צריך. הם יעזרו על פי יכולתם. אם הורים אינם גלויים כלפי ילדיהם אז כלפי מי כן?צריך ליידע את הילדים הגרים רחוק על מצב בריאות ההורים?
נא נמקו את תשובתכם.
בהחלט ליידע, מרחק אינו סיבה שהילד לא ידע מה מצב ההורים. הילד יחליט במה הוא יכול לסייע, ולא צריך להחליט במקום הילד.צריך ליידע את הילדים הגרים רחוק על מצב בריאות ההורים?
נא נמקו את תשובתכם.
הלוואי והיו לי הורים לדאוג להם.צריך ליידע את הילדים הגרים רחוק על מצב בריאות ההורים?
נא נמקו את תשובתכם.
אופס, הכוונה לרחוקים גאוגרפי.איזו סיבה יכולה להיות שלא? גם אם הקשר ביניהם הוא לא הדוק, הם ההורים שלהם, נראה לי בסיסי..
לא בהכרח יכול לבוא, המצב הנוכחי הוא דוגמה מצויינת, לא מאפשרים לטוס. עדיין אין הצדקה שהורים יסתירו מילדיהם את מצב בריאותם. הילדים יעזרו על פי יכולתם.יכולה להגיד לך שאני בשביל הוריי אסע עד קצה המדינה ואשן אצלהם אם צריך (ולא, אני גרה קרוב אליהם ועדיין עושה כל מה שאני יכולה למענם). אי אפשר לדעת מה ילד יעשה למען הוריו, גם אם הוא גר במדינה אחרת, הוא יכול לבוא במיוחד. לא למנוע את הידיעה הזאת, זאת זכותם הבסיסית.
יכול, לפעמים גם שיחת WhatsApp, הזמנת דבר מה עבור ההורים דרך האינטרנט, טיפול בביורוקרטיה דרך email ועוד הם עזרה. אלה כמובן יכולים להתבצע לא רק מצפונה לדרומה של ישראל אלא אפילו בין מדינות שונות המרוחקות אלפי קילומטרים ואני מדבר מניסיון.אופס, הכוונה לרחוקים גאוגרפי.
מה ילד הגר בצפון יכול לעזור להורים הגרים בדרום?
נכון. בנוסף, במצב קיצוני (נגיד אשפוז או מוגבלות קשה) הבן/בת ממדינה אחרת יכול/ה להתקשר לסוכנות סיעוד ולהזמין (אולי אף לממן) מטפל או מטפלת להורה החולה.יכול, לפעמים גם שיחת WhatsApp, הזמנת דבר מה עבור ההורים דרך האינטרנט, טיפול בביורוקרטיה דרך email ועוד הם עזרה. אלה כמובן יכולים להתבצע לא רק מצפונה לדרומה של ישראל אלא אפילו בין מדינות שונות המרוחקות אלפי קילומטרים ואני מדבר מניסיון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.