לד זפלין..

M e n s R e a

New member
אה!!!!!!!!!!

עכשיו ראיתי את הלינק, וואו, איזה חזק! מענין אם לזה יעשו עצומה להבאתם לארץ... מצד שני, קראתי על זה רק ב-NRG בינתיים ולשים לב שמדובר על סיבוב, ואולי אפילו רק על הופעה אחת. אבל איזה יפה זה שהמתופף יהיה הבן של...

M e n s R e a

New member
ברור לכם שאם זה קורה צריך להתחיל להתעלק על

שוקי וייס, כן? זה ממש חשוב. למרות שלא יודע עד כמה זה יעזור. מבחינה כלכלית ומבחינת קהל הם לא צריכים לבוא לכאן, הם יקבלו עשרות (שלא לדבר על מאות) אלפי אנשים בערך בכל מדינה שבה הם יופיעו. אני ממש חושב לעשות את מה שהחבר'ה פה עשו, ופשוט להשקיע כמה מאות (ושוב, אולי אלפי) דולרים פה ולטוס לאנשהו לראות אותם.

JumpInTheFire

New member
אני לא חושבת שזה יעזור....

בכל מקום אחר בעולם הם יקבלו פי שמונים יותר קהל, וזו לא להקה שפועלת אלא רק איחוד קצר.. הלוואי שאוכל לטוס לשם, נראה מה יהיה

שמע, יש מצב שזה יכול לקרות

בכתבה ב-NRG נכתב כי הסיבוב יהיה כלל עולמי, כך שזה לא שולל את האפשרות גם בישראל. תדע לך שלד זפלין יכולה להביא הרבה מאוד קהל, אפילו כמות בערך כמו שפינק פלויד יכולה להביא. נראה לי שאם בקיץ שעבר הייתה באה כל פינק פלויד (גילמור-ווטרס-רייט-מייסון) ולא רק ווטרס אז היו באים הרבה יותר מ-50 אלף איש. אני יודע על הרבה שאוהבים פינק פלויד ולא באו לווטרס משתי סיבות: 1. המקום היה נוראי. 2. חוץ מווטרס היו עוד 10 נגנים שאין להם שום קשר לפינק פלויד, כך שלמעשה ההופעה נחשבה כהופעת קאוורים. אני בכל אופן אופטימי.

Speed King

New member
שטויות

אני לא יודע באיזו מדינה אתה חי אבל בישראל יש קהל מאוד מאוד מכובד שאוהב את לד זפלין

FunkyMonk

New member
אני חושב שאתה טועה..

זה לא נכון.. ווטרס הגיע להופיע כאן, ואמר שזו הייתה ההופעה הכי טובה שלו בטור (לפחות עד אותו רגע). בישראל זה לא אירופה, אנחנו הרבה יותר כיפיים מאשר אירופאים חננות שיושבים וקוראים את המילים מדף. 40 אלף איש זה מכובד, וזה הרבה מאד. בשום מקום אחר הם לא יופיעו מול הרבה יותר מ-40 אלף איש (בהופעה אחת). להרים מופע ל100 אלף איש זה כבר מטורף. יותר מדי כסף. בגלל זה מרימים בד"כ הרבה הופעות באותה מדינה.

M e n s R e a

New member
די בטוח שיבואו לפה כמה עשרות אלפים

אבל עדין, זה לא תמיד עוזר להביא להקות. ותמיד יש להם עוד שיקולים, כמו ביטחון וכו'. ברור שהם יכולים לעשות כאן אחלה הופעה, לקבל הרבה קהל, ואולי גם את מה שווטרס הביא (צריך לזכור מאידך, שנראה לי שפינק פלויד יותר פופולארים מלד זפ בארץ), אבל זה לא מבטיח שהם יבואו. הלוואי שאני אתבדה, ללא ספק.

JumpInTheFire

New member
וואי, גדול! הלוואי!!!

למרות שזה יהיה מדכא בטירוף לדעת שהם מופיעים וזו תהיה ההזדמנות האחרונה שלי לראות אותם אבל זה לא יקרה

RakTsarot001

New member
איזה יופי!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אפילו שזה לא יהיה כמו פעם, גם זה משהו.

AeroTom

New member
אני עדיין ספקטי לגבי זה

בהתחלה חשבתי שאולי מי שכתב את זה התבלבל קצת עם השמועות שהיו לפני חודשיים כשהיה את האירוע המיוחד ל-Ahmet Ertegun, מייסד "אטלנטיק", שנפטר 4 חודשים קודם לכן. שלושת חברי הלהקה היו שם והיו שמועות שהם יופיעו, אבל בסוף הם רק נכחו שם בקהל המוזמנים. דבר שני זה שלא ראיתי כלום לגבי משהו כזה באתרי הלהקה בחו"ל, והיו הרבה שמועות כאלה בעבר. לכן אני לא מתלהב עדיין עד שבאמת ענני השמועות יתפזרו ונדע אם יש בשביל מה לשמוח. הלוואי אמן זה באמת יקרה, למרות שזה עדיין נשמע מופרך, אבל אישית קשה לי להאמין שזה אמיתי וייצא לפועל. והלוואי שמישהו יסתום לי את הפה כמובן...

M e n s R e a

New member
אכן דובר על הופעה לזכר Ahmet

אולי הדיבורים על זה הזיזו את הענינים. אני מנסה להיות אופטימי בענין. אולי סתם הם נתקפו בפרצי נוסטלגיה, והחליטו לסיים את הקריירה איפה שהייתה נקודת השיא שלה (אני מרשה לעצמי לפנטז גם על עוד אלבום).

M e n s R e a

New member
זה היה סוג של טיזר, אפשר לומר

ואת ההתלהבות של הם מתאחדים !!!!!1111אחדאחדאחד עשיתי כבר במקום אחר...

למעלה