לדרקון יש שלושה ראשים

MIniMage

New member
לדרקון יש שלושה ראשים

קודם כל אני חדש בפורום. מישהו הראה לי אותו פעם, לפני שסיימתי את הסידרה, ככה שלא נכנסתי בגלל כמות הספוילרים העצומה שיש פה. סיימתי את הספר ממזמן, ובאתי לפה. קראתי את אתמול הרבה דיונים, עם תאוריות, וגם את כל התאוריות הגאוניות שרשום האח האחרונה. ושמתי לב שמרטין מפזר המון המון רמזים כאלו, ולא שמתי לב אפילו לאחד. אני בא להתייחס לתאורית ג'ון הוא שיר של אש ושל קרח (שאני אישית כבר לא רואה כתאוריה אלא כעובדה). לדאינריז בבירור יהיה קשר כלשהו איתו, ואני לא אתפלא אם אני אמצא אותו רוכב איתה על גבי הדרקונים. השאלה היא מי יהיה השלישי? לדרקון יש שלושה ראשים: דאינריז, ג'ון, ומי? אריה אולי? פשוט אין לי שום רעיון כרגע מי הוא/היא.

ברוך הבא!

לדעת זה יהיה בראן אבל אל תצפה למשהו הגיוני ממרטין. מפליא אותי שלא מצאת את הרמזים, אני שמתי לב לרוב בקריאה שנייה ושלישית. וזה לא יכול להיות אריה, זה חייב להיות גבר.

MIniMage

New member
צודק, אריה זו לא

מי יודע אולי יופיע לנו עוד אחרון לבית טארגאריין קראת את ששאושק 3 פעמים? WOW

Maleficent

New member
אולי ואריז

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח

ואריז ואילריו
זה יהיה טוב
למה, כמה פעמים אתה קראת?שלוש זה לא כך הרבה, לדעתי.

nedisrael

New member
לדעתי זה יהיה טיריון

מסופר לנו עוד במשחקי הכס במפורט על אהבתו הרבה של טיריון לסיפורי דרקונים. כשטיריון שבוי בעמק ארין הוא חושב עד כמה קשה יהיה לכבוש את המקום *בלי דרקונים*. יש סיכוי שטיריון יחזור לעמק יום אחד, עם דרקון. ***ספוילר*** במשתה לעורבים טיריון נפגש עם איליריו שלוקח אותו לפגוש את דאינריז.

MIniMage

New member
בקשר לטיריון

חשדתי שטירין יצטרף לדאני, ואחרי שקראתי את הספויילר הבנתי שזה בטוח, אבל קשה לי להאמין שהוא יהיה השלישי. נראה לי יותר שהוא יהיה לה ליועץ.

זה יכול להיות מעניין!

זו יכולה להיות דרכו לנקום בסרסיי, על ידי תמיכה במלכה אחרת לווסטרוז.

LA LI HO

New member
אני מסכימה

למרות שזה דיי סותר את מה שחשבתי, שזה יהיה עוד טארגאריין. יש סיכוי שטיריון הוא טארגאריין בתחפושת? *ספויילר* ואת האמת שיכול להיות שטיריון הוא לא אחד מראשי הדרקון ושאיליריו מוביל אותו לבגוד בדאני, הרי יש לה עוד שתי בגידות מחכות.

יכול להיות...

שלליידי ג'ואנה (אשתו של טייוין) היה רומן עם בן טארגאריין, מה שהופך את טיריון לטארגארייני...

Arya Stark

New member
ומה ? בסוף עוד נגלה

שלכל נשות האצולה בווסטרוז הזה איזה רומן עם טארגארייני ? ליאנה, ליידי ג'ואנה מי עוד ? רגע, לוולר פריי לא הייתה איזה אישה מדם הדרקון ? האישה ה-900 נראה לי...אבל אל תתפסו אותי במילה

MIniMage

New member
טיריון

זהו! טיריון בא מגילוי אריות טראגראייני! לכן הוא כזה! אבל יש לו מראה של לאניסטר. בלאט טוב זה לא מתאים. יכול להיות או שהשלישי זה מישהו שעוד לא מכירים, ואני לא חושב שזה נכון, כי מרטין ישים דמות שאנחנו מכירים כבר. וזה חייב להיות בן..

יש לו מראה של לאניסטר כי ג'ואנה

היא אאל"ט לאניסטרית (בת דודתו של טייווין...). וזה כמו שג'ון הוא לגמרי סטארק בגלל ליאנה, כי המראה הטארגארייני עובר בירושה רק כששני ההורים טארגאריינים.

nedisrael

New member
טיריון לא יתגלה כטארגאריין

זו רק דעתי, אבל נראה לי שהסדרה תהיה יותר מדי קיצ'ית במקרה כזה. מספיק טארגאריין אחד במסווה, ג'ון. אני לא חושב שרוכב הדרקון השלישי חייב להיות טארגאריין. אני חושב שבמקרה של הזמן הנוכחי, יהיה מעין איחוד בין הטארגאריינים לשאר ווסטרוז בכדי להצילה מהאחרים. כמו כן, יש סיכוי ששושלת טארגאריין תסתיים בסוף הסדרה, ישר לאחר שדאני תהיה אחראית להצלת ווסטרוז.

אבל מצד שני...

היתה קרבה מסויימת בין ג'ון לטיריון בווינטרפל. טיריון היה זה שיצא לדבר עם ג'ון אחרי שהוא (ג'ון) יצא בזעם מן האולם. זה לא מוזר קצת? אולי הדם הטארגארייני המשותף קירב ביניהם? אם זה נכון זה די משעשע (או עצוב, תלוי איך מסתכלים על זה) מבחינת רוברט, שישב באותו אולם עם שני טארגאריינים ולא היה מודע לכך, כפי שלא היה מודע לכך שילדיו הם בעצם ילדיו של ג'יים.

nedisrael

New member
מבחינתי זה יראה פתטי

ג'ורג' מרטין כותב באופן מציאותי מדי מכדי לרמוז לנו שטיריון הוא טארגאריין בגלל הדם הטארגארייני שקירב בינו לבין ג'ון.

הלדין

New member
טוב.

לפי מה שזה נראה, מדובר פה ב-"אחוות המדוכאים". טיריון נוהג בידידות כלפי ג'ון מכיוון ששניהם נמצאים באותו מעמד מבחינה רגשית עבור הוריהם. כמו שטיריון אומר: "לא כל הממזרים גמדים - אך כל הגמדים ממזרים". ובפשטות, אם טיריון היה מזרע טארגאריין, הוא היה יוצא נורמלי. הסיבה לכך שהוא יצא גמד היא בחלקה בשל נישואי הקרובים בין ג'ואנה לטייוין. יש גם בעיה נוספת בתזה - אם טיריון הוא בן טארגאריין, מי האב? ג'ואנה הייתה בצוק קאסטרלי מאז נישואיה עם טייוין ולא בדיוק יצאה משם לפי העדויות. זורם בדמו דם טארגאריין - אחרי הכל, נאמר שאחת מבנות באראתיאון (שמייחסים את עצמם לאחד מממזריו של אאיגון) נישאה לאחד מבני לאניסטר במהלך המאה האחרונה - אך לא מיד ראשונה.

למעלה