לדעתי נתניהו צריך ביום ראשון בשעה 20.00 בפריים טיים לצאת בהצהרה דרמטית

לעם ישראל.
עליו לומר. אזרחי ישמעאל היקרים החלטתי להתפטר מתפקידי כראש ממשלת ישמעאל ולהחזיר את המנדט שקיבלתי מכם אזרחי ישמעאל בבחירות האחרונות לנשיא המדינה מר הרצוויג .
הסיבות מדוע החלטתי להתפטר הן כדלקמן:
1. נכשלתי במשימתי. להחזיר את יושבי הצפון לבתיהם כי אולצתי להיכנע לאויב ולחתום איתו על הסכם הפסקת הלחימה בניגוד להצהרה לי ומבלי שהבאתי למימוש את מטרות המלחמה בצפון ובדרום.
2. כפי שאמרתי לכם לפני שבוע שהמטה הכללי מונע ממני אינפורמציה צבאית עדכנית ואני והממשלה שלי נמצאים תחת הפיכה צבאית ולצערי הרב גם תחת הפיכה משפטית.
3. אני מאוים ברצח מגורמים בטחוניים שלא אפרט כאן מיהם.
לכן בתנאים האלה אין באפשרותי להמשיך ולנהל את המלחמה באויב באיראן באטום שלה בלבנון ובמצרים.
ועל כן מחר בבוקר אגיש לנשיא את מכתב ההתפטרות שלי ופיזור הכנסת שיכנס לתוקפו אחרי 48 שעות.
כמו כן אזרחי ישמעאל היקרים אעמיד את עצמי לרשותה של כל וועדת חקירה שתוקם לאירוע ה אסון ב7 לאוקטובר .

לעם ישראל.
עליו לומר. אזרחי ישמעאל היקרים החלטתי להתפטר מתפקידי כראש ממשלת ישמעאל ולהחזיר את המנדט שקיבלתי מכם אזרחי ישמעאל בבחירות האחרונות לנשיא המדינה מר הרצוויג .
1. נכשלתי במשימתי. להחזיר את יושבי הצפון לבתיהם כי אולצתי להיכנע לאויב ולחתום איתו על הסכם הפסקת הלחימה בניגוד להצהרה לי ומבלי שהבאתי למימוש את מטרות המלחמה בצפון ובדרום.
2. כפי שאמרתי לכם לפני שבוע שהמטה הכללי מונע ממני אינפורמציה צבאית עדכנית ואני והממשלה שלי נמצאים תחת הפיכה צבאית ולצערי הרב גם תחת הפיכה משפטית.
לכן בתנאים האלה אין באפשרותי להמשיך ולנהל את המלחמה באויב באיראן באטום שלה בלבנון ובמצרים.
ועל כן מחר בבוקר אגיש לנשיא את מכתב ההתפטרות שלי ופיזור הכנסת שיכנס לתוקפו אחרי 48 שעות.
כמו כן אזרחי ישמעאל היקרים אעמיד את עצמי לרשותה של כל וועדת חקירה שתוקם לאירוע ה אסון ב7 לאוקטובר .
הבלבול מוח החדש שהאכילו אותך בערוץ 14?

אם לא מצליחים צבאית זה בגלל ההפיכה?

זה בגלל אנשים כמוני שאומרים לכולם לצאת מלבנון עכשיו!

אם יורים לירות חזרה ולהרוג אזרחים.

אותו דבר בעזה.

הוא חלק מהקנוניה של 7/10 ,תתבגר.

אותו דבר בעזה.

לי אין בלבול מוח ואף אחד לא יכול לבלבל אותי.
אתה כל כך מטומטם שאתה לא מבין מה כתבתי? אחת הסיבות להפסד של מדינת ישמעאל במלחמה שיש שם הפיכה צבאית ומשפטית . הצבא לא נשמע לנתניהו ולממשלה. אז איך אתה יכול לנצח מלחמה כשהצבא לא רוצה לנצח את המלחמה והוא מחרבן עליך?
ו

אתה כל כך מטומטם שאתה לא מבין מה כתבתי?
גם אתה אוהב לקלל לפעמים,אל תשחק אותה חסוד.

