לד"ר סובחי שלום!

לד"ר סובחי שלום!

עברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני כשנה וחצי. טבעת אמריקאית, ניתוח לפרוסקופי. לפני כארבעה חודשים עברתי ניפוח ועכשיו אני כמעט בטוחה שמנופח אצלי 2CC. אם לא 2 אז 2.5 , אני ממש לא זוכרת בבירור. מאז הניפוח אני יכולה לאכול כמעט הכל, למרות שבשעות הבוקר כמעט ושום דבר לא עובר.. לפני חודש עברתי תאונת דרכים. לא נפגעתי קשה, רק מכות יבשות. חגורת הבטיחות לחצה לי חזק באיזור הבטן ומאז אני סובלת מכאבים חזקים. רופאת המשפחה שלי חשבה שזה שבר בצלע, אבל זה לא. אני חוששת שמשהו קרה לי באיזור הניתוח, כי יש לי כאבים באיזור הטבעת הרבה פעמים אבל הכאב הכי חזק הוא באיזור הפורט. בנוסף, בניגוד למה שהיה לפני התאונה, אני לא יכולה לאכול כמו קודם. אני מקיאה יחסית הרבה מדי פעם יש לי צרבות לפעמים גם שיהוקים מרובים אחרי האוכל. אני גרה באילת, ולא מרגישה הכי הכי טוב, כך שאין לי גישה לבית החולים בו נותחתי. רופא גסטרו מגיע לאילת רק שבוע הבא. הוא הכתובת? הוא יכול לעזור לי בכלל??? יש לי גם כאבים בצד ימין של הבטן. רופא הזכיר את המילה "טחול מוגדל" בלי להרחיב יותר מדי על כך. מהו הטחול <סליחה מראש אם זה לא קשור אליך>? ומה קורה כשהוא מוגדל? זה יכול להיות גורם נוסף לכאבים? תודה מראש רומי

מישהו יודע איפה ד"ר סובחי???

זה קצת דחוף!!

RomiVais

New member
עם כל הכבוד ד"ר סובחי..

ואני רוכשת לך כבוד רב! אני גרה באילת ויצא לי לפחות פעמיים לחוות כאבים בלתי נסבלים באיזור הטבעת ניגשתי למיון פה, בבית חולים יוספטל, ואמרו לי לקחת אופטלגין וללכת הביתה. לא צילום, לא בדיקה, לא כלום! כך שהאתר הוא כתובת יותר מתאימה מהמיון במקרה שלי!
ותודה על התגובה! הייתי אצל גסטרו פה באילת והוא נתן לי כדורי קונטרולוק ושלח אותי לאולטרסאונד כיס מרה וגם צילום בריום. אתה חושב שיצליחו לפענח פה באילת את התוצאות? שוב תודה, ויום נפלא

כאבי בטן

במידה ויש כאבי בטן וקושי בבליעה אחרי התאונה - בשלב ראשון יש לפתוח את הטבעת , ובהמשך לערוך בירור בהתאם כולל צילום קיבה . במידה ויש כאב בבטן ימנית עליונה אז עולה השאלה של אבנים בכיס מרה דבר שניתן לבירור ע"י ביצוע אולטראסאונד . דרך אגב הטחול נמצא בבטן שמאלית עליונה - וטחול מוגדל לא גורם לכאב בדרך כל אלא מחייב בירור . באותו אולטראסאונד אפשר לבדוק את גודל הטחול ואם ישנה בעיה כלשהיא בסביבה .

למעלה