ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
מסתמן שכ50% מהאומה האמריקאית סבורה שכן.ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
למדתי מתגובתך שארה״ב עדיין אינה בשלה לקבל נשיאה.מסתמן שכ50% מהאומה האמריקאית סבורה שכן.
על כך את יכולה להוסיף חלק מה50% השניים, שיתכן שסבור גם הוא שאמריקה בשלה לנשיאה, אבל לא שהמועמדת הנוכחית מתאימה להיות האשה הזאת.
המשמעות בפשטות היא שרוב האמריקאים סבורים שהתשובה לשאלתך חיובית.
אני הקטן לא יודע לומר אם אמריקה בשלה, אבל אני לא חושב שהעולם בשל לנשיאה אמריקאית. בוודאי לא אחרי הנשיא החלש שהיה בקדנציה היוצאת ובוודאי שלא כאשר המועמדת לא עושה רושם של אשה חזקה במיוחד, קרי כזאת שתדע לעמוד מול מלכים וראשי מדינות חזקים.
קטונתי .למדתי מתגובתך שארה״ב עדיין אינה בשלה לקבל נשיאה.
מחקרים וסקרים על התפיסות הציבוריות מראים כי לא כל האזרחים בארה"ב מרוצים או מוכנים לקבל אישה בתפקיד הנשיאותי.ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
בבחירות הבאות, כשקמלה תנצח.לדעתכם
ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
איך אתה כל כך בטוח שהיא תנצח?בבחירות הבאות, כשקמלה תנצח.
איך הייתי כל-כך בטוח שטראמפ ינצח בבחירות 2024 כבר בתחילת פברואר של 2022, למעלה מ-1,000 ימים לפני יום הבוחר ויותר מ-250 ימים לפני מה שבכלל הכריז על עצם מועמדותו?איך אתה כל כך בטוח שהיא תנצח?
בדיוק כפי שהיה בטוח שביידן ימות.איך אתה כל כך בטוח שהיא תנצח?
או שהאריס כלל לא הפסידה... הפרוגרס הוא זה שהפסיד כאן. ובענק. התקשורת היא זו שקיבלה סטירה מהבוחרים. ובענק. הדיפ-סטייט קיבל סטירה. ובענק. האריס הייתה הדוגמנית שייצגה את כל הנ"ל. זה נכון (מבחינתנו) גם לגבי הרפיסות האמריקאית במישור הבינלאומי ומול ציר הרשע.קמאלה לא הפסידה כי היא אישה, היא הפסידה כי היא שכנעה את המשוכנעים, היא כמעט לא השקיעה מאמצים לשכנע במדינות המתנדנדות שנאו לרפובליקנים אלא פנתה מלכתחילה בעיקר לתומכיה, מה שלא יעיל. אלה שמגיעים את הבחירות הם המתלבטים. ראוי לציין שהפער בו הפסידה לטראמפ הרבה יותר גדול מהפער בו הפסידה קלינטון. אז ארה"ב הייתה בשלה יותר קלינטון מאשר להאריס? לא חושב. האם ארה"ב עברה רגרסיה והיא פחות מאמינה ביכולתן של נשים היום מאשר לפני 8 שנים? לא חושב, אבל תירוצים זה נחמד. למה לא לחפש תירוץ לכישלון? להצלחה אבות רבים, הכישלון יתום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.