לד"ר באט. סתם עניין סמנטי

לד"ר באט. סתם עניין סמנטי ../images/Emo96.gif

שלום ד"ר רוני באט, ברכותיי על חלקך בסדרה. אני מטופל (שונא את המילה הזאת) אצל פסיכולוג, ולפי מיטב הכרתי ההדיוטית היא מאד קרובה למקור. אם כי, בחיים לא קיבלתי קפה או קמתי באמצע לשרותים - האם עליי להחליף מטפל?
העניין הסמנטי ש"הציק" לי הוא שרשום שאתה נותן "ייעוץ פסיכולוגי", לדעתי הגדרה של "ייעוץ מדעי" היתה מתאימה יותר כאן. לתשומת ליבך/לב המפיקים.

ל"ייעוץ המדעי" או לקפה? ../images/Emo8.gif

נהניתי לקרוא את הודעותייך/תיך עד כה. נשתמע אני מקווה. נ.ב. איפה יש מסיבות ניו וייב גותיות? גם אני רוצה !!!

GREENPOINT

New member
מתאים לי קפה כרגע...

ומי יודע, אולי היועץ המהולל, ייעץ אף ייעץ פסיכולוגית לצוות, בלילות לבנים של כתיבה יצירה או ווט אבר...חחח אתה יודע, מסוג הדברים שכותבים עליהם בתודות או בהקדשה של ספר: תודה ל...על התמיכה, ההבנה ובעיקר ההקשבה...
טוב אני מתחיל לקשקש שטויות וניו וייב? גותי? האחרונה בה הייתי הייתה די מצויינת במימד החמישי...

חשבתי לי ונראה לי...

חשבתי לי ונראה לי שאלה בטח סיפורים אמיתיים של מטופליו של הדוקטור.
מה את אומרת? אז מה, את בטיפול? בא לך שנפתח פה "קבוצת תמיכה"? אני למשל בטיפול והוא דורך במקום בתקופה הזו (ייתכן מאד שבגללי). כשאני רואה את הסדרה חשבתי שהייתי שמח אם השרינק שלי היה אקטיבי יותר כמו השרינק שם בסדרה. זהו, בתור פתיחה אםמ בא לך... ותודה על המידע הגותי

GREENPOINT

New member
מעניין אותי, אם אתה יכול

להיות אותנטי איתו ולהגיד לו שאתה רוצה לשמוע ולקבל ממנו יותר...?

בגדול, כן!

אני בהחלט מעלה את טענותיי, גם אם לא באופן מיידי או תכוף. אבל לכי תדעי, אולי אני יותר מדי חושב שהכדור אצלי ושההיתקעות היא בגללי, במקום להתלונן עליו ובפניו שהוא לא עושה את חלקו.

GREENPOINT

New member
אממממ...רק שאלה קטנה קטנה...

מה גרם לך בדיוק לחשוב שאני אישה? חחח
(לא שזה רע חלילה וחס...נשים הן דיוות:))

סורי ../images/Emo9.gif ....

נראה לי סתם התלבלבתי מכל ההודעות כאן. ראה זאת כמחמאה בכל מקרה. האמת שכראה הנשים שולטות פה בפורום, אז תמשיך לעזור לי לאזן את העסק קצת....

היום שאלתי את הפסיכולוגית שלי והיא

אמרה שאצל כל מטפל זה אחרת... היא למשל כותבת כשאני מדברת (כדי לזכור אולי), מה שנראה לי הכרחי אצל ראובן כי הוא כבר צריך להיות סנילי.. הפסיכולוגית שלי כולה אוטוטו 30, ולגבי עיניין הקפה וכיו'.... היום לראשונה שלו אותי אם אני רוצה לשתות (מים), ושירותים יש של המשרד כי הקליניקה לא בבית או משהו כזה.... אז יכול להיות שכל מטפל נוהג אחרת ויכול להיות ששתינו מפספסות משהו איכותי יותר... לכי תדעי

למעלה