לדעתי ...

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
לדעתי ...

כולם כאן צריכים סדר בפורום. הכל מבולבל, מאה נושאים, תנסו לחתור אני כבר אמרתי לכם את זה כשה הפורום נפתח, אין לי משהו נגדכם, אני מאוד אוהב את המוסיקה של הישראלירוק, ו7אתם אנשים מאוד נחמדים, אבל... קצת סדר.

N a V e

New member
יכול להיות שאתה צודק...

השאלה מה אתם רוצים שנעשה כדי שיסתדר קצת הבלאגן

lide

New member
תנסו להחליט.

יתכן שהפורום חדש וזה מה שגרם לבעיה הזאת, במיוחד על הנושה הזה, כולםפתאום רוצים להוציא את כל מה שיש להם,אם תשימי לב, היה סקר אחד שנותנים,כמה שירים, אבל לא, זה היה ההפך, כל אחד רשם יותר מעשר, אם לו יותר מזה, קצת רצינות זה הכל.
Radiohead - Coke Babies

yuli c

New member
שמע...

זה פורום שנכנסים אליו הרבה אנשים... קח כמעט כל פורום שנכנסים אליו הרבה למשל הפורום של טלנובלות שאני נמצאת בו הרבה... ותראה מה הולך שם... תמונות סקרים... אבל ככה זה פורום שיש בו הרבה אנשים... תבין זה פורום! אם אתה רוצה סדר תלך לבית קברות.(סליחה על הביטוי) אז נכון יש אנשים שרושמים שטויות וממלאים את הפורום בסתם הודעות אבל זה כבר תפקיד של המנהל...

lide

New member
את תוקפת אותי???

או שזה רק נדמה לי, אני לא מנסה להשליט סדר, אני אומר שרק יש בילבול, ואת זורקת אותי לבית הקברות, (אוליי תלכי בעצמך לבית הקברות) סלחי על הביטוי זכותי לומר מה שבא לי, ואף אחד לא יגיד לי מה להגיד, אני אמרתי את זה בשפה הכי יפה, ואלה העלבתי אף אחד.

yuli c

New member
תגיד...

אתה פרנואיד או שזה רק נדמה לי??? מה זה התגובה האלימה הזאת??? כמו שאתה אומר מה שבא לך גם אני אומרת אז אתה לא צריך להתקיף בסך הכל אמרתי לדעתי ההערה שלך מיותרת.

למעלה