לדפוק ת'ראש בקיר!

אני מניחה שבגלל התגובה של היועצת

והגיבוי שניתן לה מכל הצדדים. בקצרה: ילד, בן 6.5 היום, מגיל שנתיים רוצה שילבישו אותו שמלות, מדבר לעתים בלשון נקבה, מצהיר שמתחשק לו להיות בת. ומה היועצת המלומדת משיבה: ייתכן שהוא יגדל להיות הומו, אך מה שמדאיג הוא שהוא *מתכחש* לזהותו המינית ה"גברית" ומבטא בלבול בקשר אליה!

Sonata Of Tears

New member
אולי תפסיקו לחפש את המרד הזה?

אתם יותר מתעסקים בלמרוד במגדריות מאשר להתסכל על עצמכם ,אני מבינה את האמא הזה ב מאה האחוזים ואניי הייתי מודאגת כמוההה זה נראה שכל הסיפור של המגדר שלכם זה רק מתוך מחאה נמאס כבר

אני בהחלט מבינה את האמא

אבל הבעיה היא, כפי שציינתי, עם התגובה שהיא קיבלה מהיועצת. בכל מקרה, כיוון שהדיון הזה כבר נשרך מאחור בפורום הזה, המשכתי אותו בהודעה חדשה כאן.

Sonata Of Tears

New member
היועצת גם כן צודקת

היא לא אמורה להסביר לאמא שלה שזה בסדר והכל תחשבי על כך שיבוא מישהו אליך כשאת אמא ויגיד לך ,יש מצב שהילדון שלך ירצה לעשות ניתוחים , וירצה להיות אישה, או שהילד שלך לא מצליח להיות בן "נורמאלי" , אני הייתי מתחרפנת מזה והיא בנתיים באמת מתכחש לכך שהוא גבר ,ומתנהג כמו אישה ,וגם ליעוצת לנושאי ילדים בגן לא צריך להיות ממש מושג במגדריות וטראנסג'נדריות ,ובעיקר לא לעלות את הנושא שמדובר באמא מודאגת על ילד בן 6

את בטוחה שזו לא את שמורדת במשהו?

האמא נהגה עם הילד בסדר עד עכשיו. היא איפשרה לו את כל מה שרצה. וטוב שכך. מובן, שהיא צריכה עוד לקבל את האפשרות שהבן שלה הוא בעצם ילדה, וללמוד במקרה כזה להעניק לו את הסביבה הכי תומכת שיש. היועצת, לעומת זאת, הכניסה עוד יותר דאגה באמא, כשאמרה לה שמשהו לא בסדר עם הילד שלה, שהוא מתכחש לזהות שלו. היא אפילו לא העלתה את האופציה של טרנסג'נדריות, אלא רק של הומוסקסואליות, וזאת מתוך בורות גמורה, שאת משום מה מוצאת לה צידוקים.

אורי 0

New member
מגיעה לך תשובה

קודם כל, אני מאוד בעד שתעלי את התחושות שלך. אנחנו בכלל רחוקים ממצב שבו הכל פתוח בנושאי מגדר. וזאת אומרת שהרבה מאיתנו אוכלים ויאכלו הרבה קש. חוץ מזה גם אני מבין את האמא - רובנו לפחות נולדנו לעולם מאוד ברור לכאורה, וכשדבר כזה קורה לילד שלנו התחרפנות היא תגובה טבעית למדי. אבל היועצת כנראה דווקא יודעת במה מדובר. היא מחליטה להגדיר את זה כבעיה נוראית של "בלבול בזהות". שנובעת, לדעתה, מהעדרות של האבא. האמת, אני לא יודע מה בדיוק עובר בראש של הילד הזה. אני רק מניח שלנסות "לרפא אותו" ו"להוציא לו את זה מהראש", יכול רק להזיק. ולמרות שאני חושב שכל ילד שיש לו אבא צריך אותו, מרגיז אותי שהיא משייכת את הבעיה אוטומטית לזה שהאבא לא מעורב, והילד קרוב מאוד לאמא (כמו שהיא תארה בתגובה הראשונה). מקרה אחר של בןבת מהסוג הזה ששמעתי עליו הוא דווקא גדל עם שני אבות. וכל טומבוי מצביעה על נוכחות של האמא???

DarlingAdam

New member
"לחפש את המרד"?

ילד רוצה לשחק בשמלות ולהיות בת - בין אם זה שלב או שזה לכל החיים - והאמא בהיסטריה, ובמקום להגיד לה "לא נורא, זה נורמלי, הנה הסבר קצר על מגדר חברתי", מדברים איתה על הומואים ואומרים לה שזה יעבור. לא נראה לך בעייתי? ודרך אגב, מרד ומחאה זה מה שמזיז קדימה את המהפכה ומשיג זכויות והכרה וניראות לאלה שנשארו בבית ולא עשו רעש.

למעלה