אם עצמתה קוסמת לך - מדוע שהיא לא תחליף את ה- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי" עצמו?היא חזקה ותדע איך להתמודד עם כנופיות השמאלנים
לא יודע מי זה אבל אין לי התנגדות שתחליף כל אחד, היא מוכשרת בטירוףאם עצמתה קוסמת לך - מדוע שהיא לא תחליף את ה- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי" עצמו?
אהבלים תמיד מוקסמים מ- (*)legalese...לא יודע מי זה אבל אין לי התנגדות שתחליף כל אחד, היא מוכשרת בטירוף
הגיגך חסרי פשר ולא מענייניםאהבלים תמיד מוקסמים מ- (*)legalese...
(*) ג'יבריש פסאודומשפטי
חסרי פשר עבורך...הגיגך חסרי פשר ולא מעניינים
זאת הבעיה שהכישרון שאתם מחפשים זה להרגיז את השמלאנים ולא לקדם את מדיניות הימין, יותר חשוב לכם לשמוע את אנשי השמאל זועמים מאשר לראות את פירות מדיניות הימין.לא יודע מי זה אבל אין לי התנגדות שתחליף כל אחד, היא מוכשרת בטירוף
או לחילופין למנותה לנשיאת העליון על אפם וחמתם של השמאלנים. הגיע הזמן שהממשלה הזאת שקיבלה מנד"ט מהעם ל 4 שנים לפחות תתחיל למשול ותשים פס אחד גדול על הדיקטטורה השיפוטית השמאלנית שכבר שנתיים מצרה את צעדיה וכובלת את ידי צה"ל גם בעזה וגם ביו"ש. שלא לדבר בכלל על האכיפה הבררנית הגובלת בפשע.היא חזקה ותדע איך להתמודד עם כנופיות השמאלנים
יריב לוין לא נכנע לשמלאנים אלא עד כמה שהייתה כניעה כזאת היא הייתה מצד נתניהו שחייבה את יריב לוין. והפקודות של נתניהו שמחייבות את יריב לוין יחייבו גם את טלי גוטליב.היא חזקה ותדע איך להתמודד עם כנופיות השמאלנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.