לד"ר קרני שלום! יש לי שאלה בנוגע ל-

לד"ר קרני שלום! יש לי שאלה בנוגע ל-

כדורי "סימבאלתה" שידוע לי שנועדו לטיפול בחולי סכרת,הסובלים מכאבים. האחות המלווה שלי מטעם חב' "טבע" אמרה לי שהיא מכירה חולת ט"נ,הסובלת מכאבים הדומים לשלי(אצלי כידוע לך בשרירי השוק ברגל שמאל) ושכדורים אלו הועילו לה מאוד. האם ידוע לך על כדורים אלו לטיפול בחולה ט"נ הסובלים מכאבים? (וידוע לי שכדורים אלו,אינם נכללים בסל התרופות). תודה מראש על תשובתך!
 

קירבי1

New member
אייל נתנו לי את הכדורים האלה

הם נועדו לכאבים שנובעים מנוירופתיה שיש לחולי סכרת לפעמים והם גם נוגדי דיכאון לי אישית לא עזר לכאבים וגם גרם לי לתופעות לוואי בעיקר בחילות אבל זה אינדווידואלי. המחיר בבית מרקחת 300 ש"ח אכן זה לא כלול בסל התרופות. תרגיש טוב
 
שלום קירבי!

קיבלתי מידע על הכדורים הללו, שבין היתר ההתוויה שלהם נוגדי דיכאון,בין היתר.אך עם זאת,הועילו גם לכאבים לחולים בט"נ. ויש עוד המון כדורים שאני ועוד חולים בט"נ,שנוטלים כדורים שנועדו במקורן להתוויה אחרת ומועילה גם לחולי ט"נ. אמתין לתשובתו של ד"ר קרני. ואם ימליץ לי לנסות,ארכוש את הכדורים האלו בכל מחיר. ותודה לך!
 
תגובה

אם אתה מחליט לנסותם יש לקבל מרשם מרופא ולהתחיל במינון של 30 מ"ג תחילה למשך כשבועיים ואח"כ לעבור ל- 60 מ"ג ליום
 
תגובה

אמנם זו תרופה לכאבים נוירופתים אצל חולי סכרת. אך היא עשויה להקל גם על כאביך. ידוע לי כי הקופות משתתפות בחלק מעלות הטיפול.
 
תודה ד"ר קרני עך תגובתך! פרופ' מילר

נפגש עם הסוכנת של החב' המייצרת את התכשיר ובנתיים הוא השיג עבורי "ערכת" ניסיון של הכדורים,שאם יועילו לי,אקבל מרשם קבוע. תודה לך על המידע והעזרה!
 
למעלה