לדפי (ושאר מי שמעוניין)

Celaeno

New member
לדפי (ושאר מי שמעוניין)

הלינק לחלק ה-4 והאחרון בסדרת הפנפיקים שכתבתי על הילדות של זינה.

Celaeno

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

ובטח, אף אחת לא מתעוררת בוקר אחד ומגלה שהיא זינה. זה חייב להיות משהו בסיסי שקיים בבן-אדם. היא היתה חייבת להיות ילדה ונערה מיוחדת. וד"א - את קוראת נורא מהר!

Dafi the Mighty

New member
כן, אני מדמיינת לעצמי שהיא

הייתה מסוג אותן נערות פרועות. כמו טארה, שזינה בעצמה אמרה שטארה מזכירה לה את עצמה כשהיא הייתה צעירה יותר. כבר אמרו לי שאני קוראת מהר...

Celaeno

New member
בכלל לא זכרתי ש-FORGIVEN נתן לי

את הרעיון שזינה היתה בחבורה כזו, עד שמישהו הזכיר את הפרק ממש לא מזמן. ההבדל בין טארה לזינה כמו שאני רואה אותו הוא שזינה היתה פרועה אבל לא תמימה ולא נגררת. להפך, כפי שאת רואה בסיפור, וגם בסיפורים האחרים שכתבתי, אני חושבת שהיא תמיד היתה אינדיבידואליסטית שעשתה דברים אחרת מכולם, ורצתה לעשות את הדברים בדרכה. אני חושבת שמה שבעיקר מנע ממנה להיות אפילו יותר פרועה הם ליסאוס, שהיה טוב ותמים ושימש המצפון שלה באופן מאד דומה לאופן שגבריאל עושה זאת, בעיקר בעונות הראשונות (והההשוואה ביניהם נעשתה גם בסדרה יותר מפעם אחת - ב-REMEMBER NOTHING ו-FINS, FEMMES AND GEMS זה היה בולט במיוחד - יש להם אפילו צבע ומרקם שיער דומה) וסיירין, שבתור אמא גם שימשה כמצפון ובכל זאת דמות מבוגרת שכמה שזינה מרדה בה, היא חיפשה את אהבתה. ברגע שליסאוס מת ואמא שלה התכחשה לה, לא היה כבר שום דבר שיעצור בה, עד גבריאל.

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה איתך.

גם אני רואה את זינה כמו שתיארת אותה. ואני מסכימה עם כל מילה שרשמת...

xena 17

New member
תודה! הם כולם יפים ../images/Emo13.gif

אהבתי במיוחד את little one שני

Celaeno

New member
וואו! גם את קוראת מאד מהר.

אז אני אצרף לך עוד לינק, הפעם למשהו ארוך. זה סיפור שההשראה שלו באה מהבית השני של LOVE OF YOUR LOVE - המחשבות של זינה מה היא הפסידה, מה היה קורה אילו היא היתה עושה דברים אחרת עם סולן.

ענבר1

New member
מה את כתבת את הסיפור????

זה ממש סיפור מקסים קראתי אותו ומאוד אהבתי לא ידעתי שהוא שלך בכלל

xena 17

New member
אני מוכרחה להודות שיש לך ממש כשרון ../images/Emo6.gif

שני

למעלה