לדעתי טיירה לא מתוקה כמו שחושבים

לדעתי טיירה לא מתוקה כמו שחושבים

אולי לא תןהבו את מה שאני אומר אבל לדעתי היא קצת מרמה בעדיפות שלה לדעתי כודם כל התוכנית חשובה לה ליפני הדוגמניות .חשוב לה הריטיינג ולא הדוגמניות כודם .ויש לי לכך שתי דוגמאות: הבכי המטורף שלה על קאסי (הבולימית): שהיא דיברה עם אמא שלה על זה שהיא בולימית אז נכון אני מאמין שהיא דואגת אבל מעניין שהיא לא יכלה לדבר איתה ליפני כן וזה ניראה כאילו היא ממש אירגנה את הפגישה הזאת עם אמא שלה רק כדי שיראו אותה בוכה זה בתך איזה המצאה של הבמאי כדי שיראו שטיירה באמת מעורבת (חוץ מיזה עם היא לא הייתה אומרת לה אז היא לא הייתה יודעת שהיא בולימית ) זה אחד דוגמה שניה זה בפרק של היום עם ניקול שלדעתי היא הייתה יותר טובה היום מיכמה בנות (אמנדה לא הייתה מתה ויה יה ירקה את האוכל) מה שאומר שהיו יותר גרועות אבל ניקול היא לא הייתה בכאסח עם אף אחת. לא הייתה איזה דיווה .ופשות ישבה לה בצד מה שמראה שבספה הטלויזיונית היא משעממת. ומשעממת זה לא מושכת רייטינג מה שאומר שטיירה אוכל אותה מיזה כי היא צריחה רייטינג (שרואים שתי בנות רבות זה רייטינג לדוגמא) ויש עוד דוגמאות אבל אני יקצר

Pink Angel1

New member
מסכימה בחלק מהדברים

כל החלק הראשון עם קאסי צודק
בקשר לניקול לא, אני לא חושבת שזה היה עניין של רייטינג. בגלל שהיא הייתה שקטה אז אם נגיד היא הייתה הזוכה של התכנית היא הייתה נעלמת מהר... ועובדה פעמיים היום שכחו אותה אבל גם היה עדיף להעיף את יה-יה או אמנדה מאשר את ניקול.

נכון !

אבל זה תוכנית של דוגמניות ובאמת שככו אתה לא רק היום גם ליפני כמה תוכניות זה קרה אבל אני באמת מאמין שעינייני רייטינג קשורים ואיזה אחת אמרה פה שתמיד את מי שמעיפים מיתמקדים בה וזה קרה גם היום

JULI4561

New member
נכון .... אבל ..

טיירה היא סנובה כזאת שמראה שאכפת לה .. הקטע עם קאסי היה עלוב מידי כזה מבויים מידי .. ושהיא שכחה את ניקול היה ממש מעליב כאילו הלווו היא בחמישיה האחרונה מה פתאום אתם נזכרים עכשיו שלא זוכרים אותה .. לא יכלתם לחשוב על זה לפני ???

נכון...וגם../images/Emo58.gif

הקטע בעונה הרביעית שהעלו לפורום לא מזמן שראו את טיירה צועקת על טיפני... היא לא כזאת צדיקה כמו שמראים אותה

JULI4561

New member
נכוןןןןן .....!!

מה היא כועסת עליה יאלהה... היא מחזירה לה מאחוריי הקלעים..

באמת זה היה מבוים מידי

"אמא אני צריכה לדבר איתך על משהוא" צעניין שאיך שהיא הייתה צריכה לדבר איתה היו מצלמות איזה צירוף מיקרים

•HadaS•

New member
כנסו...

מישהו יכול להביא לי את הקטע שטויירה צועקת על טיפני?!?!?! פלייז... אני חיפשתי בפורום ואנלא מוצאת...

•HadaS•

New member
אמאלהה

מפלצתתתת בלעכסיאקק אבל למה היא צעקה עלייה בדיוק?? מה היא עשתההה??

טיפאני זאת זאת מהעונה ה3../images/Emo87.gif

שלא עלתה והעלו אותה לעונה ה4!! איזה כיףףף! רציתי שהיא תעלה וממש התבאסתי שהיא לא עלתה! אבל ראיתי את הקטע שטיירה צעקה עלייה! אמאאאאאא!!!

BarbieGirl14

New member
ווווואאאווו

אמלה איך היא צעקה עליה!! לא הבנתי את כללל מה שהיא אמרה אבל הבנתי את הרוב... האמת אולי באמת מגיע לה אחרי הכל... אממממ ואמרתם שמחליפים את ג'ניס אבל רואים אותה בקליפ....

JULI4561

New member
כןןן היא נראתה לי כמו בולדוג באותו

רגע .. חח כי נעצרה לי התמונה בדיוק על הקטע הזה חחח

למעלה