לדעתי יש סיכויים שדניאל יזכה במצעד

AVIV80

New member
לדעתי יש סיכויים שדניאל יזכה במצעד

אני קורא לכל חברי הפורום להצביע בכל המצעדים לדניאל סלומון אני כבר הצבעתי לו בזמר השנה בגלגלצ שמתי אותו בין עשרת הגדולים

hodayoyo

New member
לא מדוייק../images/Emo60.gif

ההצבעות מהבית מהוות כשליש מהשיקלול הסופי. עוד שליש זה הוועדה (המטומטמת יש לציין) של גלגלצ ועוד שליש שאני אף פעם לא זוכרת מה הוא
בכל מקרה- יש השפעה.

hodayoyo

New member
../images/Emo45.gifיאללה להצביע!../images/Emo60.gif

חוץ מיזה שזה לא לוקח הרבה זמן- אפשר לזכות בפרסים ממש שווים אז באמת כדאי להצביע...

AVIV80

New member
הודיה יש לי רעיון אם דניאל זוכה

באחד התארים החשובים נצא כל הפורום לחגוג את הזכיה באיזה בית קפה ? מה דעתך?

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אם כבר על הגג של עזריאלי או משהו
אני בעד מפגשפורום בלי קשר!!

Gefi Giraf

New member
ארררגג...

תמיד במרכז הארץ... איך אתם מצפים מהצפוניים להגיע, כשליטר דלק עולה כמעט שישה שקלים?

hodayoyo

New member
אתה שוכח שיש גם דרומיים../images/Emo60.gif

תכלס עוד לא קבענו כלום, אבל תשמע, אני גרה במרכז, אבל בעיר שעוד אין בה רכבת בכלל והאוטובוס היחיד שאפשר לסמוך עליו הוא לת"א ולפעמים לפ"ת, ככה שגם לי לא נוח להגיע לכל מקום וכבר היו לי מפגשים בנתניה למשל, או בכל מקום אחר שאליו כדי להגיע אני צריכה את האוטובוס לת"א + אוטובוס נוסף או רכבת. אם זה חשוב- עושים את המאמץ. העניין של הכסף באמת לא נחמד, אבל כל דבר עולה כסף. כמו שלך עולה להגיע למרכז, יש גם חבר'ה שגרים יותר בדרום ואי אפשר לדרוש מהם להגיע לצפון, אז לוקחים את האמצע וזה מה שיוצא. אני חברה בפורום שעושה פגישות כל חודש והיו פעמים שיצא גם פעמיים בחודש, וחבר'ה מכל הארץ באים כי זה כיף והם נהנים לבוא!

ס ט י י ק

New member
תקח רכבת מעכו

40 שקל לכיוון אם אני לא טועה כן,הוצאה לא קטנה. ואני מאוד בעד מפגשפורום
בסוכות..

BaRbiK

New member
כןכן מפגשפורום:)

אני בעד עזריאלי וסוכות גם ככה הודיה אני צריכה לראות אותך בסוכות
כבר דיברתי עם חברה שלי שניסע בסוכות כי היא גם צריכה לפגשו אנשים חחחח יאלה מי בעד מפגשפורום?

למעלה