להאמין לחברה או לחברים

Seidman

New member
להאמין לחברה או לחברים../images/Emo35.gif

אני פשוט חסר מילים ברגע זה ממש בא לי לשבור משהו ולנפץ אלפי דלתות וחלונות לרסיסים קטנים. לפני 10 דקות כנראה סיימתי סופית את הקשר עם מי שהייתה לצידי במשך חודשיים ימים. זה נראה כמו כלום זמן אבל זה בדיוק העניין. לא האמנתי שאני אחזיק קשר מחייב כל כך קצת זמן. סיפור מקרה: לפני 3 חודשים הכרתי במועצה העירונית (שבה תיפקדתי במשך שנתיים יו"ר עד שהשנה החלטתי לא להתמודד), נציגת מועצה ששנינו בלשון המעטה לא היינו אהובים אחד על השני. במשך חודש וקצת התהפכו היוצרות ואיכשהו קרה שבאמת אהבנו והתאהבנו אחד בשני, שיא התמימות. ביום אחד אחרי חודש של שעות על גבי שעות של דיבור בטלפון, והליכה לאורך הים ורגשות חלומיים שלא הרגשתי שנים (ואני מדבר על שנים), בשעות לילה מאוחרות ולאחר שיחה של שעתיים וחצי לפחות-החלטנו שאנחנו ביחד. לקח לנו כל כך הרבה זמן להגיע להחלטה משום שהיה לה עדיין חבר שהיא יצאה איתו במשך שנה וחצי. היא נפרדה ממנו כי לטענתה היא אמרה שהיא מרגישה כלפי משהו לגמרי אחר. חשוב לי ככר עכשיו לומר שהם היו בתקופה מאוד לא טובה מבחינתם. היינו זוג. ומי שמכיר אותי יודע כמה הקשר הזה עשה לי כל כך טוב בהתחלה. הייתי אדם מאושר והשינוי שהיה אצלי היה עצום. נהנו להיות ביחד. ומבחינתי זה היה יכול להמשיך להיות אידיליה. עד שיום אחד קיבלתי מידידה קרובה טלפון. היא אמרה שהיא ראתה את החברה מתגפפת עם מישהו שהכרתי והיינו פעם בקשר טוב. בהתחלה לא רציתי להאמין ובסופו של דבר לאחר שיחה עם החברה החלטתי להמשיך קדימה. לא רציתי שבגלל מידע לא ברור שאני אפסיק קשר מדהים כל כך. ואז עבר שבוע וחצי. והפעם אחת הידידות הכי קרובות אלי ביקשה להפגש איתי. כשנפגשנו היא אמרה לי שהיא קיבלה מידע שהחברה לא כנה איתי והיא מאוד לא נאמנה. לא ידעתי איך לאכרל את זה. אין סיכוי שזה באמת קורה. לא יכול להיות שזה באמת המצב. ושוב העדפתי לא להאמין. והמשכתי. היום ידידה קרובה אחרת מתקשרת אלי. רצתה להפגש דחוף ומיד. אמרתי לה שאני רוצה לדעת למה זה כל כך דחוף. היא לא רצתה להגיד לי. והתעקשתי. היא אמרה לי את מה שאמרו לי קודם-החברה לא נאמנה. וכאן כבר הפסקתי לקנות. הרגשתי מושפל. הרגשתי שהכבוד שלי נרמס לרסיסים. לא יכולתי לשתוק ולהעמיד פנים שכלום לא קרה.

Seidman

New member
המשך...

