לדעתי התכנית של אלירז לא ממש מוציאה ממנו

lotaria

Well-known member
לדעתי התכנית של אלירז לא ממש מוציאה ממנו

את מה שאנחנו ראינו בערוץ 20.אלירז ענק בקטע של שיחה ארוכה שהוא מקלף שכבה אחרי שכבה ומגיעה לפאנץ' ליין.הכשרון הזה שלו מדהים. אין הרבה אנשים שמסוגלים לעשות את זה כמוהו. היכולת המילולית שלו מצוינת.יש לו עולם דימויים ענק.תענוג להקשיב לו.פה בתכנית הוא נקטע כל הזמן. או האורח שנכנס לו באמצע המשפט או העורכים שקוטעים אותו והפרסומות הנוראיות האלה.אלירז צריך זמן כדי לבטא את עצמו כמו שאנחנו אהבנו.באח הגדול היה לו את כל הזמן שבעולם לכן נדלקנו עליו..לי אישית הסגנון של התכנית הזו מאד מפריע. זה לא אלירז נטו.כשלמדתי להכיר את היכולות של אלירז טענתי שאלירז צריך לכתוב. בכתיבה תהיה לו יכולת אדירה.הוא יוכל לבטא את עצמו בלי הטרדות.צריך לתת לאלירז אפשרות לכתוב בלוג.ואז תראו איזה דבר נפלא זה יהיה.

צריך לשפר את הפורמט ולהוציא מאלירז את המיטב

שברור לנו שיש בו. אכן השיחות בתכנית לא מצליחות להתפתח לעומק בגלל ש"העורכת" שמאיצה בו כל הזמן באמצעות האוזנייה, הפרסומות, השירים, האורח באולפן שמצטרף אף הוא לשיחה - והכי קריטי: קוצר הזמן !!!! אולי מישהו מלמעלה עוד בוחן את התכנית והפורמט ישתנה בהמשך. לגבי הבלוג המצולם שלו - בהתחלה גם אני אמרתי לו שיעזוב את הבלוגים המצולמים ויעבור לכתיבת הודעות במלל, בפייסבוק או בכל אתר אחר. אבל האמת, אחרי הבלוג האחרון - התחרטתי שהצעתי את זה!! הבלוג האחרון שלו היה מקסים !

ולמה אין קישור ב-MAKO-24 לצפייה בשידור ישיר

בתוכנית של אלירז??? אני משתגעת מזה !!!

balbala5

New member
../images/Emo140.gifונוס|חיבוק - ראית איזה חולצה יפה יש למלך?

שלחתי לך מסר בפרטי.

balbala5

New member
אל תדאגי אלירז ילך וישתפר כככל שהתוכנית תתקדם

אל תשכחי שהוא עדיין מתרגש ועדיין צריך ללמוד את המדיה הזו . ערוץ 24 הוא מקום מצויין עבורו כדי לעשות סטאג'. אלירז טוב בהרבה תחומים .

rina 1985

New member
חחחח הוא הרס אותי "שלוש או שלושה מה זה משנה

זה אותו מספר"

למעלה