לדף יוצר של יואב זהבי נסיון שני, תודה מיקי
מ מיכל בר New member 30/7/01 #2 סמדר...... רק לראות את התמונה של יואבי... ואח"כ כשאהיה לבדי אכנס לקרוא . עצובים כל כך הדברים שכתבתם. הכנרת היא זו שלקחה אותו......
סמדר...... רק לראות את התמונה של יואבי... ואח"כ כשאהיה לבדי אכנס לקרוא . עצובים כל כך הדברים שכתבתם. הכנרת היא זו שלקחה אותו......
ע עזרה@ראשונה New member 30/7/01 #4 אופס - - - - - - - - באיזה יום בדיוק האזכרה שלו? נדאג שהדף שלו יהיה באותו יום בראש האתר ההוא, בבמה. אם את רוצה, כמובן.
אופס - - - - - - - - באיזה יום בדיוק האזכרה שלו? נדאג שהדף שלו יהיה באותו יום בראש האתר ההוא, בבמה. אם את רוצה, כמובן.
ע עזרה@ראשונה New member 30/7/01 #7 נרשם ויטופל. ולשאלתך, את יודעת: כבר לא יודעים מה טוב יותר בארץ הזו: שיהיה תשעה באב - או שיהיה אב לתשעה. לשרוד. זה שם המישחק.
נרשם ויטופל. ולשאלתך, את יודעת: כבר לא יודעים מה טוב יותר בארץ הזו: שיהיה תשעה באב - או שיהיה אב לתשעה. לשרוד. זה שם המישחק.
מ מיכל בר New member 30/7/01 #11 סמדר, פעם היתה תוכנית בשם: "צחוק ודמע בבית המשפט" ופתאום נזכרתי כי בתוך כל העצב, והאזכרה והאתר של יואבי, אפשר גם לצחוק על דברים אחרים. הכל נקשר בכל..
סמדר, פעם היתה תוכנית בשם: "צחוק ודמע בבית המשפט" ופתאום נזכרתי כי בתוך כל העצב, והאזכרה והאתר של יואבי, אפשר גם לצחוק על דברים אחרים. הכל נקשר בכל..
ס סמדר זהבי New member 30/7/01 #13 נכון את יודעת, לפעמים כשאני משוחחת עם החברים של יואבי, הם מספרים לי כל מיני סיפורים מצחיקים שקרו להם, זה פשוט מצחיק, למרות שגם כואב
נכון את יודעת, לפעמים כשאני משוחחת עם החברים של יואבי, הם מספרים לי כל מיני סיפורים מצחיקים שקרו להם, זה פשוט מצחיק, למרות שגם כואב
B BooBee New member 30/7/01 #12 חלון הזדמנויות מצומצם להפליא בגלל השעה המאוחרת ובגלל העייפות המצטברת. אז חיבוק ישלח לך טלפטית בין 1:39 ל 1:43. אני חושבת שארבע דקות זה די והותר לחיבוק רישמי ראשון. נכון? ושוב, תודה לך. חיממת לי את הלב. אני מחכה למייל עוד מאז לילה טוב, בובי (רויטל בשבילכם)
חלון הזדמנויות מצומצם להפליא בגלל השעה המאוחרת ובגלל העייפות המצטברת. אז חיבוק ישלח לך טלפטית בין 1:39 ל 1:43. אני חושבת שארבע דקות זה די והותר לחיבוק רישמי ראשון. נכון? ושוב, תודה לך. חיממת לי את הלב. אני מחכה למייל עוד מאז לילה טוב, בובי (רויטל בשבילכם)