לדעתכם יש לו את הנתונים להצליח

שום סיכוי.....

....גם ברדיו הוא ייכשל !

בניגוד לכל אלה שקטלו...

כולם, מן הסתם, פסלו על רקע איך שהוא נראה בתמונה. אני אומר כזה דבר: תמונה לא אומרת כלום. כמי שאיכשהו מבין בטלויזיה (אני עובד שם קצת) אני חייב לענות על השאלה שלך ב"אין מספיק נתונים לבצע את החישוב". מי זה? מה הוא יודע לעשות? איזה קול יש לו? הוא יודע לשחק? הוא ביישן? כל אלה - ועוד - הם חלק חשוב מאוד במה שהופך אישיות טלויזיונית לכזו. וחבל שכולם העיפו מבט אחד בשביל להחליט שלא. זה אומר עלינו משהו. זה אומר הרבה על הטלויזיה שאנחנו רואים. וזה קצת עצוב.

ליאן.

New member
נער, סליחה אבל..

הבחור נכנס לפורום סינגלס קלאב, אתה באמת חושב שציפה לקבל חוות דעת מקצועית ??

מה זה משנה לאן נכנס?

מוטב היה אילו האנשים היו קצת יותר נחמדים, במיוחד בימים אלו שבין כסה לעשור. אמנם השאלה היתה לא ממש במקום הנכון, אבל כולם רואים טלויזיה. כמו שאמרתי, מה שעצוב זה שכולם, יענו הצופים - לא אלא שעושים טלויזיה - משוכנעים שבשביל להצליח שם צריך להיות חתיך הורס. אני רוצה להאמין שלא כך הדבר. אבל זה לא ממש קשור לנושא של הפורום (או שכן? מי שסינגל רואה יותר טלויזיה או פחות טלויזיה?)

לא הבנתם אותי...

לא שאלתי אותכם אם הוא חתיך.כי התשובה היא כאילו דההה!!! שאלתי אותכם או יותר נכון התכוונתי לשאול אותכם אם הוא יצליח בטלויזיה למרות שיש לו מראה אקזוטי לא ישראלי לגמרי.

ליאן.

New member
שמע.. מאוד קשה לשפוט בצורה כזו..

למה שלא תוסיף תמונה שלו בחוטיני כנהוג בפורום, כדי שיהיה לנו קל יותר להחליט ?

פלנקה

New member
../images/Emo132.gif מעניין לעניין באותו עניין

בלי קשר לימי כסה ועושר, אנשים נוטים לשפוט עפ"י מראה חיצוני, וככל שהתופעה מצערת ככה נמדד גם גודלה. בדיוק דנתי לא מזמן עם ידיד בנושא, שכן הוא שופט עפ"י מראה חיצוני ואילו אני משתדלת -ואף עושה כן- שלא לשפוט. אני מודעת לכך שרבים לא יסכימו, כמו הידיד אולי בגלל ביקורתיות ויחשבו שזה לנכון לשפוט אדם לפי מראהו, ובמיוחד כשאתה יוצא למשל עם מישהו או אפילו צופה בטי.וי. שעות נוספות.. שנה טובה פלנקה

למעלה