לדעתי זאת סיבה לפתוח שרשור,לכל צופי הוט

לדעתי זאת סיבה לפתוח שרשור,לכל צופי הוט../images/Emo108.gif

הרגע ראיתי פרסומת בערוץ AXN, סוף סוף אנחנו עוזבים את הישרודת 1 ו2, הם מבטיחים עונות חדשות ומאגניבות D: [הלוואי ויהיה את אולסטאר
]

NamelessGirl

New member
בטח עם מתכוונים ל3-4...

כי כבר יש להם את העונות האלה...הם אפילו כבר שידרו אותם..

מישהו מוכן להזכיר לי אילו שחקנים../images/Emo108.gif

היו ב3 ו4? כי אני כמעט בטוח שלא ראיתי... מתי AXN שידרו את העונות? אני זוכר שראיתי את 1, 2, 5 והעונה עם רופרט

NamelessGirl

New member
לא זוכרת מתי

אבל השידורים הראשונים שלהם בארץ היו בAXN... אני די בטוחה גם שהם לא שודרו בשום מקום אחר. ב3 היה את אית'ן, המתולתל היהודי, שחקן כדורגל.. וב4 את בוסטון רוב, זה שכולם שונאים באולסטאר...

NamelessGirl

New member
אתה בטוח?

אני ממש חושבת שהייתי שמה לב לזה...אני אוהבת את העונות האלה

marceloros

New member
מנהל
אני די בטוח שכן

רק באיחור גדול אחרי ארה"ב פשוט זכור לי שעברתי מהוט (היה אז משהו אחר) ליאס בעונה 5 אחרי שגיליתי שזה עבר אליהם בערך בפרק 5. כלומר הפיה-מכשף צודק.

לפי מה שהבנתי מפורום AXNמתישהו../images/Emo108.gif

עונות 3 ו4 שודרו בAXN לאחר שידורן בערוץ 22, אבל זה היה מזמן... כAXN הביאו את הישרדות לפני שנה או שנתיי, זה היה רק עונות 1,2,5 ונראה לי שגם העונה עם רופרט

NamelessGirl

New member
אני הבנתי נכון את מה שאמרת?

אתה אומר שAXN הביאו את 3-4 לפני שנתיים? כי זה לא נכון, הם שידרו את 3-4 ממש אחרי ארה"ב...לפני שיס שידרה את 5... אבל יש מצב שלא הבנתי אותך חח

לאלאלא../images/Emo108.gif

AXN הביאו את עונות 1,2,5 לפני שנתיים את 3-4 זה היה מזמן, בסמוך לשידורים בערוץ 22 או משהו

NamelessGirl

New member
אה..

אבל זה עדיין ממש מוזר לי שאתם אומרים שהיה שידורים בערוץ 2! אני לא רואה מצב שהייתי מפספסת דבר כזה!!

למעלה