לדקל 69 , אנדי 181 ולאחרים

נטע20111

New member
לדקל 69 , אנדי 181 ולאחרים

שמחתי לקרוא שאיתן מעריך ומכבד את דניאל. בכנות - ( ואני הרי לא אובייקטיבית ) אני מצפה ומייחלת " לקצת" יותר. לא באתי להשבית שמחה !!! אבל הנוסח הזהיר שלו והלא מובן לי שמענו עוד בוילה אצל איריס " התאהבתי באופי שלה" , בראיון בוואלה וכעת בעיתון. אחרי 4 חודשי הכרות הייתי רוצה לשמוע הבעה יותר חמה ורגשית :שימוש בהטיית השורש א.ה.ב. בכל וריאציה שיבחר !! למה הוא מתמהמה ? מכאן , כנראה , הזהירות של דניאל ( בגיא פינס ) : זהירות = אמצעי הגנה.

אקרובט2

New member
אכן נטע

זאת גם התרשמותי. איתן היה מאוד פושר כשהוא דבר על דניאל. הוא דבר על בגרות, הבנה, ואמר שהוא מעריך ומכבד אותה. המילה אהבה לא נשמעה.

3 חודשים מתוך הארבעה

לא הייתי מחשיבה ממש.. זה לא אותו דבר כמו לנהל מערכת זוגית בחוץ, מערכת אמיתית לכל דבר. אז בואי, מיותר לחרוץ את גורלם ולקבוע מה היה צריך להיות..זה מגוחך. כל אחד בקצב שלו.

andy181

New member

klapim

New member
חחח איך יכול להיות שקלפים מעודכן יותר מעידמו

ן קראתי באחד ממדורי הרכילות גקי לא קבל ויזה לארהב הוא היה צריך לצאת בקמפיין לקשת הקונסול האמריקאי סירב לתת לו ויזה

טלומרז

New member
בפייסבוק האישי שלו מישהי שמה תמונה

שלה עם ג'קי בשדה התעופה בברצלונה. בנוסף, חבר שלו מברצלונה כתב לו לפני כן שהוא מחכה לו ומתרגש לקראת בואו, ואחות של ג'קי ענתה לו שהיא מקנאה וגם רוצה. יש מצב שהוא כבר חזר לארץ.

למעלה