שואל כי בטריילר אין שום אינדיקציה לזה עריכה : לא חשוב קיבלתי תשובה בסטורי של הבמאי אביאד קידר
J Johyboy26 Member 7/11/24 #1 שואל כי בטריילר אין שום אינדיקציה לזה עריכה : לא חשוב קיבלתי תשובה בסטורי של הבמאי אביאד קידר נערך לאחרונה ב: 8/11/24
YossihNew Well-known member אתמול ב- 16:34 #2 נכתב ע"י Johyboy26: שואל כי בטריילר אין שום אינדיקציה לזה עריכה : לא חשוב קיבלתי תשובה בסטורי של הבמאי אביאד קידר לחץ כדי להרחיב... מסתבר שיהיה רומן הומוסקסואלי! בואו נגיד שדוד של מישהו השפיע עליו.
נכתב ע"י Johyboy26: שואל כי בטריילר אין שום אינדיקציה לזה עריכה : לא חשוב קיבלתי תשובה בסטורי של הבמאי אביאד קידר לחץ כדי להרחיב... מסתבר שיהיה רומן הומוסקסואלי! בואו נגיד שדוד של מישהו השפיע עליו.
J Johyboy26 Member היום ב- 16:31 #3 נכתב ע"י YossihNew: מסתבר שיהיה רומן הומוסקסואלי! בואו נגיד שדוד של מישהו השפיע עליו. לחץ כדי להרחיב... אההחשבתי בען הדמויות של אלה לי להב ועוד מישהי יהיה רומן
נכתב ע"י YossihNew: מסתבר שיהיה רומן הומוסקסואלי! בואו נגיד שדוד של מישהו השפיע עליו. לחץ כדי להרחיב... אההחשבתי בען הדמויות של אלה לי להב ועוד מישהי יהיה רומן
YossihNew Well-known member היום ב- 16:32 #4 נכתב ע"י Johyboy26: אההחשבתי בען הדמויות של אלה לי להב ועוד מישהי יהיה רומן לחץ כדי להרחיב... מסתבר שדווקא יושי יהיה הגיי. ומקס!
נכתב ע"י Johyboy26: אההחשבתי בען הדמויות של אלה לי להב ועוד מישהי יהיה רומן לחץ כדי להרחיב... מסתבר שדווקא יושי יהיה הגיי. ומקס!
J Johyboy26 Member היום ב- 16:34 #5 נכתב ע"י YossihNew: מסתבר שדווקא יושי יהיה הגיי. ומקס! לחץ כדי להרחיב... מגניבב