לד"ר אלקיים שלומות

dodo281

New member
לד"ר אלקיים שלומות ../images/Emo13.gif

רציתי להביא לידיעתך כי לנו - חולי התשישות הכרונית והפיברומיאלגיה - נולד אתמול בשעה טובה - פורום חדש - בתפוז. זה - הרך הנולד - בן לאחד מחברינו היקרים - עדיין בשלבי הרצה - אך יהייה טוב באם תתני דעתך גם עליו, מצרפת קישור , כל טוב !!!
DODO

tshgn

New member
ובהקשר לחריצות - עזרי לי להשיג

עזרי לי בבקשה להשיג מאמרים שלדעתך יוכלו לעזור לחולי CFS (מה שאובחנתי בו) ופיברו כדי שאתרגמם לעברית להפצה לרשת. אשמח אם תצרי עמי קשר במייל כדי לאשר שיש כאלו בהישג ידך למישלוח בפקס ואני אשלח לך במייל את הפקס שלי. בתודה, תומר

tshgn

New member
עקב שרשורים - חוזר על בקשתי שוב

עזרי לי בבקשה להשיג מאמרים שלדעתך יוכלו לעזור לחולי CFS (מה שאובחנתי בו) ופיברו כדי שאתרגמם לעברית להפצה לרשת. אשמח אם תצרי עמי קשר במייל כדי לאשר שיש כאלו בהישג ידך למישלוח בפקס ואני אשלח לך במייל את הפקס שלי. בתודה, תומר

dodo281

New member
הי ד"ר אלקיים ../images/Emo13.gif לאט לאט אבל...

חריצותנו - חריצות נמלים - לצערי ולשימחתי, כל אחד נושא בסה"כ גרגר אחד - וחלק מאיתנו - גרגר אחד ליום - ביום אפשרי -
ולבסוף - יהייה תל לתפארת
יש לנו בעייה מאוד קשה של מודעות לתסמונותינו - ובמיוחד לתשישות הכרונית - איך לא ?!
רבים מאיתנו מושבתים כליל, ומוצאים בפעילות לתמיכה, והעלאת המודעות - מקום יחיד בו הם יכולים לתרום , וכל התורם - נתרם
יש בינינו הפעילים יותר - בפעילויות העמותה עצמה - יבורכו
והפורום החדש - נפתח - בפעילות של נמלה מתמידה ועקשנית - ע"י אחד מחברינו - (דאוד/סוני) פתח, קרס - נעלם ליום - ואני מקווה מאוד שליום בלבד - ושוב ישוב...
!!! תודה על הנכונות לסייע לנו -
ומספר ימים ?! - הלוואי כולפ היו בקצב שלך .... וכמו שאמרתי - הפורום החדש - חדש חדש - רך נולד - ובוודאי שדרושים לו לפלות מס´ ימים - כדי לעמוד על רגליו. זו המסגרת בה אנו מתפקדים... ובאשר ל"ד´ה לסט סוני" - שהודעותיו רצ"ב כאן - יש לנו מטריד/ה קבוע בפורום הוותיק - גם המטריד/ה וותיק - מאוד ! והוא נוהג להסתובב ברחבי הרשת - ולהשמיץ את חברינו - תחת שמות שונים ומשונים - חלקם, כמובן, מתחזים לשמותינו. בין השאר - הוא המשחרר את ההודעות תחת השם " דודו הפרה הנהנתנית". עד כה - התייחס כאן רק אלי - ולכן לא הגבתי, אך הפעם הוא יוצא נגד סוני... מעבר להודעתי זו בעניין המטריד/ה - לא אשוב להידרש לנושא זה - הטוב ביותר - מנסיוננו העשיר - הוא להתעלם ממנו. כל טוב לך ד"ר אלקיים !!!
DODO.

my last sony

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתבדקי טוב טוב מי מנהל ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

את הפורום שם ואם הוא חולה אמיתי או תפס טרמפ על מחלה לא לו. אף גורם מוסמך לא מוכן להכיר בו כחולה cfs או פיברומיאלגיה.

למעלה