לד זפלין? אוי גוועלד

Welsh

New member
לד זפלין? אוי גוועלד

חדש על מהדף
אני ניר ולדז היא בהחלט אחת הלהקות, האלבום האהוב עלי הוא השלישי ו...שמח להצטרף.

M e n s R e a

New member
ברוך הבא

סוף סוף יודעים איך קוראים לך גם הפייבוריט שלי הוא השלישי, ואחריו הראשון

Welsh

New member
אני? עוץ לי גוץ לי../images/Emo13.gif

המצב פחות או יותר דומה גם אצלי, השלישי-הראשון\רביעי-השני. השני מעט יותר קשה לי לעיכול מהשאר, אבל גם אם אני שם אותו כאן בסוף הדירוג, הוא עדיין אלבום מצוין שלוקח בהליכה הרבה אלבומים אחרים.

FunkyMonk

New member
מעניין שאתם סופרים 1234...

ללדז היו 8 אלבומים... בכל מקרה, תנסה לתת שמיעה לhouses of the holy.. האלבום הכי טוב של לדז לדעתי..

M e n s R e a

New member
אתה מתכוון 9

אישית אני אוהב רק 3 שירים מהאלבום הזה, אבל חתיכת שירים אלו-Over the hills, The song remains the same, No quarter. בין המובחרים של לדזפ.

FunkyMonk

New member
אני לא סופר את קודה

כי הוא שיחרור של שירים לא משוחררים.. זה לא אלבום שישבו עליו כמו אלבום, אלא אוסף של שירים שלא שוחררו, או גרסאות שונות.. כמו שאוסף לא נספר כאלבום ^_^

M e n s R e a

New member
יש בזה משהו

בגלל זה אני לא סופר אוספים, אבל מחשיב שחרור של שירים שלא שוחררו קודם (פרט ל-I Can't quit).

AeroTom

New member
לרביעי למעשה אין שם...

יש לו את השמות האלטרנטיבים שהביאו לו כמו "Unititled" או "4 הסמלים". אני לא אוהב לקרוא לו "זפלין 4" כי זה לא ממש נכון וגם לא עושה כך. אני קורא לו פשוט האלבום הרביעי או ה-Untitled...

M e n s R e a

New member
אז נהיה נוהג כזה לקרוא לו 4

בגלל כל הסמלים והיעדר השם לאלבום?

AeroTom

New member
משהו כזה, ואני לא הכי מחבב את זה

האמת. כי "לד זפלין 4" זה ממש לא השם שלו. פשוט...אין לו שם. "האלבום הרביעי" פשוט יותר עדיף מבחינתי וגם יותר נכון.

FunkyMonk

New member
תזכרו שכשיצא זפלין 4

לא ידעו איך יקראו האלבומים הבאים.. בזמנו היה לד זפלין 1, 2, 3, אז היה זה טבעי שהבא יהיה 4, ואולי הבא אחריו יהיה 5... בגלל זה כשהוא שוחרר ללא שם, זה היה רק הרגל מהאלבומים הקודמים - לקרוא לו לפי הסדר הכרונולוגי שלו. ולדעתי, זפלין 4 זה בדיוק מה שהוא...

למעלה