לד זפלין מתאחדים!!!

לד זפלין מתאחדים!!!

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/600/382.html מה אתם אומרים צריך לקרות או שהם שייכים לעבר??

אני רק מקווה שאם זה באמת

נכון שההופעות שלהם לא יהיו כמו בלייב אייד שהייתה נפילה איומה לזפלין

itaikuskus

New member
שייכים לעבר

וכשאני אומר עבר אני מתכוון 1969, הכי מאוחר.

FunkyMonk

New member
הגזמת

חבל שגישת הPאנק גורמת לאנשים שדווקא רוצים "להתחבר לשורשים של הרוק" (שורשים תרתי משמע), לזלזל בלהקות גדולות כמו לד זפלין. ואני אומר את זה בהתבסס עם הנסיון שלי עם כמה וכמה Pאנקיסטים מגניבים שמחזיקים באותה חשיבה מזלזלת. לא מכיר אותך, אבל הPאנקיסטים שאני כן מכיר מזלזלים בלהקות הגדולות, הקלאסיות. וחבל שזו הגישה, במיוחד מאנשים שכל כך הרבה אנשים נהנים לזלזל במוסיקה שהם אוהבים (כן אני בינהם). כמו שאני מאמין שזה מטופש שאנשים שחורים יכולים להיות גזענים ואז להתלונן שהם מופלים לרעה, אבל אני מבין מאיפה זה בא.

LEATHER REBEL

New member
זה מזכיר לי...

אביו של בוב מארלי היה לבן. יכול להיות שבגלל זה מארלי ניסה להציג את התיזה שהגזע השחור הוא השולתתתתתתתת? כלומר, רצה לכסת"ח משהו?

holo

New member
אבל בתאכלס

שני האלבומים הראשונים של זפלין הם הדבר האמיתי, והכי טובים של הלהקה.

FunkyMonk

New member
לא נכון בעליל..

Houses of the Holy ו- Physical Graffiti הם השניים הטובים ביותר לדעתי.

itaikuskus

New member
אני לא מבין

איך מה שאמרת עושה את מה שהוא אמר לא נכון. אתה חושב ככה, הוא (ואני) חושב אחרת. אין נכון ולא נכון אני חושב שלד זפלין אחרי האלבום השני לא רלוונטים יותר, לפני כמה שנים אהבתי גם את השלישי, הרביעי וhouses אבל זה עבר. עכשיו אני אקדיש לכם שיר- screeching weasel-i hate led zeppelin (הנה לך פאנקיסטים שמזלזלים, מר קונספירציה): robert plant is a slimy fuck john bonham man, he really sucked those greedy fuckers, those phoney shits they made their money off idiots i hate led zeppelin 12 dollar concerts were all the rage they bought cocaine for jimmy page "stairway to heaven" makes me see red bonzo's buried, only three more left i hate led zeppelin

FunkyMonk

New member
צודק כותרת מטומטמת

חשבתי על זה אח"כ אבל אין אפשרות עריכה.

LEATHER REBEL

New member
רק שלא יקראו לזה זפלין

זה יהיה מבדר... כולם יודעים מה זה, אבל הם לא יופיעו תחת השם לד זפלין. זה קשור לאיזו החלטה שהיתה להם בעבר.

The Walrus

New member
מגניב ביותר

איך פלאנט שר היום? לא שמעתי שום הקלטה שלו מהימים האלה לדעתי...

פלאנט "שמור" יותר ממרבית הרוקרים בני דורו

הוא שר בסדר. פייג', לעומת זאת, רחוק מימי הזוהר שלו. מי השלישי, תזכירו לי? ואין להם עדיין מתופף. אני אאמין לאיחוד הזה כשיתחילו למכור כרטיסים, ולא רגע אחד לפני. וגם אז, אחכה לביקורות, לפני שאחשוב על כרטיסים. אגב, הסטונס לא באים לארץ בסוף. כפי שחששתי, היה מדובר ב"ספין" של שוקי ווייס. מה שאומר שמי שרוצים לראות אותם, יצטרכו ליסוע לחו"ל - ומהר.

microbe15

New member
ההודעה הרשמית היא שהביטוח עולה יותר מדי

אני לא חושב שמדובר ב"ספין", הרי יש לשוקי מספיק אמנים להתגאות בהם הקיץ. מצד שני, אני מניח שהסיבה היא, מן הסתם, לא באמת כלכלית.

FunkyMonk

New member
זה בהחלט היה ספין

למרות שלא האמנתי לזה בהתחלה, התברר שזה אכן היה ספין. שוקי הודיע על ההופעה לפני שהיא נקבעה, בכדי ללחוץ על האבנים.

Elinor BC

New member
ואיאיואי איזה כיףףף. הלוואי שהאיחוד יהיה שווה

את זה...

למעלה