אין לי מושג אם זה מקריות או לא אבל החברה טילפנה אלי 10 דקות אחרי שסיימתי לדבר עם הידידה. היא דיברה עם אח שלי וכנראה בגלל שהסוללה שלה הייתה חלשה השיחה שלו איתה נותקה. היא שלחה אלי הודעה אם אני מגיע היום לפגישה שהייתי אמור להגיע אליו. שלחתי לה הודעה בחזרה שאני לא מגיע ואנחנו מדברים מחר. בסופו של מספר התכתבויות היא התקשרה. אמרתי לה שאני רוצה לדבר על זה מחר. היא התעקשה אמרתי לה את כל מה שאני יודע... היא טענה שזה לא נכון. היא הכחישה והתחילה לבכות. היא טענה שהיא לא מאמינה שאני מסוגל לקנות כאלה שמועות שאני לא מסוגל להאמין לה שהיא אומרת שהיא זרקה בשבילי חבר שהיה איתה במשך שנה וחצי ואפילו רצה להתחתן איתה. היא טענה שהיא כל כך אוהבת אותי והיא נשבעת שהיא לא עשתה כלום. זרקה קשר של שנה וחצי... טענה שהיא פשוט נפגעה כל כך. שהיא כל כך נפגעה מהדברים שלי, כל כך נפגעה מחוסר האמונה שלי. השיחה הסתיימה בזה שהיא רוצה שאני אבוא היום ב19:00 לפגישה ונדבר. *** עכשיו היא התקשרה שוב בוכה היא רוצה שנפגש היום. "אם אתה באמת אוהב אותי, אתה תגיע היום בשבע. ואם לא, אני אבין לבד את התשובה" *** כל כך כואב לי עכשיו. כל כך. אני מרגיש מושפל. מרגיש שהייתי הכי נאמן ושבגדו בנאמנות שלי. בגדו במי שאני, וכנות שאמיתית שהייתה לי. אני עוצר ואוצר בתוכי את כל האמוציות כי אני יודע שאם אני אתן לזה לזרום אני אקרוס. כל כך הרבה כעס ובושה. היא נשבעת שלא היה כלום. היא אמרה לי שהיא יצאה עם אנשים אבל לא היה כלום. (יצאה עם ידידים. גם אני יוצא הרבה עם ידידות וזה טבעי לשנינו). אבל אני לא יכול להתעלם ממה שהידידות הכי קרובות אלי אומרות לי. אני לא יכול להתעלם מזה שהן יודעות וקיבלו את המידע. הן אמרו לי כי אכפת להן ממני. כל כך קשה לי לכתוב את השורות האלה. ואני עדיין לא יכול להחליט למי להאמין. למי מאמינים

ToryMaster

New member
הלוואי שהייתה לי את התשובה

בחיי, הלוואי שהייתי יכולה פשוט למצוא את התשובה ולפתור בשבילך את כל הבעיות. אבל זה נמצא רק אצלך. אני לא מכירה אותה ולא יודעת להגיד לך. אולי כדאי שתיפגש איתה, דבר איתה, תראה למה אתה מאמין אחר כך...

De-Panther

New member
פשוט תפגש איתה היום|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תגיד לה שאתה לא יודע למי להאמין(רק כמה שפחות בחוסר טאקט... עם כמה שהדבר הזה הוא חוסר טאקט) הידידות שלך קיבלו מידע זה אומר שהן סה"כ שמעו שמועות בטח הן גם שמעו את השמועות אחת מהשניה באמת כדאי שתדבר עם חברה שלך על זה

noosh

New member
לדבר זה הכי חשוב

גם אם ממש ממש כועסים ופגועים ורוצים לסיים קשר או לא יודעת מה - חייבים לדבר על זה. לשמוע את הצד השני, להחליט אחרי ששני הצדדים ברורים. גם אם ההחלטה היא מובנת-מאליו. אז תפגש איתה, תדבר איתה, תצעקו אחד על השניה, תלחשו - אבל תוציאו את זה. ואז תוכל להסיק מסקנות או לחשוב מחשבות או לבחור למי להאמין או למי לא להאמין. הלוואי והייתי יכולה להגיד לך משהו שיגרום לדברים להתבהר ויגיד לך בדיוק מי צודק ומי לא. ושיהיה לך בהצלחה, הכל יסתדר בסוף, גם אם זה יכאב קצת בדרך

TheBeast

New member
עכשיו הבנתי...

כולי תקווה שהקשר יתחדש בצורה יותר חזקה בקרוב.

../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif

יש מילים שיוכלו לעזור? אני לא סבור ככה. אבל... פשוט... תסתכל עמוק-עמוק בתוך עצמך ותבין שאתה בסדר גמור. והכל יסתדר בסופו של דבר.

למעלה