לדעת לקרוא תרשימים

kerengil

New member
לדעת לקרוא תרשימים ../images/Emo4.gif

לא ראיתי בשום מקום הדרכה איך לקרוא תרשימים מצויירים של קרושה. אני מוצאת הרבה מקומות בהם מסבירים מה זה כל סימן - לא לזה אני מתכוונת. אני לא יודעת ליישם תכלס את התרשים לסריגה ומצליחה לסרוג רק אם יש הסבר מילולי... האם יש מקום כלשהו עם הסבר פשוט לתרשימים - מאיזה צד מתחילים, מתי קופצים שורה וכו' וכו'. משהו בסגנון של האתר הזה אבל יותר פשוט (כאן איבדתי אותם מהר מאוד). אם אין - אולי מישהו ירים את הכפפה ויתן הדרכה על דוגמה פשוטה, נניח ריבוע קטן או פרח...

אני חושבת שאת ממש צריכה לשבת ולסרוג

על יד משהי שיודעת כי כך זה יותר קשה לדעתי. אבל ברגע שלומדים סימנים יש לך תרשים תזרמי איתו וחייב לצאת.

tatia

New member
אני מסכימה עם שולי.

צריך לאט לאט ללמוד סימנים, זה כמו א-ב של כל שפה זרה, עם את לומדת אותו יהיה לך קל להבין הרבה דברים בסריגה

טובה ב

New member
בוקר טוב, קרן

שולי, כמובן, צודקת. לא במקרה תיארו חכמינו את התלמידים שיוצקים מים על ידי מוריהם. צריך את קשר האישי הזה. ללמד דרך האינטנט, זה פחות או יותר כמו ללמוד נהיגה בהתכתבות. א ב ל- לא אפטור את עצמי רק בדברי חכמים, בואי ננסה: קודם כל, האתר שצרפת דווקא עושה היטב את העבודה, הוא ממש מסביר. תרשים הוא (צריך להיות) העתק מדוייק של המציאות. העתק מדוייק פירושו: כמו תמרור איקונוגרפי, חץ שמאלה אומר שהכביש פונה שמאלה. הכי פשוט, בדיוק כמו שזה נשמע. אז בואי נעשה כך: תעלי תרשים שאת מעוניינת לסרוג אותו, ואני אתרגם לך מולך שורה שורה, מציורים למילים. למעשה, אני כרגע בדיוק עושה כך לדוגמא חמודה של כובע קייצי, בשבילך חברה שביקשה, וכשאסיים אעלה אותו. לקרוא תרשים, וגם לקרוא הוראות בשפה אחרת, זה כמו ללמוד שפה, מאוד שימושי אחר כך. שווה להשקיע בזה אחת ולתמיד, והמזל הוא שאת השפה הזאת אפשר ללמוד תוך שעה, כי זה רק ז'רגון מקצועי מצומצם.

טובה ב

New member
זה מצויין! כדאי לשמור

במאגרי המידע של הפורום. חן חן, עשית משהו ממש חשוב, בראוו.

שמתם לב שאין אף אתר אחד של סריגה

כמו האתרים המקסימים עם ההסברים הנדרים של חו'ל איך זה שאף אחד עוד לקח את העניין לידיו ???

למעלה