לד"ר יניב

BlackUnicorn

New member
לד"ר יניב

ד"ר יניב שלום! צירפתי 2 תמונות אחת של הפנים אחת של הגב שלי. רציתי לדעת מה חומרת האקנה שלי ומה כדאי לי לעשות כדי לטפל בכך. אשמח אם תוכל לעזור לי ולא לשלוח אותי לרופא כיוון שבכדי ללכת לרופא אני זקוקה לדבר עם אמי ונושא זה מביך אותי ביותר.. תודה מראש!

אני לא רופאה ..אבל..

מורן חמודה אני לא חושבת שאת צריכה להתבייש כל כך ואם מביך אותך לדבר עם אימך על זה את יכולה לפנות לבד לכופת חולים שלך הרי את כבר בת 17 והם יפנו אותך לרופא אור...זה לא מפחיד כמו שזה נשמע

וסל

New member
תשובה

ראשית-המצב שלך באמת לא גרוע וזה טיבעי לגילך .ברור שמעט הפיצעונים שיש לך יעלמו עם הזמן. שנית-אינני רופא אבל יש תכשיר שקוף לחלוטין שהינו יעיל מאוד ויש למרוחו פעמיים ביום על האזור הנגוע.התכשיר נקרא "אקנה-מיצין"(ניתן לרכישה בכל בית-מרקחת) וללא מרשם רופא הוא יעלה לך בסביבות 32 ש"ח.ברור שאם תילכי לרופא ,זה יעלה לך הרבה פחות (בדרך כלל קופות החולים מכסות 85% ממחיר התרופות). שלישית-אין לך מה להתבייש לפנות לרופא.הרופאים ראו דברים קשים הרבה יותר והם לא מתרגשים מקצת פצעי בגרות. אבל במידה שממש ממש ממש את לא יכולה ללכת לרופא אז תיקני את התכשיר שהמלצתי לך.הוא לשימוש חיצוני בלבד כך שכמעט ואין חשש לתופעות לוואי. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! וסל

Dr Yaniv

New member
טיפול באקנה-לא נושא לבושה

ובודאי שלא מההורים ולא מהרופאים בהצלחה ד"ר יניב

BlackUnicorn

New member
לד"ר יניב..

נכון, אבל הייתי רוצה לדעת אם על סמך התמונות שצירפתי תוכל להמליץ לי על תכשיר כלשהו.. די ברור לי ממה שהבנתי משיחות שונות עם אנשים שהאקנה שלי לא חמורה כלל ולכן לא אצטרך טיפול ברואקיטן.. לכן עם איזה תכשיר כדאי לי לטפל? תודה מראש

למעלה