לד זפלין וכישוף(או מאגיה או קראולי)

P o M i K i

New member
לד זפלין וכישוף(או מאגיה או קראולי)

אני זוכר שראיתי כאן לא מיזמן הודעה גדולה על זה... אם מישהי יכול להביא לי לינק לזה אני ישמח:) וגם, אם ימשהו יכול להגיד לי על מה השיר-THE BATTLE OF EVERMORE מדבר, כאילו זה ברור, מילחמה של האור והחושך, אבל מה זה אומר מעבר לזה. תודה מראש

GingerBread Man

New member
Battle of Evermore

מדבר על הקרב בשדות פלנור הידוע יותר בכינויו הקרב הגדול ביותר בעדין השלישי בארץ היתכונה של טולקין או הקרב הממש גדול והממש מגניב שכולנו הולכים לראות בשר הטבעות שיצא בדצמבר. בנימה רצינית יותר - רוברט פלאנט אהב מאוד את יצירותיו של טולקין ושירים רבים מושפעים מכך - Battle, Misty Mountain Hop, ויש שאומרים שאפילו סטיירווי.

אמממ לא בטוחה..

THE BATTLE OF EVERMORE. יש סברה שהוא נכתב על ספר אחר לגמרי THE GREAT BOOK OF AMBER שיצא מס' שנים לפני כתיבת השיר... גם שם באחד מהתת ספרים היה קרב מאוד גדול THE GUNS OF AVALON שזה מתקשר לי ממש לחלק שכתוב בחתימה שלי...

P o M i K i

New member
תודה../images/Emo140.gif

ומה אם השאלה הראשונה שלי? אני כימאת בטוח שפעם הייתה על זה הודעה גדולה אבל משום מה אני לא מצליח להיכנס לארכיון...

שוב פעם אני מצביע על מישהו..

והמישהו הזה יודע מי זה.. נראה לי אפילו שזה היה באותו קישור עם ההודעה שלי על סטיירווי שנעלם..

ouria

New member
!?! תיזהר עם הטון הזה!! ../images/Emo46.gif

סתם
אין לי מושג מה קרה עם הת'רד ההוא... בטח מפלצתפוז האימתנית! גמני כתבתי שם משו בנושא.

אני מנסה לחשוב אם הייתה שם

איז המילה שלא מצא חן בעיני מישהו שם למעלה.. אז חוץ מסקס סמים ורוק נ' רול, אני לא מצליח להיזכר בכלום.. אתה חושב שיש קשר?

למעלה