נו, הטירוף ממשיך.
1. שנים? זה משעשע... גבה את דבריך או חזור בך. 2. מה גורם לי לריגוש? לראות שיש לי במדינה אנשים שכל השכלתם הפורמלית והבלתי פורמלית גם יחד מסתכמת בלחיצה על הכפתור הימני בעכבר ו-Cut ואח"כ Paste? לא זה גורם לי זעזוע עמוק. 3. *אנחנו* מעתיקים מדעת אמת? תראה לי בבקשה פעם אחת שאני ציטטתי/העתקתי משהו של דעת אמת - פעם אחת! נראה אותך עומד בטענותיך המופרכות. בעוד שאני יכול להראות שרובם המכריע של המתשתתפים הלא-חילונים בפורום משקיעים בסביבות 90 אחוז מהודעותיהם בפעילות העתקה והדבקה מאותם שניים-שלושה-ארבעה אתרים... וכמדומני שגם גוברנור, 00000 וגוססי לא משתמשים לעולם בדברי דעת אמת, אולם לא אתחייב בשמם. 4. רוב הרבנים שאתם מצטטים הם חסרי כל השכלה מדעית ועל כן טיעוניהם נראים מטופשים כל כך לכל מי שאי פעם בילה זמן באוניברסיטה מוכרת... 5. מי שמנסה להוכיח שכינים מתרבות Out of the blue זה אתם... טענותיכם הכל כך מגוחכות ושיקריות מאלצות אותנו להסביר לכם שאתם חסרי כל ידע מדעי מכל סוג. 6. אני שב ושואל - האם אתה מסוגל לכמת את השרשורים הקיימים מבלי שיצוץ איזה דתי תורן ויזהם את כל השרשור בהודעות נאצה חסרות תוכן נגד החילוני שמגיב על דברי ההבל שלכם? נראה שכל פעם שאתם מקבלים תגובה על דבריכם אתם מאבדים לחלוטין את האשתונות... האתר נגד גוברנר הוא עדות אילמת ומדהימה לרמת הפחד שנשקפת מצידכם לאור גילוי האמת על שקריכם. 7. ברור לי לגמרי שזהו לא ביקורך הראשון בפורום, אנא גלה לנו באילו כינויים השתמשת טרם כינוי זה... 8. אני חוזר ושואל- את טענתך שגובנר מבצע את פעילותו זו בתשלום מגבה איזה שהוא מידע מלבד ה-Whisful thinking שלך? אם לא, האם ברור לך מדוע אנו רואים בכך את התגלמות הפארנויה והפאניקה? 9. בינתיים, נראה לי שכל פעילותך האקסטזית נגד גובנר ושאר החילונים כאן מונעת מפאניקה טהורה. אפילו הודעתך האחרונה בה הצעת לי לעזוב את הפורום מדגימה את מטרתך - לנסות "להעלים" אותנו מהפורום על מנת ולא יראו עוד אנשים את האמת. תהנה, כל חילוני שקורא את ההודעות שלך מחזק את אי אמונתו באל ובדתיים.