להבהיר דבר אחד.....

oldenburg

New member
להבהיר דבר אחד.....

קראתי פה כמה אנשים שמגדלים דגי מים קרים עם דגים טרופיים... זה אסור!!! דגי הזהב מלכלכים את המים ומשמנים אותם, זה לא מתאים לדגים טרופיים, בנוסף דגי זהב אוהבים מים קרירים בעוד שהדגים הטרופיים אוהבים מים חמימים..

כן,אתה צודק...

אני לא בראש שלי דגים טרופיים אבל לשירלי יש דג זהב עם טרופיים(כפי שהיא אמרה...) והיא תקנה לו בן זוג(בזמנה הפנוי)ותעביר אותו אקווריום...

גלעד cool7

New member
אני בא לבקש עוד דברים

שליירית לא יודע מי את, מי שירלי, ומה הקשר בינכן. חשוב לי מאוד שתשמרו על פרטיות גם אם שירלי מגדלת דגים לקראת ראש השנה (
) זה עניין שלה. לכן אבקש ממכם חברי פורום נא לא לבוא ולתת מידע על מישהו. ונכון בהחלט אסור טרופיים שזקוקים ל-24 מלעות ביחד עם זהב שזקוקים ל-18 מעלות. ואצל רובכן הטמפרטורה בין 28 ל-30 מעלות בקיץ.

גלעד...

שירלי בעצמה פרסמה את זה בהתחלה,זה לא סוד...והקשר ביננו הוא מהמעון... אז אם שירלי לא רוצה שאני ארשום את זה(למרות שזה לא סוד)היא תגיד לי ונבקש מברק למחוק...אבל לא נראה לי שיש איזה שהיא סיבה ששירלי לא תסכים... ביי וחג שמח!!

גלעד cool7

New member
אין לי בעיה עם זה אישית

רק אני יודע על לא מעט בעיות שיש לאנשים (פורום אחר) עם נתינת מידע מועט עליהם. וכמובן חג שמח.

אה ככה....

את שליירית אני מכירה מהמעון.. לא אכפת לי שתגיד פפרטיםאבל רק שמה שאני כבר אמרתי...

SofyTofy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

את ההודעה ה-21,000,000 של תפוז
איזה כיף לך

למעלה