לד"ר אופנהיימר- אשמח אם תרחיב לגבי המיקרוגל,

שריתה 2 1

New member
לד"ר אופנהיימר- אשמח אם תרחיב לגבי המיקרוגל,

בהקשר למה שענה לי פיזיקאי בנושא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1248&msgid=113541667 מעתיקה שוב כאן למקרה שלא יעבוד הלינק: כל המולקולות רוטטות כל הזמן, ובגזים גם טסות לכל הכיוונים ומתנגשות זו בזו ובקירות המיכל. את הריטוט וההתנגשויות האלו אנחנו מכנים "חום" וככל שהריטוט חזק יותר והתנועה של המולקולות מהירה יותר, כך חם יותר. אפקט רזוננס קיים בחיי היום יום בקול, כך נוצר הקול בתיבת הקול שלנו, וכמובן במכשירים מוזיקליים. המיקרוגל עצמו פועל על אפקט רזוננס, במובן שהוא משדר בתדר שבדיוק מתאים לבליעה על ידי מולקולת מים כך שהמולקולות רוטטות יותר ויותר מהר, מתנגשות ומעבירות את האנרגיה של הרטיטה למולקולות מסביבן, וכך מחממות אותן. ברגע שההקרנה במיקרו נפסקת, נפסקת הזנת האנרגיה הזו למולקולות המים. בדיוק כמו שברגע שמכבים את האש נפסקת הזנת האנרגיה לסיר. תוך זמן אפסי, לפני שפותחים אפילו את דלת המיקרו, הרטיטה של המים נעלמה ועברה כולה לחום.

uziop

New member
מיקרוגל

תראי, אין לי כונה להתנצח על כל נושא שאני מביא כאן מנסיוני וממחדע שאספתי. גם אין בכונתי להיעמות לאתגור של "דעה שניה" שאינו כלל מהתחום המדובר. יחד עם זאת במקרה זה אפרט יותר. כל היקום נימצא בהדהוד מולקולרי מתמיד . ההשפעה על ריקמה חיה היא מגוונת ולא נימצאת בתחום התמחותם של פיזיקאים מן השורה. תדרים שונים בתחום האלקטרומגנטי בעלי מודולציות משתנות בם בעלי אפקט ברור על ריקמה חיה. חלקם יכולים לרפא ולהטיב (רפואה אנרגטית הומאופטיה ועוד ) וחלקם עלול להזיק . בין המזיקים ללא ספק הם תדרים בתחום הגיגההרץ - הכוללים את המיקרוגל והטלפון הסלולרי . בעוד שתנור המיקרוגל משתמש בקרינה עתירת אנרגיה לחימום מזון על ידי ריטוט מולקולות המים - הוא גם מייצר שינוי בשאר מולקולות המזון שמשפיעות על גופנו לידיעתך- מולקולות המים ממשיכות לרטוט עוד זמן מה חאחר הוצאת המזון מהתנור . נא להזכירך -גופך מורכב מ-70 אחוז מים. הנני גם הומאופט המטפל בתכשירים אנרגטיים -דהיינו תרופות הומאופטיות - (רז -נא לא למחוק הודעה זו!) יש הבדל משמעותי באפק של תרופה הומאופטיות הנוצר מהפוטנציה שלה . מה שהתרופה מדוללת יותר ומנוערת יותר האפקט שלה חודר עמוק יותר. אין לי אפשרות כעת לומר לך בדיוק יעשה לך בגוף מזון שחומם במיקרוגל. יתכן שלא הרבה ויתכן שכן. למה לקחת סיכון? קרינה מטלפון סלולרי הינה קרינה עם "אפיון"-מודלוציה עקב היותה נושאת מידה . קרינה זו מסוכנת לעין ערוך מקרינת מיקרוגל רגילה אף שהיא בעוצמה נמוכה יותר. מאידך אני מצמידים את הטלפון לראש וכמו כן חשופים לקרינה שבאה מהאנטנות. אין אלו הקרינות היחידות שאנו חשופים להן (זהום תעשייתי . מכשירים חשמליים , קווי מתח גבוה ועוד) רובם אינם בשליטתנו. תנור מיקרוגל וטלפון סלולרי הם כם בשליטתנו. לכל המעוניין ללמוד עוד - שיחפש ספרים בתחום השדה ביו-אנרגטי של גוף האדם. בזה מיציתי את הנושא הזה בברכה

uziop

New member
טלפון סלולרי

C:\artickles2\If Mobile Phones Were a Type of Food, They Simply Would Not be Licenced 12-17-00.htm

uziop

New member
תנור מיקרוגל

http://www.mercola.com/article/microwave/hazards.htm

razgalili

New member
אין לי שום כוונה למחוק אבל אני חייב להעיר

רוב מה שד"ר אופנהיים מדבר עליו כאן הוא לא בתחום הרפואה המערבית האלופטית אלא בתחום "רפואת התדרים". קיומם של שדות ביו אנרגטיים הופרך באין ספור מחקרים, ולכן ההסבר ההומאופטי לסכנה במיקרוגל הוא לא מדעי, לא מבוסס ופשוט מוטעה. אבל זה לא אומר ששדות אלקטרומגנטיים לא משפיעים לרעה על הילד, או שמכשירי חשמל לא משפיעים לרעה על הילד. נתקלתי באין ספור אנשים חולים מאד שטענו ששדות חשמליים מכאיבים להם, ושלהיות בחדר אחד עם מכשיר חשמלי עובד עושה להם כאבי ראש בחילות וכו'. נתקלתי גם בדיווחים של הורים לילדים אוטיסטים שדיווחו שהילדים מגיבים רע לברקים בלי לראות את הברק או לשמוע את הרעם. הסבר אפשרי אחד לכך הוא שכספית נוטה להתרכז ברקמות ספציפיות בגוף, ובמקומות ספציפים במוח, וריכוז אפילו קטן של כספית במקום כלשהו בגוף ישנה בצורה משמעותית את המוליכות החשמלית של אותו אזור. אדם שסובל מהרעלה כזו יכול לחוש כאב, או להרגיש תגובות נוירולוגיות או הורמנליות לנוכחות של שדות חשמליים חזקים. אני בטוח שיש הסברים אפשריים נוספים ומן הסתם טובים יותר. יש גם הרבה ראיות להשפעה שלילית של שדות אלקטרומגנטיים על רקמות בריאות. בקצרה - מסיבות שונות לגמרי אני לחלוטין מסכים עם הדוקטור היקר שיש להרחיק את העובר המתפתח ואת הילד הצעיר משדות אלקטרומגנטיים ככל האפשר.

uziop

New member
לרז טלכל מי משעוניין

ספר מעניין שנכתב על ידי רןפא צעיר לפני שלושים שנה בעקבות מחקר שהוא ביצע הסופר הוא ROBERT BECKER הספר הוא THE BODY ELECTRIC הכתובת באמזון - http://www.amazon.com/Body-Electric-Electromagnetism-Foundation-Life/dp/0688069711/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1204896950&sr=1-1

uziop

New member
סליחה- לרז ולכל מי שמעוניין

המיקלדת של מחשב נישא כל כך קטנה שיש לפעמים טעויות

למעלה