לדעתי עדיין אין תרופה למחלה

מישהו 11

New member
לדעתי עדיין אין תרופה למחלה

ומה שהרופאים מציעים זה כדורים לכאב ראש ולא כדורים למיגרנה. כידוע, לכל התרופות יש 30% הצלחה. 30%? זהו? זה מה שיש לרפואה המודרנית להציע לנו? הגיע הזמן שטבע וחברותיה שמתגאות בתרופה לטרשת נפוצה ירדו מהעץ הגבוה שלהם(לפי מה ששמעתי כמה עשרות מיליונים או יותר בשנה) ויפסיקו להאכיל אותנו לוקשים ויתחילו למצוא תרופה אמיתית למחלה! יפה מאוד שיש מרכזים ורופאים מומחים לטרשת נפוצה, אבל בשורה התחתונה אין להם מה להציע לנו מלבד 30%, שגם לא מובטחים לכל החולים. אני אישית סובל מהמחלה למעלה מ-10 שנים לא לוקח ולא לקחתי שום תרופה ועושה הרבה ספורט ומרגיש מצוין.

m י כ ל

New member
אגב...

איך אתה יכול בעת ובעונה אחת גם לסבול מהמחלה וגם להרגיש מצויין? יש כאן איזה פרדוקס... או שאתה סובל או שאתה מרגיש מצוין. בכל מקרה, רק בריאות לך.

מישהו 11 עזור גם לנו

מה זאת אומרת "סובל" מהמחלה אם אתה לא לוקח תרופה 10 שנים אתה לא חולה מה קרה ב10 שנים הללו תלמד אותי לפחות . אולי גם אני(ואחרים)טועים ואפילו לא יודעים זאת ספר/פרט יותר איך אתה חיי אל תהסס לכתוב עמודים שלמים הכל יכול להועיל לי לפחות

m י כ ל

New member
למישהו 11 היה מזל גדול עד עכשיו

והוא חושב שהוא יודע איזה סוד גדול שרובנו הגדול לא יודעים... הוא לא לוקח תרופות, טוען שהכל רמאות, הולכת שולל ועשיית רווחים על גבינו. מה שהוא אולי לא יודע, ואולי גם לא רוצה לדעת, שאכן יש אפשרות (נדירה) שמהלך מחלתו יישאר כפי שהיה עד היום, ויש גם אפשרות, ואני חלילה לא מאחלת לו זאת, שהכל יתהפך. יתכן שאז, יתחרט על השנים שחלפו בלי שלקח טיפול כלשהו, שאולי היה מונע את המהפך או את חומרתו. בכל מקרה, הוא משוכנע שבגלל שמצבו טוב משל רובנו, יש לו רשות להשיא עצות (הידען הגדול...), להשתלח ביצרני התרופות, במרכזי הטרשת הנאבקים לסייע בכל אמצעי לאלה שנפגעו על ידי המחלה ובכלל, להתנשא כאן כאילו הוא הרוויח את בריאותו בזכות, ואילו אנחנו, האספסוף, חטפנו את מה שהגיע לנו. מישהו, מי שלא תהיה, ברך על כל יום שחולף בבריאות טובה, ודע כי גם לך אין כל הבטחות לעתיד.

מישהו 11

New member
אז ככה...

אני לא יודע שום סוד שאתם לא יודעים וגם אין לי בעיה שבתי החולים דופקים קופה על חשבוננו(מכבי מגן, 24 ש"ח בחודש, מה 'כפת לי). וכן, אני סובל מהמחלה כבר 10 שנים עם ממוצע של התקף בינוני עד קשה בכל שנה, כרגע בהפוגה. אתם בטח יודעים שהרופאים לא מתחייבים לכלום, אז גם עם טיפול אני ואתם יכולים לחטוף התקף חמור. כמובן שאין הבטחות לעתיד וכל יום הוא מתנה ששווה לנצל אותה עד תום. סליחה אם מישהו נפגע, אני לא בא לתת עצות לאף אחד ואני בטח לא רופא מומחה, בסה"כ אמרתי שנמאס לי שלמרות כל ההתקדמות ברפואה המודרנית אנחנו נשארנו עם 33% הצלחה. אכפת לי שלרופאים אין מה להציע לנו מלבד זה. אכפת לי שאנשים רואים במחלה כמחלה נוראים, אני ואתם יודעים שהמקרים המפורסים הם בד"כ הכי קשים והרוב חי חיים רגילים וארוכים. אכפת לי מכל אחד ואחד מכם, ואני מאחל לי ולכם חיים ארוכים בריאים ואיכותיים.

למעלה