לדעתי פיצול העונה מאד מיותר וגם מעוות

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי פיצול העונה מאד מיותר וגם מעוות

את המשחק...

הפיצול כמדומני נועד כדי למנוע ספולירים - ולדעתי הוא בעיקר גרם להמון ספויילרים לרוץ...
בתכלס אם העונה עוד לא שודרה - אז רוב הצוותים לא מוכרים לקהל ומן הסתם גם לא למטייל הישראלי...

דבר נוסף ששמתי לב זה בעונות הקודמות ובעונה הנוכחית היא שהפוקוס של המתמודדים השתנה מהמירוץ לגמר - יש צוותים ש'עפים' על עצמם ודי מזלזלים במשימות (בעונה הקודמת האחים כבר היו אחרים מהמירוץ עצמו...), הסוורים לדעתי לא זלזלו במשימה אבל לדעתי איבדו חלק מהפוקוס שהיה להם במירוץ עצמו (אני מניחה שהם חזרו לעבודה... גם במירוץ עצמו
לקח להם זמן להתברג לצמרת....)

אין בעיה שהגמר לא יהיה בארץ (זה אפילו מתבקש
) אבל לדעתי יותר מתאים שזה יהיה בהמשך העונה ממש ולא כחלק נפרד ממנה... (ואם המפיקים רוצים פחות ספוילרים אז שישדרו את המירוץ בצורה מטוקטקת ולא מרוחה...)

בוודאי...אבל זאת המחלה הגדולה של ריאלטי ישראל

בהישרדות זה אפילו גרוע פי מליון
זה הורס לחלוטין אבל אני שוב מזכיר את האבחנה הענקית:
המרוץ למליון - תחרות ספורט
ה"מירוץ" ישראל - טלנובלה

כשמתייחיסם לזה לפי הז'אנר המתאים אז אין הבדל גדול אם זה צולם ברצף או עם הפסקה של שנתיים.

choco2602

New member
האמת שהיה משהו קצת שאנן בסוורים

אני לא זוכרת מי מהם אמר את זה אבל בלג שהם הודחו הוא אמר "העיקר להגיע לגמר, משם זאת כבר לא בעיה" כאילו בגישה של "יהיה טוב".
אז אני חושבת שהם באמת לא היו 100 אחוז מרוכזים ומפוקסים, ובגלל זה הם עפו.

לגבי הפיצול אני מסכימה איתך. אבל בארץ החליטו למרוח את התכנית ולמרוח ולמרוח מה שמשאיר המון המון זמן לספוילרים, אז כנראה שהחלק הזה כבר לא ישתנה. לפחות לא במירוץ ישראל

אורישקי

New member
אני לא שמעתי על אף ספוילר

לפני הרביעיה, ולעומת זאת מהרגע שנשארו רביעיה שמעתי רק ספוילרים.

למעלה