לדעתי משהו חשוב...

Black Hawk B

New member
לדעתי משהו חשוב...

וזה נוגע לכולם. יצא לי לטייל בפורום האמת מהתחלתו וזה יצא במיקרה והסתדר עם העובדה שהתעניינתי בקורס . ולעניין שמתי לב שיש כאן משום מה אנשים שבמובן מסויים הטילו סוג מסויים של איזה וטו על המקצוע הזה שנקרא ברמן/ית לצערי זה מתבטא בכל מיני יציאות על בתי ספר כאלה ואחרים בטענה שהם בזבוז זמן ממוסחרים ולא מעבירים מספיק מידע שגם אם אני זוכר נכון היו גם פניות ספציפיות על אנשים ספציפים. בקיצור חבר'ה למה ככה???? אני חושב בהפורום בנוי לעזרה אחד לשני העברת מידע חוויות וכ"ד ולא כל מיני השמצות שהקורסים זה בולשיט וכל מיני השמצות כאלה ואחרות ברמן רציני לא יתקבל עם אין לו ידע נסיון ובטחון לשום עבודה . צאו מנקודה כזו שאנשים לא נולדים עם ידע ביטחון או לחילופין קשרים בתחום . מה שאני בטוח שיש פה להרבה אנשים ובזכות זה הם נכנסות אליו בקיצור חברה לא לכולם יש את הקשרים האלה מה לעשות אז מתחילים מלמטה כן מה לעשות יש אנשים שכן צרכים קורס וכן צרכים את הבסיס נכון זה רק הבסיס אבל זה משהו ועם זה אפשר לנסות ולהתחיל, ועם הזמן ללמוד ולהתקדם אז בקיצור תהיו טובים בברכת פורים שמח עמרי(הצעיר בתחום) נ.ב כמובן שכל הכתוב הינו אך ורק מנקודת מבטי

d s d s

New member
אני מסכימה איתך Black Hawk B

אני כמעט לא מבקרת פה בגלל דיונים מלוכלכים על בי"ס לברמנים וטחינה של הנושא.. פורים שמח!! עדלאידע... אתם תבחרו את המיקום

הנה דעתי

למרות כל מה שאמרתי היה רק בשבחו של בי"ס מסויים... לא דיפדפתי אחורה בדפים אבל זה טוב שאנשים אומרים מה הם חושבים על בתי ספר מסויימים גם או במיוחד כשהם לא מרוצים מהם. זה טוב לאנשים שמגיעים לפה ורוצים למצוא את הבי"ס המתאים להם זה טוב שיראו גם את הצדדים הטובים אבל גם את הרעים

maxfain

New member
שמע..

אני יכול להסכים איתך ברוב הדברים שאמרת, באמת, מכל הלב.. אתה צודק שהשמצות בין בתי ספר זה מגעיל ואתה צודק בהחלט שיש אנשים שכביכול "מגנים" את הקורס הזה, אבל יש להם סיבה, תשמע התעשיה הזאת נהיתה כל כך ממוסחרת ומגעילה ובאמת שלוקחים סכומים לא הגיוניים על קורס ברמנים. ההשמצות בין בתי הספר - מתחילות כבר שם.. שמרגילים את התלמידים שהם לומדים בבצפר הכי טוב וכל השאר סתם חרטה.. ואני חושב שהבצפר שאני למדתי בו עשה את זה הכי הרבה.. ותאמין לי שהוא לא הכי טוב ואפילו לא מתקרב לזה, כי אני באתי לקורס כבר עם ידע קודם (שבמקרה אני יודע שמלמדים בבתי ספר אחרים). בכל אופן זה הכל ענין של גישה..

MeRmAiDe

New member
אני חושבת../images/Emo209.gif

שאתה לא צריך להרגיש רע בגלל שעשית קורס, סו וואט?? גם לי אין שום בסיס באלכוהול, ובשביל לעבוד בברמנות אני חייבת את הקורס, (שאותו אגב אני מתחילה ב7/5....) ואני מאמינה שזה מקצוע שבזכותו אולי אני אצליח לשרוד את התשלומים של הלימודים העתידיים שלי בצורה יותר ידידותית ממלצרות או אבטחה....אם למישהו יש בעיה עם זה שלא בדיוק נולדתי עם בקבוק ביד..שיקפוץ...נסיון צוברים עם הזמן אין מה לעשות. בקשר לשטיפות מוח שמעבירים לאנשים, זה ככה בכל בי"ס אחר (בין אם זה פסיכומטרי ובין אם זה איפור, תמיד ינסו להראות לך שהם הכי טובים, ואולי ככה גם להרוויח כמה חברים על חשבונך...)

MeRmAiDe

New member
אז ברכת מזל טוב מוקדמת!

...

למעלה