לדעתי רעיון הטיפים אדיר ולי יש שאלה...

זהבה29

New member
לדעתי רעיון הטיפים אדיר ולי יש שאלה...

מעיין מאוד אהבה מקלחות לאחרונה היא בוכה המון בחפיפת הראש. אשמח לקבל טיפים לחפיפת הראש, כך שלא יגיעו אליה מים לפנים. תודה זהבה.

אנגלה3

New member
היי זהבה

בת כמה מעיין? ואיפה את מקלחת אותה? באמבטיה המשפחתית או באמבטיית תינוקות עדיין?

זהבה29

New member
אנגלה שלום.

מעיין בת שנה ושבועיים ואני מקלחת אותה באמבטיה שלה. זהבה.

אנגלה3

New member
זהבה ערב טוב

לגיסתי יש ילד בן שנתיים ו5 חודשים עם אותה הבעיה בדיוק, הוא ממש מפחד כמגיע השלב של החפיפה. אנחנו מנסים להסיח את דעתו בכל מיני דרכים מהעניין, תמיד מקלחים אותו שניים: אחד מסיח את דעתו והשני מקלח
. וכשזה לא עובד, היא נותנת לו את ה"שליטה" על המים, הוא מחזיק בטלפון והוא שופך את המים. מעיין קטנה יותר, אז אולי זה לא פתרון כ"כ טוב, אבל תנסי אולי לשפוך לה מים עם כלי קטן, הם בדר"כ מפחדים מהכמות ומהזרם של המים, ומהעובדה שלרגע אין להם אויר, אז תנסי להטות לה את הראש אחורנית ולשפוך מים עם כלי קטן על הראש, אפשר גם להפוך את זה למעין משחק תוך כדי...בצורה כזו כשהמים לא מגיעים אליה לפנים היא תקבל בטחון... בהצלחה אנג'לה

פרלמנים

New member
עדדין יש "חפיפון" לקנות...

זהבה הי, פעם היה (כשאנחנו היינו ילדים) מן "תקליט" ששמים על הראש ומונע מהמים להגיע לעיניים. ראיתי את זה בסופרפארם לפני כמה חודשים, אולי יעזור לך? תשאלי גם בפורום חינוך לגיל הרך. ליל מנוחה, ג'סיקה

formatman

New member
חחח... בתור אחד שלא יכול לעצום עיניים אני

חושב שהפיתרון הכי טוב זה פשוט לסגור את האפעפיים עם הידיים...

זהבה29

New member
שגיא שלום.

ניסיתי ,זה לא עוזר כי היא לא אוהבת את המגע של המים בעיניים. תודה זהבה.

טאניוש

New member
אחרי ניסיונות רבים ויצירתיים...

פשוט עושה את זה מהר וזה. אז יש בכי של שתי שניות, לא נורא. <אני לא חופפת כל יום, רק לפי הצורך. בחורף יצא בממוצע פעמיים בשבוע, בקיץ כל יומיים. עכשיו סיפרנו אותו קצר קצר, וכל העיניין הפך להיות הרבה יותר קל.>

פרלמנים

New member
מתה לראות אותו אחרי התספורת...../images/Emo99.gif

אני יודעת שאת לא מפרסמת בפורום, אבל אולי במסר? מה שלומכם? גסיקה

טאניוש

New member
אשלח לך במסר, גם לפני גם אחרי

סליחה על התגובות המאוחרות, אני בקושי פה...

זהבה29

New member
טאניוש שלום.

ניסיתי מהר מהר היא מתנגדת בתוקף ולאחר מכן לא רוצה אמבטיה. זהבה.

למעלה