לד"ר קרני, מיואשת, אודה לתשובה

לד"ר קרני, מיואשת, אודה לתשובה

שלום ד"ר קרני, אני בת 32 מחיפה, מטופלת אצל פרופ' מילר, אשר אינו בנמצא. אודה להתייחסותך לשאלתי מה עובר עליי: ההתקף הראשון היה בגיל 17 בערך, שיתוק חצי גוף, מאז היו הרבה התקפים (כפל ראיה, גפיים- הרוב בעיקר בגפיים)- אפילו שוחררתי מהצבא בגלל חשד. רק ב-2002 בערך עשיתי MRI (קלסטרופוביה) בהרדמה והאבחנה של טרשת אושררה. קיבלתי הרבה פעמים סטרואידים. לאחרונה, ב-3/07 סחבתי קצת רגל אז קיבלתי סטרואידים. ב-1/4/07,עדיין עם הסטרואידים, נסעתי לשבועיים בפריז והרגשתי מעולה- חזרה לי יציבות שלא הייתה לי שנים והלכתי ברגל ביציבות והרבה. לפני שבוע, אחרי שסיימתי את הסטרואידים החלה הדרדרות במצב, קשה לי ללכת/לעמוד, הרגליים כבדות, קשה לי במדרגות ויש חוסר תחושה בכפות הרגליים. בדר"כ יש לי שם חוסר תחושה, אבל לא בעוצמה כזו. אני מתקשה לנהוג כי אני לא מרגישה את הדוושות. בקיצור- אני מיואשת לגמרי. זו רגרסיה רצינית. אני לא מבינה למה זה קורה? אני לא זוכרת כזו נפילה אחרי הסטרואידים. קשור לשינויי מזג האויר? אולי בגלל שאני לפני המחזור, שבדר"כ מחליש אותי? אודה לך מאוד אם תוכל להתייחס למכתבי הארוך. אין לי אף איש מקצוע לפנות אליו. מודה מראש, רונה

תגובה

פרופ' .מילר יחזור מכינוס בארה"ב בימים הקרובים ותוכלי להוועץ עימו. רצוי לבדוק אותך לפני הההמלצות. תרגישי טוב

למעלה