להביא דברים על דיוקם לייזר

להביא דברים על דיוקם לייזר

1 המשטרה נהגה למדוד ביום עד טווח של 600 מטר ובלילה עד 300 מטר 2 בגץ קבע כי מעל 300 מטר המשטרה חייבת להשתמש בחצובה ובעדשה מגדילה, כתוצאה מכך המשטרה הוציאה הנחיה לשוטרים להשתמש בליזר רק עד טווח של 300 מטר . כמו כן בגץ קבע כפי שכבר נאמר פה להוריד 5 קמ"ש מתוצאה של כל מדידה . בגץ אף הוסיף ואמר שאין להחיל את הוראה זאת בצורה ראטואקטיבית , אם נשפטתם והורשאתם לא תעמוד לזכותם האפשרות לערר על קביעת בית המשפט בטוענה שבג"ץ פסק כך. הקביעה היא רק מיום שנפסקה ואליך , שכן בג"ץ חסם מראש את דרכם של אלפי אזרחים שכבר נשפטו לערר. מצב שהיה מן הסתם פוקק את בתי המשפט בערעורים. אגב על השוטר שעוצר אותכם חלה חובה להראות לכם את קריאת מד הליזר מרחק ומהירות , לא עשה כך הדוח לא יעמוד במבחן בית המשפט ולסיום לא קשור הספיקה לי פעם אחת שנתפסתי מטווח של 350 מטר 35 קמש מעל המותר בשטח עירוני שלילה לחודש ו 800 שח קנס על מנת לחזור למוטב ולנסוע כחוק . סעו כחוק זאת הדרך הכי בטוחה להגיע הביתה

ttzz

New member
יש כאלה שזה מספיק

להם ויש כאלה שלא,עובדה שמוציאים כספים ולא מפסיקים לגבי לחצובה,זה בדיוק מה שנאנר,בניגוד לבארי,שאמר שחייבים להשתמש בזה... אצלך היה 350 לפני הפסיקה ו35 אחרי הפחתה?

אצלי זה היה לפני הפסיקה של בג"ץ

ככה שלא הייתה הפחתה אם זה היה לאחר הפסיקה זה היה "רק" 30 קמ"ש מעל המותר ואז חומרת העבירה משתנה . מה גם שאותי תפסו בלי חצובה מטווח של 350 מטר דבר שבגץ אסר באותה פסיקה מפורסמת. שים לב מדובר בחצובה ובעדשה מגדילה שהינם תנאי הכרחי לפי הוראת בג"ץ נכון להיום בטווחים מעל 300 מטר . אגב אני מכיר דיעה כנגד החצובה מההספקט הבראותי של עיני הנהג הטענה גורסת שחצובה סטטית עשויה להוביל למצב שבו קרן הליזר תפגע בעיני הנהג. ומכאן ההוראה שלא להשתמש בחצובה ו/או להשעין על הדלת כפי ששוטרים רבים נוהגים לעשות . תקנו אותי אם אני טועה אבל ההנחיה נכון להיום היא להחזיק את המלרז ביד וסתם לידע כללי אני נתפסתי בכביש שמוביל מפרדס חנה לצומת פל ים דרך אזורי התעשיה קסריה . למי שמכיר אחרי שנגמרים הבתים הכביש נראה כמו כביש בין ערוני לכל דבר וגם מזמין את הנהג ללחוץ קצת על דוושת הדלק. לתשומת לב הנוהגים באזור המשטרה מעמידה כדרך קבע מכמונת על כביש הזה , למרות שהוא נראה בין עירוני הוא עירוני לכל דבר עד לפסי רכבת. רק שם הוא הופך על פי תימרור להיות בין עירוני וכנל בדרך ההפוכה מפל ים עד הפסים בין עירוני מהפסים עירוני על פי תימרור . הסיבות שהמטרה נוהגת להעמיד שם מכמונת הן 1 יש שם מקומות מסתור בשפע 2 כמו שאמרתי הכביש נראה בין עירוני למרות שהוא אינו כזה ומדובר בטעות שהרבה נהגים עושים בתום לב. 3 פרנסה בשפע לשוטרים שעומדים שם עם מלר"ז ידיהם תמיד מלאות עבודה בערת שוליים נסעתי עם אמא שלי בכביש המדובר ( היא בעצמה בעלת רשיון ונוהגת לא מעט ) ואפילו שהיא מכירה את המקרה הפרטי שלי בכביש הנ"ל היא התפלאה מדוע אני זוחל בקצב של 55-60 , מקובל לנסוע שם מהר הזחילה הזאת מסתבר השתלמה לי ולרכבים שנסעו אחרי בקצב איטי בעל כורחם בהמשך עמד באופן לא מפתיע שוטר מחופש לצומת מתחבא היטב עם מלרז ביד .

לינקים כל מה שרצית לשאול והתבישת

המידע באחריות המפרסמים בלבד לינק 1 לינק 2 שים לב ל חוברת הפעלת ממל"ז מספרים על דוד בן גוריון עליו השלום שהיה אומר לנהגו סע לאט אני רוצה להגיע מהר

ttzz

New member
בכל מקרה

30 מעל המותר בדרך עירונית עדיין שלילה... היום הם מחזיקים ביד...

למעלה