לדתיים שבפורום...

העין

New member
לדתיים שבפורום...

אין שום טעם בויכוחים עם גוברנור כי זו פרנסתו,יוצא אם כן שהאיש לא יוכל לעולם לצאת לדיון על מנת להגיע למסקנה הראציונלית כי אצלו המסקנה היא הנושא ההתחלתי אז על מה יש לדון עימו כלל,שהרי שוטה הוא שאין קנינו קנין ואין ממכרו ממכר(חגיגה), (הסימבולי שבענין)שאין מה לקנות ממנו.

G ove rn or

New member
אני מבין שזו דרכך להכריז כי יותר לא

יוצגו "מופתים" יודוצנטריים, למען לא תמשך השפלת אלהים, ולמען לא תוצג אמונתכם ככלי ריק. הרי כבר הקדמתי אותך וכבר הצעתי משהו. מדוע בחרתם להיות כאותו גנב בספורי אלף ואחד לילות, אשר גם לקה מלקות, גם אכל דגים באושים וגם גורש מן העיר?

G ove rn or

New member
נו, אפסו טענותיך. הנח לנוצותיך לצמח

קמעא ושוב אלי למריטה חוזרת...

עמלק

New member
על איזה ויכוחים אתה מדבר?

הלוואי והיו כאן ויכוחים... מה שיש כאן זה העתקת טקסט מאתר של מחזירים בתשובה ע"י דתיים (או יותר נכון חמורים נושאי ספרים ושומרי מסורת). אח"כ מגיעה תגובה מסודרת ומגובה ע"י מיטב האוניברסיטאות בעולם ו/או קישורים המתאימים לנושא מצידם של גוברנר/0000/גוססי/ושאר החברה. ואז מגיעות אחת משתי התגובות: 1. אתרי נאצה על הכינויים של החילונים. 2. עוד טקסט מועתק, לרוב חסר כל משמעות ו/או קשר לתחילת השרשור. מכאן כולנו למדים שהצעתך אינה רלונטית מאחר ובכל מקרה אין כאן שום זכר לדיון בין חילונים לדתיים... יש שטויות של מחב"תים-הפרכות לשטויות ו...זהו. ואגב, אתה טוען שהוא משתכר על פעילותו המבורכת הזו, האם אתה יכול לגבות את הטענות שלך?

העין

New member
משעמם פה לך מפה...

כבר שנים אתם מרותקים לפורום זה, 1.האם זה גורם לך לריגוש ?שתף אותנו... 2.וכל מה שאתם עושים סתם מעתיקים מכתבי דעת אמת המופרכים גם ככה... ואנו מביאים ממיטב הרבנים ממי ציפית שנביא מדעת אמת רפה שכל... 3.יש שטויות של דעתאמתניקים שדנים כל הזמן בתדירות יחסי המין בין הכינים ובתנוחותיהם...אהה כנראה זה גורם לך לריגוש...

עמלק

New member
נו, הטירוף ממשיך.

1. שנים? זה משעשע... גבה את דבריך או חזור בך. 2. מה גורם לי לריגוש? לראות שיש לי במדינה אנשים שכל השכלתם הפורמלית והבלתי פורמלית גם יחד מסתכמת בלחיצה על הכפתור הימני בעכבר ו-Cut ואח"כ Paste? לא זה גורם לי זעזוע עמוק. 3. *אנחנו* מעתיקים מדעת אמת? תראה לי בבקשה פעם אחת שאני ציטטתי/העתקתי משהו של דעת אמת - פעם אחת! נראה אותך עומד בטענותיך המופרכות. בעוד שאני יכול להראות שרובם המכריע של המתשתתפים הלא-חילונים בפורום משקיעים בסביבות 90 אחוז מהודעותיהם בפעילות העתקה והדבקה מאותם שניים-שלושה-ארבעה אתרים... וכמדומני שגם גוברנור, 00000 וגוססי לא משתמשים לעולם בדברי דעת אמת, אולם לא אתחייב בשמם. 4. רוב הרבנים שאתם מצטטים הם חסרי כל השכלה מדעית ועל כן טיעוניהם נראים מטופשים כל כך לכל מי שאי פעם בילה זמן באוניברסיטה מוכרת... 5. מי שמנסה להוכיח שכינים מתרבות Out of the blue זה אתם... טענותיכם הכל כך מגוחכות ושיקריות מאלצות אותנו להסביר לכם שאתם חסרי כל ידע מדעי מכל סוג. 6. אני שב ושואל - האם אתה מסוגל לכמת את השרשורים הקיימים מבלי שיצוץ איזה דתי תורן ויזהם את כל השרשור בהודעות נאצה חסרות תוכן נגד החילוני שמגיב על דברי ההבל שלכם? נראה שכל פעם שאתם מקבלים תגובה על דבריכם אתם מאבדים לחלוטין את האשתונות... האתר נגד גוברנר הוא עדות אילמת ומדהימה לרמת הפחד שנשקפת מצידכם לאור גילוי האמת על שקריכם. 7. ברור לי לגמרי שזהו לא ביקורך הראשון בפורום, אנא גלה לנו באילו כינויים השתמשת טרם כינוי זה... 8. אני חוזר ושואל- את טענתך שגובנר מבצע את פעילותו זו בתשלום מגבה איזה שהוא מידע מלבד ה-Whisful thinking שלך? אם לא, האם ברור לך מדוע אנו רואים בכך את התגלמות הפארנויה והפאניקה? 9. בינתיים, נראה לי שכל פעילותך האקסטזית נגד גובנר ושאר החילונים כאן מונעת מפאניקה טהורה. אפילו הודעתך האחרונה בה הצעת לי לעזוב את הפורום מדגימה את מטרתך - לנסות "להעלים" אותנו מהפורום על מנת ולא יראו עוד אנשים את האמת. תהנה, כל חילוני שקורא את ההודעות שלך מחזק את אי אמונתו באל ובדתיים.

G ove rn or

New member
איני קשור לארגון כלשהו, חפש,

דעת-אמת, או דומיהם, ואיני משתמש בחמר שלהם בהודעותי. את כל הפרכותי אני כותב בעצמי, והדבר אינו קשה כלל, שכן ה"מופתים" היודוצנטריים קלים מאד להפרכה.

G ove rn or

New member
שמור על בריאותך ואל תתרגש.

_לא_ תוכל להצביע על חמר של חפש או של דעת-אמת בהודעותי...

uuuaaa

New member
אני הגעתי למסקנה קצת שונה

אני חושב שכאשר אפיקורס כותב משהו נגד הדת - הוא מנסה לשכנע את עצמו. בתת-מודע שלו, הוא מתחנן שיבוא מישהו דתי וישכנע אותו. "השמים מספרים כבוד א-ל, ומעשה ידיו מגיד הרקיע"... מי ברא את האטום ? הוקינס ? איינשטיין ?

מששה

New member
גוברנור=איגרא רמא גם משתמש בשני

שמות שאלה נוספת האם משלמים לך אותו תשלום כשאתה כותב גוברנור או איגרא רמא או שאיגרא רמא הרי אתה משתמש בו רק כדי להיות ה"YES MAM" כל פעם שאתה אומר משהו הדרוש לאישור של משהו? אז אולי חלא משלמים לך על הודעות כשאתה משתמש בשם איגרא רמא וזה בנוסף לשאלות שאתה מתחמק לענות עליהם ללא הצלחה רבה נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענ ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך?

למעלה