לדעתכם

Harrington

Well-known member
מנהל
ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
מסתמן שכ50% מהאומה האמריקאית סבורה שכן.
על כך את יכולה להוסיף חלק מה50% השניים, שיתכן שסבור גם הוא שאמריקה בשלה לנשיאה, אבל לא שהמועמדת הנוכחית מתאימה להיות האשה הזאת.

המשמעות בפשטות היא שרוב האמריקאים סבורים שהתשובה לשאלתך חיובית.

אני הקטן לא יודע לומר אם אמריקה בשלה, אבל אני לא חושב שהעולם בשל לנשיאה אמריקאית. בוודאי לא אחרי הנשיא החלש שהיה בקדנציה היוצאת ובוודאי שלא כאשר המועמדת לא עושה רושם של אשה חזקה במיוחד, קרי כזאת שתדע לעמוד מול מלכים וראשי מדינות חזקים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מסתמן שכ50% מהאומה האמריקאית סבורה שכן.
על כך את יכולה להוסיף חלק מה50% השניים, שיתכן שסבור גם הוא שאמריקה בשלה לנשיאה, אבל לא שהמועמדת הנוכחית מתאימה להיות האשה הזאת.

המשמעות בפשטות היא שרוב האמריקאים סבורים שהתשובה לשאלתך חיובית.

אני הקטן לא יודע לומר אם אמריקה בשלה, אבל אני לא חושב שהעולם בשל לנשיאה אמריקאית. בוודאי לא אחרי הנשיא החלש שהיה בקדנציה היוצאת ובוודאי שלא כאשר המועמדת לא עושה רושם של אשה חזקה במיוחד, קרי כזאת שתדע לעמוד מול מלכים וראשי מדינות חזקים.
למדתי מתגובתך שארה״ב עדיין אינה בשלה לקבל נשיאה.

אפרת10512

Well-known member
ארה״ב בשלה לקבל נשיאה?
מחקרים וסקרים על התפיסות הציבוריות מראים כי לא כל האזרחים בארה"ב מרוצים או מוכנים לקבל אישה בתפקיד הנשיאותי.
סקרים לאורך השנים הראו כי ישנם מצביעים שהביעו חוסר רצון לבחור באישה כנשיאה, במיוחד במפלגות מסוימות או בקבוצות שמרניות יותר.
עדיין קיימת, במידה מסוימת, העדפה סמויה למנהיגות גברית בקרב אוכלוסיות מסוימות.

הסיבה לכך עשויה להיות נטועה בתפיסות תרבותיות או חברתיות לגבי מגדר, כוח וסמכות, כשיש נטייה לראות גברים כיותר מתאימים לתפקידים פוליטיים בכירים, במיוחד בתפקידים ניהוליים-צבאיים.
בחברות מסוימות יש עדיין אתגר לשבור את המוסכמות הללו.

SupermanZW

Well-known member
קמאלה לא הפסידה כי היא אישה, היא הפסידה כי היא שכנעה את המשוכנעים, היא כמעט לא השקיעה מאמצים לשכנע במדינות המתנדנדות שנאו לרפובליקנים אלא פנתה מלכתחילה בעיקר לתומכיה, מה שלא יעיל. אלה שמגיעים את הבחירות הם המתלבטים. ראוי לציין שהפער בו הפסידה לטראמפ הרבה יותר גדול מהפער בו הפסידה קלינטון. אז ארה"ב הייתה בשלה יותר קלינטון מאשר להאריס? לא חושב. האם ארה"ב עברה רגרסיה והיא פחות מאמינה ביכולתן של נשים היום מאשר לפני 8 שנים? לא חושב, אבל תירוצים זה נחמד. למה לא לחפש תירוץ לכישלון? להצלחה אבות רבים, הכישלון יתום.

Harrington

Well-known member
מנהל
קמאלה לא הפסידה כי היא אישה, היא הפסידה כי היא שכנעה את המשוכנעים, היא כמעט לא השקיעה מאמצים לשכנע במדינות המתנדנדות שנאו לרפובליקנים אלא פנתה מלכתחילה בעיקר לתומכיה, מה שלא יעיל. אלה שמגיעים את הבחירות הם המתלבטים. ראוי לציין שהפער בו הפסידה לטראמפ הרבה יותר גדול מהפער בו הפסידה קלינטון. אז ארה"ב הייתה בשלה יותר קלינטון מאשר להאריס? לא חושב. האם ארה"ב עברה רגרסיה והיא פחות מאמינה ביכולתן של נשים היום מאשר לפני 8 שנים? לא חושב, אבל תירוצים זה נחמד. למה לא לחפש תירוץ לכישלון? להצלחה אבות רבים, הכישלון יתום.
או שהאריס כלל לא הפסידה... הפרוגרס הוא זה שהפסיד כאן. ובענק. התקשורת היא זו שקיבלה סטירה מהבוחרים. ובענק. הדיפ-סטייט קיבל סטירה. ובענק. האריס הייתה הדוגמנית שייצגה את כל הנ"ל. זה נכון (מבחינתנו) גם לגבי הרפיסות האמריקאית במישור הבינלאומי ומול ציר הרשע.

כתבתי בעבר שאני צופה שמתישהו העולם יגיד 'לא עוד' לטרלול הפרוגסי. אתמול זה קרה. ובענק.

למעלה