הצבא לא נשמע לנתניהו ולממשלה. אז איך אתה יכול לנצח מלחמה כשהצבא לא רוצה לנצח את המלחמה והוא מחרבן עליך?
אתה לא יכול להוכיח את זה - הכל תאוריה.

אנשים לא באים למילואים+האמריקאים מקמצים בנשק בגלל שיש הרבה אמריקאים שלא רוצים שנמשיך את המלחמה.

תראה מדובר גם באקט גיוס למילואים,לא הבנת כנראה.

הם אומרים ניסינו לעשות הפסקת אש,כל האנשים האלה כמוני הם מופרעים שהם אומרים לצאת עכשיו מלבנון ועזה

הערבים לא מכבדים את ההפסקת אש.

אין ברירה וחייבים להילחם בהם.

חוץ מזה מה עולה לנסות לעשות הפסקת אש?

ניסו,הרבה יותר זול מלהילחם ותמיד אפשר להמשיך.

מעבר לזה יכול להיות שההפסקת אש מצליחה ולוקח זמן להיכנס לזה - עדיין

יש רצון של 2 הצדדים להילחם עוד קצת.

גם אתה אוהב לקלל לפעמים,אל תשחק אותה חסוד.

אתה לא יכול להוכיח את זה - הכל תאוריה.

אנשים לא באים למילואים+האמריקאים מקמצים בנשק בגלל שיש הרבה אמריקאים שלא רוצים שנמשיך את המלחמה.

תראה מדובר גם באקט גיוס למילואים,לא הבנת כנראה.

הם אומרים ניסינו לעשות הפסקת אש,כל האנשים האלה כמוני הם מופרעים שהם אומרים לצאת עכשיו מלבנון ועזה

הערבים לא מכבדים את ההפסקת אש.

אין ברירה וחייבים להילחם בהם.

חוץ מזה מה עולה לנסות לעשות הפסקת אש?

ניסו,הרבה יותר זול מלהילחם ותמיד אפשר להמשיך.

מעבר לזה יכול להיות שההפסקת אש מצליחה ולוקח זמן להיכנס לזה - עדיין

יש רצון של 2 הצדדים להילחם עוד קצת.
זה לא תיאוריה. זאת המציאות. המציאות היא ההוכחה הטובה ביותר.

evglev1

Well-known member
מנהל

אותו דבר בעזה.

זה לא קשור לערוץ 14 הוא מנסה להבין מדוע הליכוד זאת מפלגת סמרטוטים שתמיד מניחה דגל לבן במאבק על ערכי הימין.

זה לא קשור לערוץ 14 הוא מנסה להבין מדוע הליכוד זאת מפלגת סמרטוטים שתמיד מניחה דגל לבן במאבק על ערכי הימין.
מה שאני מנסה להבין זה למה הליכוד מקבלת 33 מנדטים כשהיא בוודאי ובוודאי לא מנהלת מדיניות ימנית אלא מדיניות שמאלנית.
כשנתניהו אמר ליישב את גוש קטיף זה לא ריאלי הוא הבהיר שהוא מתנגד לאידאולוגיה הימנית ותומך באידאולוגיה השמאלנית.
יאללה הבייתה . נתניהו אתה לא ימין אתה שמאל. תתפטר ותן לימין לסיים את המערכה. זה לא יקרה עכשיו. לך הייתה ושתקום ממשלת שמאל הפעם כדי שאחרי שנה היא תיפול ואז ניקח את השלטון בידיים שלנו עוצמה יהודית וממשיכי דרכו של כהנא.
דרך אגב גם את בן גביר נחליף בהנהגת עוצמה יהודית.

הימין בלי ארה"ב לא יכול לשמר את האידאולוגיה שלו של לדפוק את הערבים ולנסות להוציא מהם כמה שיותר שטח.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לעם ישראל.
אתה בטח ראית את הראיון שלו אצל השרלטן מר יעקב בר דגים.
שם הוא הצליח לשרטט לעיני כולם תמונה שקרית והזויה, שבה הכל וורוד, הכל טוב והכל מתקדם לעבר הניצחון המוחלט.
ומנגד, אולי ראית מה דיבר מולו (אל מול הדמות שלא הייתה והנעלמת, שלאחרונה אינה משיבה לעיתונאים על שאלותיהם) דן קושמרו, אז כן. אתה צודק.
הוא חייב לעוף.

למעלה