדי ללמוד ולהפנים

ערב רב

New member
כלומר אתה מסכים איתי כי זוהי אכן

חברות מושחתים ולא כל דבר היוצא תחת ידיה, אפילו תוכנית הגירוש, הוא קדוש.

פפו

New member
אמת אבל מה שאתה מכנה גרוש

אני מכנה התנתקות. התנתקות מכל הרוע שבאדמה המקוללת ההיא. והאמן לי שכאשר נעזוב את עזה ניפתור בעיות רבות למצפונאים ששלנו. אז הם יוכלו בשקט להתגייס ועוד ליחידות קרביות שיגנו על הגבול מול עזה ותהיה להם היזדמנות להרוג מסתננים פלשתינאים עם מצםון שקט וגאווה לאומית.

ערב רב

New member
אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לגוש

קטיף ואתה לא תכריח אף אחד לצאת משם.

פפו

New member
הוא אשר טענתי מעל מסך זה

לא צריך להכריח אותם לצאת. ירצו יצאו לא ירצו ישארו. אך זכור אף אחד לא חייב להגן עליהם שם, ודם בנינו לא ישמש מצע לסיפוק שיגעונותיהם . שיקריבו את ילדיהם על מזבח בתיהם וישאירו את ילדינו להגן על המולדת.

sela v

New member
רק שידאגו גם שיוצאים משם

לקחת את כל הנשק שחילקו להם.

פפו

New member
על הנשק שחילקו להם שלח טענותיך

לרבין ז"ל שאמר בזמנו שאם לא יתנהגו יפה נקח אותו חזרה...... אני אישית מעדיף לשלוח אותם אליו שימסרו לו את הנשק אישית

sela v

New member
אני מקווה שאתה מדבר על הנשק

שנמסר למתנחלים ולא לפלסטינאים. אני דיברתי על הנשק שהמתנחלים מחזיקים.

פפו

New member
ברור שצהל יקבל חזרה את הנשק

שנתן למתנחלים שכן אם הם נשארים שם מן הסתם הם אזרחים פלשתינים. יקבלו נשק מהחמאס

ערב רב

New member
ברור שלמי שינסה לפרקם מנשקם

לאור האיום הנורא עליהם, הם יצטרכו להתייחס כאל האויב בהא הידיעה ולהפנות אליו את נשקם.

sela v

New member
כלומר אתה נותן

הצדקה לשימוש בנשק של המתנחלים על חיילי צה"ל?

Lordonya

New member
כן

עדיף שאנשים מקצועיים וחיליים אשר מתנדבים (ויכולים נפשית) לכך יפנו יישובים בצורה מסודרת. למה צריך ליצור פרובקציות בקרב המתגייסים הדתיים, כאשר אפשר למנוע זאת בדרך פשוטה?!

מסכים.

בלי שום קשר לדעה פוליטית. הפינוי ללא ספק עלול ליצור קושי נפשי לחיילים, ולהקשות עליהם לפעול בשיקול דעת. הבעייה היא לא רק בגילם הצעיר, אלא גם בעובדה שהם מחויבים לעשות כן, בהיותם חלק ממסגרת מחייבת. המשטרה היא אינה מסגרת שכל יהודי במדינת ישראל חייב לשרת בה, ושוטרים שיסרבו לפנות יישובים - לא ייענשו. ראוי לציין שאני תומך בפינוי באופן מוחלט, ובכל זאת, אני לא רואה שום צורך להפוך אותו לקשה יותר ממה שהוא.

למעלה