לדפנה ולברוך

לדפנה ולברוך

קראית את הודעות שלכם לגביי הציפיות שלכן ומאוד הרשים אותי ממש שכתבתם לדפנה, לגבי הלימודים ,אני מאחל לך הצלחה ,ואם יהיה קשה ,תצרכי להתמודד על מצבים,היה לי מאוד קשה בלימודי טכנאות מחשבים, התמודדתי עם זה ,קיבלתי שעורי עזר , ורק בסוף הצלחתי לעמוד מול מבחן ,כל כך פחדתי לעמוד למבחן ,ואני מודה לאלה שעזרו לי להתמודד ולהצליח למבחן ,תודה שבזכותם עברתי למבחן ודפנה, כל עוד את צעירה, לא משנה איזה גיל ,אף פעם לא מאוחר , אף אחד לא עוצר בעדך ,ואת יכולה לחזור ללמוד, קחי לך הרבה שעורי עזר ,ותצליחי, זה מאוד חשוב ,וחושב שתצליחי להתגבר על קשיים לברוך , אתה קצת הצחקת אותי ,לעלות משקול ,לא כדאי לך לנסות ,כי כיום רזים הם יפים עובדה שהייתי שמן 75ק"ג וכיום אני 65 ק"ג ותראו איזה יופי מסתכלים אליי , דע לך שהייתי שמן ,שכל הזמן רק אוכל בפה ,לא הייתי מול אינטרנט ,רק מול דוכן פלפאפלים כל כך כאב לי הלב שכל בנות מתרחקות ממני, ואיך שאמרו לי שאני נהייתי בלון , ועדיין רווק וחבל ממש אז יום אחד קמתי בבוקר ,והתחלתי בדיאטה ,אומנם שזה היה קשה ,אך הצלחתי לעשות וכיום אני נהנה מהרזייה שלי, ושומר על משקלי , אם אראה תוסף ק"ג או שני קילו ,מיד אחזור לדיאטה , רק לא לחזור כמו שהיה אז אל תעז לנסות לעשות השמנה (הדרך היחידה היא לעמוד כל יום מול דוכני פלאפל ושוארמות) לגבי הריקודים ,תמיד אהבתי לרקוד ,כיום זה כבר.... (חשוב לזכור!! כמה יותר משקל ,קשה לרקוד ,בגלל כובד)

לדינוש

למה את כל כך מתבבישת בעצמך הריי את בשר ודם כמונו , אין לך זנב במאחורה ,לא צמחו לך קרניים את בסה"כ על אדמות ממין נקבה ואיך שאת את צריכה להיות מרוצה ממך ותגיד תודה לאל שאת בריאה , יש כאלה שנולדו מפגרים ,חולים , ואת בסדר גמור לכי לפגוש אנשיםם בבית הספר, לכי להנות , תעשי חיים משוגעים ותהיי כמוני שהייתי בגילך הייתי מופרע מספר אחד וחסר בושה , אהבתי לעשות חיים אז שחברי בית ספר התחבאו ממני תעשי לעצמך משהו שאת נהנת , רק תנצלי את צעירותייך אני עשיתי חיים וגמרתי , ואת תתחילי לעשות חיים ותגמירי אז שתתבגירי , רק בלי שטיות כלומר ,עיברות סמים ,שתייה מפורזת ,כל מיני שטיות (סקס, נהיגה פרועה ,) ועוד הערה ! בבקשה אל תכתבי כאן (פורום נוער,) מילה "אנאלי" זה לא מתאים למקום הזה , יש גבולות מילים גם אני הייתי כותב כך ,אך מגביל

למרחפת

כמו שכתבתי לדפנה ,על תוורי כל מה שאת רוצה נסי לחזור למקמות שאת אוהבת ושום דבר לא תפסידי איפשר לנסות ,לחזור

אין תגובות

מעניין למה מתעלימים ממני וכל מי שיגיב בחריפות ,חבל"ז אני מדלג רק תנו לי לחשוב

אוףףף ../images/Emo4.gif

אל תתחיל לריב עם כולם,בבקשה
. אני רק רוצה שיהיה הכול טוב כאן ולא מריבות. וגם אין צורך שתטריד את שלי המנהלת המקסימה שלנו...

אם את חושבת ששלי מקיסמה

את טועה ,היא לא באה עדיין אליי ולא איכפת לה ממכם ,אם היה איכפת הייתה פונה אליי לאיי מייל ומבקשת שהפסיק ואז אשמע לך ואם תכתוב כאן זה לא יעזור אני רוצה שהיא תבוא רק פעם אחד שתבקש ממני להפסיק כמו מנהלים אחרים, למשל דפנה פנתה אליי, ועוד אחרים חבל שברוך מפחד ממני, אין לי כל כוונה להטריד אותו רק כמה מילים לגביו וזהו איי מיילי שלי [email protected]

black_magic

New member
אל תמהר להסיק מסקנות!

חזרתי מהעבודה, אכלתי ועשיתי שעורים.. ולכן נכנסתי רק עכשיו.. ושלחתי לך איימיל כמו שביקשת תכנס לראות את האיימיל ותכבד את הבקשה שלי

black_magic

New member
חחח לא..../images/Emo13.gif

אני רק עובדת בשמע ביום של הילדודס בתור עוזרת למורה לאמנות.. וזה אחלה של עבודה.. ואני גם יו"ר הנוער בשמע חיפה..

דרך אגב יש לי זכות להגיד ש...

היא מקסימה. אם אתה לא אוהב אותה אז זו בעיה שלך ואין צורך שתבוא אליי בטענות שהיא לא מקסימה שלא אכפת לה מאתנו. אני מבינה שאתה קצת כועס עליה כי היא לא מתחייסת אלייך יפה ואני...לא מתערבת שמה קרה בינכם. בינתיים היא מתחייסת כלפי כולם כאן טוב מאוד.

למעלה