לדעתי... (כנסו)

אלינה2010

New member
לדעתי... (כנסו)

קירה לא כל כך מתאימה לאנדריי, היא יותר מתאימה למילקו. אתם לא שמים לב שהיא נצמדת אליו?

rz10

New member
אבל מילקו הומו

והוא יותר מדי.. יותר מדי.. יותר מדי

desired

New member
../images/Emo6.gif

אם את לא יודעת מלקו לא מתעניין בבנות, הבנים יותר מעניינים אותו! וכולם יודעים על זה חברה. אז מה שהיא נצמדת עליו, אז היא לא היחידה, שם בכלל כל אחד רוצה לגעת במישהי או במישהו. חחחחחחח

white angels

New member
חשבתי על האפשרות הזו פעם..

שאולי במציאות הם יוצאים או משהו אבל אז גיליתי שהיא נשואה
והיא נצמדת אליו כי הוא חבר טוב שלה חח מכירים בסרטים שתמיד יש לגיבורות חבר הכי טוב הומו? אז ככה זה פה

m2love

New member
חחח..אני חייבת *לציין* ../images/Emo58.gif

בהמשך כאשר קטיה תהפוך ל*יפה* (חחח כי היא לא הייתה מכוערת מעולם רק הלבוש והסטייל ישתנה) אז מילקו ממש יאהב אותה והוא יצמד אל קטיה..ויהיה החבר הטוב שלה כמו שהיה עם קירה..

white angels

New member
את בטוחה?../images/Emo58.gif

כי אני הבנתי שהוא דווקא יתייחס אליה כרגיל וימשיך לרדת עליה,אולי הוא יהיה קצת יותר נחמד אבל לא יהפוך לחבר שלה,ככה היה בבטי המכוערת בכל אופן..

m2love

New member
בטוחה..(ניראלי)../images/Emo58.gif

כי אני זוכרת בפרקים שראיתי האחרונים אז הוא התייחס אליי ממש ממש יפה.. וגם תפר לה את שמלת החתונה.. אם זכרוני לא מטעה אותי אז הוא יהיה די חבר שלה.. אבל יכול להיות חחח שאני לא כלכך זוכרת..

white angels

New member
וואלה?../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת שככה היה במקורי,אולי בכל זאת הם עשו כמה שינויים.. בכל מקרה נחכה ונראה

m2love

New member
חחחח../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שהם יהיו ממש חברים טובים.. אבל יהיו ביחסים די טובים.. והוא ממש יחבב אותה.. אבל ניראלי שהוא עדין ימשיך להיות החבר של קירה..

דווקא במקור

הוגו אם אני לא טועה עזב את החברה כי לא היה מכבודו לעבוד עם בטי המנכלית החדשה

white angels

New member
נכון..

וגם אומרים שבמציאות הם לא סבלו אחד את השנייה(זאת ששיחקה את בטי וזה ששיחק את הוגו-הם היו נשואים במציאות). אמרו שהסצנות שהוגו ירד על בטי נראו כלכך אמיתיות אולי בגלל שהסדרה צולמה אחרי שהם התגרשו..

איכסססססססססססססססס

את דימינת לעצמך את קירה המהממת ומילקו המכוער והוא גם הומו אבל הוא יותר נחמד

../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל כך מצחיק לקרוא ת'שרשור

למעלה